Closed Beta

Wiekopomna chwila nareszcie nadeszła :)

Jakie są wasze pierwsze wrażenia z zamkniętych beta testów? Widzicie jakieś różnice między wersją US a EU, jeśli tak to jakie?

Zapraszam do dyskusji :)

jedyne wrazenia jak na razie to crashujacy sie co minute downloader...

Ja za 10min będe już grał, mam nadzieje, że nie będę żałował :)

Ja tam nie miałem problemów, wręcz przeciwnie, gra ściągnęła mi się w jakieś 20-30 minut. Może spróbuj od nowa ściągnąć downloader?

@up

Jeśli podoba Ci się dragon nest to tutaj będziesz zachwycony

Ja już instaluje. Może ktoś wie kiedy zaczyna się OBT?

PS: Mam jeden nie potrzebny klucz, więc jakby ktoś nie miał to na PW do mnie. ;)

@Grabkien - z kazdym downloaderem tak mam... :<

jeszcze tylko 15 min meczarni...

tak brw. to da sie grac w to na padzie? xDDD

Ja mam wrażenia z kluczem, który jak to mi piszą, już został użyty. Wole poczekać na OBT

niech zgadne, wklejasz klucz razem z pauzami? :) pousuwaj pauzy i powinno być dobrze

Na pewno największa zaleta eu to to, że nie mamy lagów, nawet przyjemnie spotkać rodaków na channelu 8

Jakimi pauzami. Mam ciąg znaków bez spacji. To ja może go tutaj wkleje ;)

Już dawno napaliłem się na Vindictusa. Nareszcie wystartowała CB, ale mimo wszystko poczekam na OB lub wersję finalną. Mam tylko nadzieje, że wystartuję dość szybko ;)

taaaaaaaaaaaaaaaaaa................ tyle meczarni zeby sciagnac wersje us... no brawo -.-

taaaaaaaaaaaaaaaaaa................ tyle meczarni zeby sciagnac wersje us... no brawo -.-

Wybacz ale nie mogłem się powstrzymać:

facepalm.png

@Curenor

Pewnie, że da się grać na padzie :D Na US grałem Evie bez problemu, teraz gram na EU Fioną. Ale mam problem. Mianowicie chodzi o lagi. Na US grałem na High i nie było nic, a na EU na minimalnych wymaganiach, w oknie najmniejszym - wszędzie, w mieście, na dungach - wiesza się. Ma ktoś takie coś jeszcze? Pozdrawiam

@CurenorPewnie, że da się grać na padzie Na US grałem Evie bez problemu, teraz gram na EU Fioną. Ale mam problem. Mianowicie chodzi o lagi. Na US grałem na High i nie było nic, a na EU na minimalnych wymaganiach, w oknie najmniejszym - wszędzie, w mieście, na dungach - wiesza się. Ma ktoś takie coś jeszcze? Pozdrawiam

Spadek FPSów? Czy lagi w sensie - problemy z internetem?

@Cwieq - wygladalem identycznie :P

WIe ktoś co mam zrobić jak mam error code 46 próbowałem juz kilka razy pobieraci nic :(

Pograłem juz troche, gra ma duzy potencjał, w chwili obecnej to wczesne CBT więc wkradło sie sporo bugów faktycznie, ale gra sie przyjemnie. Wkurza mnie niechowające sie okienko chatowe, ciezko dojsc gdzie item questy lecą, no i przedewszystkim...

cholera mała rożnorodnosc przeciwnikow, szczegolnie bossow, same koboldy albo gobliny... Nah.

Najbardziej mnie boli tylko to, że mamy 2 postacie :/

To jest tylko Closed Beta... czego oczekujecie, drugiego Guild Wars 2? Jak było choćby z Eve na Amerykańskiej? Przez tą tz.w Extreme Edition muszą robić praktycznie wszystko od początku.