Tak jak w nazwie tematu. Jako, że jutro jest światowa premiera BF 3, postanowiłem zrobić ankietę. Jestem ciekaw ile osób rzuci się na jaką grę? A może kupicie oba? Sam jestem napalony jak arab na kurs pilotażu na Battlefield 3. Przedewszystkim przyciąga mnie do niego możliwość kierowania pojazdami i świetna fizyka. W Modern Warfare 3 w SinglePlayer pojazdy będą robiły za scenografię, a w Multi będą tylko jako nagrody, więc to nie dla mnie. Wypowiadajcie się i głosujcie!
Co macie zamiar kupić? BF3 czy MW3?
Nie kupię, tylko ściągnę. Oczywiście MW3, BF mi nie podchodzi.
Na piracie sobie w Multi nie pograsz niestety. Rzadko kupuję oryginalne kopie, ale ten jeden raz po prostu muszę! Tylko dla Multi i Battleloga!
P.S: Guru, zagłosuj więc na MW3
Bardziej mi się widzi BF3, ale mnie nie stać Jak wyjdzie crack to ściągnę, a jak będzie mi chodzić bez lagów, to postaram się załatwić sobie na imieniny
Keye na allegro już po 80zl chodza ^^
Ja kupie sobie BF3 Na 180 %%%%
Po miesiącu powinni powiedzieć która gra sprzedała się w więcej ilości egzemplarzy. TeKa, kupujesz w wersji limitowanej czy zwyłej?
BF3 jest 100 razy lepszy wiec wybór prosty
@Xaorus
Czy ja wiem, czy lepszy? Grałem na Open Becie BF3, grafika - owszem, fajna, ale nie mój typ rozgrywki. Za dużo kampienia, za głupie mapy.
Nie wiem jeszcze zobacze ..
Mapy w BF 3 maja być na tyle duże, że trudno będzie trafić na kampera. W wersji na PC będą większe niż na PS3. W dodatku z tego co czytałem i oglądałem (chyba na Hyper, nie pamiętam dokładnie) to ogień strzelniczy będzie na tyle duży, że położenie kampera zostanie odkryte. TeKa, wersja zwykła BF3 będzie za 130zł, a w wersji limitowanej za 150zł. 20zł+ za DLC ^^
BF3 Dlatego że Cod To jest samo kamperstwo Cod Bo odradzasz się dedasz na multi ded odrodzenia i tak caly czas ..........Mw2 to najwieksze kamperstwo mw3 wszyscy kupia z mw2 więc ...
omg w każdej grze szerzy się kamperstwo, czy to MW, czy B i na dodatek nie koniecznie ze snajperką - w B3 jest to samo ... grałem w betkę i to podstawa siedzą w krzakach i czekają aż ktoś podejdzie , w MW jest ten plus, że małe mapy i szybko da się połapać gdzie kto może siedzieć
w B3 czasem zanim się sprawdzi wszystkie punkty i jakimś cudem uciula kolesia dostaje się od innego - taki to plus dużych map.
btw grałem snajperem i uciupałem 27 poziom staty masakra na + więc wiem co pisze jeden strzał jeden kill xD
co do tzw zgonów wszystko zależy od trybu gry , w B3 respiąc się na kolesiu bądź punkcie postawionym przez snajpera masz dokładnie to samo xD
podkładasz skrzyneczkę na tyłach wroga i już wróg ma atak na dupkę , a jak ktoś przyluka i to wyczai to ci cały team wybije XD
Ze względu na niechęć do zmuszania graczy, aby ulepszać sprzęt, dla mega wypaśnej grafy, z której i tak większość się wyłączy, żeby lepiej fragi właziły - kupie MW3 - masa zabawy, wszystko w pobliżu, bez zbędnego biegnięcia 2min bo ci podkradli autko i małych wymaganiach CU in game
co do teorii że mw3 kupią gracze z mw2, wyjaśnij mi skoro mw2 był taki be czemu kupią mw3 i jeszcze z jakiej racji przy każdej kolejnej premierze jest więcej sprzedaży ? XD chyba coś w tym jest lowie jeden
ps o tak odkrywali moje położenie jak już ubijałem 5+, a jak się pozycje zmieniało, co jakiś czas to rezygnowali i wyłazili XD
ps2 bo mi się przypomniało origin + battlelog wielkie buuuuuu
ja kupie COD:MW3 ponieważ jestem fanem tej oto serii a gdyby poszedł mi na moim gracie bf3 to bym zmienił zdanie na 100%
MW3 oczywiscie, jestem wielkim fanem calej serii MW. Jezeli znowu bedzie sie gralo Soap'em u boku Price'a to bede w niebowziety ;D
Ja bardzo bym chciał kupić BF 3, ale mi się to nie opłaca, ponieważ na moim gruchocie ruszy tylko w low detalach na najniższej rozdzielczości (kiedy ja mam 1920x1080 monitor), więc nie widać nic prócz pixeli, a szkoda;/
Mam problem. Na gry-online.pl jest napisane, że BF3 w dniu premiery będzie kosztował 150zł, gdzie indziej było napisane ze 130zł. Jak to więc jest? Bo chyba nie rozumiem.
Tu dane z gry-online.pl
tryb gry: single / multiplayer nośnik: 2 DVD
tryb multiplayer: LAN / Internet liczba graczy: 1-64
wymagania wiekowe: 18+ cena w dniu premiery: 149,90 zł
Huuuuh. Zamierzałem kupić BF3, ale ta gra mnie zwyczajnie przerasta. Jestem wychowany na innego typu grach i nie mam ochoty uczyć się gry w coś nowego od podstaw
ja zauważyłem że na Allegro można juz kupic klucze do BF3 do Origin za 70zl.
Ja kupię na ps3 (bo pc to antyk) BF3 ale dopiero jak mi się badcompany 2 znudzi, dopiero co zacząłem grę
Ale jak się nauczysz jej całej, będziesz miał niewyobrażalną satysfakcję grając w nią