Co macie zamiar kupić? BF3 czy MW3?

Tak jak w nazwie tematu. Jako, że jutro jest światowa premiera BF 3, postanowiłem zrobić ankietę. Jestem ciekaw ile osób rzuci się na jaką grę? A może kupicie oba? Sam jestem napalony jak arab na kurs pilotażu na Battlefield 3. Przedewszystkim przyciąga mnie do niego możliwość kierowania pojazdami i świetna fizyka. W Modern Warfare 3 w SinglePlayer pojazdy będą robiły za scenografię, a w Multi będą tylko jako nagrody, więc to nie dla mnie. Wypowiadajcie się i głosujcie! :)

Nie kupię, tylko ściągnę. Oczywiście MW3, BF mi nie podchodzi.

Na piracie sobie w Multi nie pograsz niestety. Rzadko kupuję oryginalne kopie, ale ten jeden raz po prostu muszę! Tylko dla Multi i Battleloga! :D

P.S: Guru, zagłosuj więc na MW3 :P

Bardziej mi się widzi BF3, ale mnie nie stać :P Jak wyjdzie crack to ściągnę, a jak będzie mi chodzić bez lagów, to postaram się załatwić sobie na imieniny :P Keye na allegro już po 80zl chodza ^^

Ja kupie sobie BF3 Na 180 %%%% :P

Po miesiącu powinni powiedzieć która gra sprzedała się w więcej ilości egzemplarzy. TeKa, kupujesz w wersji limitowanej czy zwyłej?

BF3 jest 100 razy lepszy wiec wybór prosty

@Xaorus

Czy ja wiem, czy lepszy? Grałem na Open Becie BF3, grafika - owszem, fajna, ale nie mój typ rozgrywki. Za dużo kampienia, za głupie mapy.

Nie wiem jeszcze zobacze ..

Mapy w BF 3 maja być na tyle duże, że trudno będzie trafić na kampera. W wersji na PC będą większe niż na PS3. W dodatku z tego co czytałem i oglądałem (chyba na Hyper, nie pamiętam dokładnie) to ogień strzelniczy będzie na tyle duży, że położenie kampera zostanie odkryte. TeKa, wersja zwykła BF3 będzie za 130zł, a w wersji limitowanej za 150zł. 20zł+ za DLC ^^

BF3 Dlatego że Cod To jest samo kamperstwo Cod Bo odradzasz się dedasz na multi ded odrodzenia i tak caly czas ..........Mw2 to najwieksze kamperstwo mw3 wszyscy kupia z mw2 więc ...

omg w każdej grze szerzy się kamperstwo, czy to MW, czy B i na dodatek nie koniecznie ze snajperką - w B3 jest to samo ... grałem w betkę i to podstawa siedzą w krzakach i czekają aż ktoś podejdzie :), w MW jest ten plus, że małe mapy i szybko da się połapać gdzie kto może siedzieć :D w B3 czasem zanim się sprawdzi wszystkie punkty i jakimś cudem uciula kolesia dostaje się od innego - taki to plus dużych map.

btw grałem snajperem i uciupałem 27 poziom staty masakra na + więc wiem co pisze :) jeden strzał jeden kill xD

co do tzw zgonów wszystko zależy od trybu gry :), w B3 respiąc się na kolesiu bądź punkcie postawionym przez snajpera masz dokładnie to samo xD

podkładasz skrzyneczkę na tyłach wroga i już wróg ma atak na dupkę :), a jak ktoś przyluka i to wyczai to ci cały team wybije XD

Ze względu na niechęć do zmuszania graczy, aby ulepszać sprzęt, dla mega wypaśnej grafy, z której i tak większość się wyłączy, żeby lepiej fragi właziły - kupie MW3 - masa zabawy, wszystko w pobliżu, bez zbędnego biegnięcia 2min bo ci podkradli autko i małych wymaganiach CU in game

co do teorii że mw3 kupią gracze z mw2, wyjaśnij mi skoro mw2 był taki be czemu kupią mw3 i jeszcze z jakiej racji przy każdej kolejnej premierze jest więcej sprzedaży ? XD chyba coś w tym jest lowie jeden :)

ps o tak odkrywali moje położenie jak już ubijałem 5+, a jak się pozycje zmieniało, co jakiś czas to rezygnowali i wyłazili XD

ps2 bo mi się przypomniało origin + battlelog wielkie buuuuuu

ja kupie COD:MW3 ponieważ jestem fanem tej oto serii a gdyby poszedł mi na moim gracie bf3 to bym zmienił zdanie na 100%

MW3 oczywiscie, jestem wielkim fanem calej serii MW. Jezeli znowu bedzie sie gralo Soap'em u boku Price'a to bede w niebowziety ;D

Ja bardzo bym chciał kupić BF 3, ale mi się to nie opłaca, ponieważ na moim gruchocie ruszy tylko w low detalach na najniższej rozdzielczości (kiedy ja mam 1920x1080 monitor), więc nie widać nic prócz pixeli, a szkoda;/

Mam problem. Na gry-online.pl jest napisane, że BF3 w dniu premiery będzie kosztował 150zł, gdzie indziej było napisane ze 130zł. Jak to więc jest? Bo chyba nie rozumiem.

Tu dane z gry-online.pl

tryb gry: single / multiplayer nośnik: 2 DVD

tryb multiplayer: LAN / Internet liczba graczy: 1-64

wymagania wiekowe: 18+ cena w dniu premiery: 149,90 zł

Huuuuh. Zamierzałem kupić BF3, ale ta gra mnie zwyczajnie przerasta. Jestem wychowany na innego typu grach i nie mam ochoty uczyć się gry w coś nowego od podstaw :)

ja zauważyłem że na Allegro można juz kupic klucze do BF3 do Origin za 70zl.

Ja kupię na ps3 (bo pc to antyk) BF3 ale dopiero jak mi się badcompany 2 znudzi, dopiero co zacząłem grę :P

Ale jak się nauczysz jej całej, będziesz miał niewyobrażalną satysfakcję grając w nią :)