Wiekopomna chwila nareszcie nadeszła
Jakie są wasze pierwsze wrażenia z zamkniętych beta testów? Widzicie jakieś różnice między wersją US a EU, jeśli tak to jakie?
Zapraszam do dyskusji
Wiekopomna chwila nareszcie nadeszła
Jakie są wasze pierwsze wrażenia z zamkniętych beta testów? Widzicie jakieś różnice między wersją US a EU, jeśli tak to jakie?
Zapraszam do dyskusji
jedyne wrazenia jak na razie to crashujacy sie co minute downloader...
Ja za 10min będe już grał, mam nadzieje, że nie będę żałował
Ja tam nie miałem problemów, wręcz przeciwnie, gra ściągnęła mi się w jakieś 20-30 minut. Może spróbuj od nowa ściągnąć downloader?
@up
Jeśli podoba Ci się dragon nest to tutaj będziesz zachwycony
Ja już instaluje. Może ktoś wie kiedy zaczyna się OBT?
PS: Mam jeden nie potrzebny klucz, więc jakby ktoś nie miał to na PW do mnie.
@Grabkien - z kazdym downloaderem tak mam... :<
jeszcze tylko 15 min meczarni...
tak brw. to da sie grac w to na padzie? xDDD
Ja mam wrażenia z kluczem, który jak to mi piszą, już został użyty. Wole poczekać na OBT
niech zgadne, wklejasz klucz razem z pauzami? pousuwaj pauzy i powinno być dobrze
Na pewno największa zaleta eu to to, że nie mamy lagów, nawet przyjemnie spotkać rodaków na channelu 8
Jakimi pauzami. Mam ciąg znaków bez spacji. To ja może go tutaj wkleje
Już dawno napaliłem się na Vindictusa. Nareszcie wystartowała CB, ale mimo wszystko poczekam na OB lub wersję finalną. Mam tylko nadzieje, że wystartuję dość szybko
taaaaaaaaaaaaaaaaaa................ tyle meczarni zeby sciagnac wersje us... no brawo -.-
taaaaaaaaaaaaaaaaaa................ tyle meczarni zeby sciagnac wersje us... no brawo -.-
Wybacz ale nie mogłem się powstrzymać:
@Curenor
Pewnie, że da się grać na padzie Na US grałem Evie bez problemu, teraz gram na EU Fioną. Ale mam problem. Mianowicie chodzi o lagi. Na US grałem na High i nie było nic, a na EU na minimalnych wymaganiach, w oknie najmniejszym - wszędzie, w mieście, na dungach - wiesza się. Ma ktoś takie coś jeszcze? Pozdrawiam
@CurenorPewnie, że da się grać na padzie Na US grałem Evie bez problemu, teraz gram na EU Fioną. Ale mam problem. Mianowicie chodzi o lagi. Na US grałem na High i nie było nic, a na EU na minimalnych wymaganiach, w oknie najmniejszym - wszędzie, w mieście, na dungach - wiesza się. Ma ktoś takie coś jeszcze? Pozdrawiam
Spadek FPSów? Czy lagi w sensie - problemy z internetem?
@Cwieq - wygladalem identycznie
WIe ktoś co mam zrobić jak mam error code 46 próbowałem juz kilka razy pobieraci nic
Pograłem juz troche, gra ma duzy potencjał, w chwili obecnej to wczesne CBT więc wkradło sie sporo bugów faktycznie, ale gra sie przyjemnie. Wkurza mnie niechowające sie okienko chatowe, ciezko dojsc gdzie item questy lecą, no i przedewszystkim...
cholera mała rożnorodnosc przeciwnikow, szczegolnie bossow, same koboldy albo gobliny... Nah.
Najbardziej mnie boli tylko to, że mamy 2 postacie :/
To jest tylko Closed Beta... czego oczekujecie, drugiego Guild Wars 2? Jak było choćby z Eve na Amerykańskiej? Przez tą tz.w Extreme Edition muszą robić praktycznie wszystko od początku.