Co macie zamiar kupić? BF3 czy MW3?

Kupie BF3 ale na PC bo na ps3 ta gra po prostu jest słaba

Chyba dziś pojadę do Empika i kupie sobie wersję limitowaną za 30zł, w czwartek będę miał zniżkę i gitara :D Zamiast 150zł w dniu premiery, to zapłacę 100zł :) O ile jeszcze sprzedają, w sumie powinni sprzedawać, bo polskiej premiery nie ma jeszcze. Szkoda, że tak późno o tym pomyślałem.

Jako ze staram sie byc bardziej rozumnym graczem a kicz jaki wciskaja mi z MW3 jest dla mnie niebywale wysoki wybiore BF3. Nienawidze ciasnych map z CoD'a. Dla mnie mapa na MP musi byc duza bym mogl podejsc do niej taktycznie. A jak widze jak kolesie z "noob-tubami" wala sobie z resa do resa to jest to dla mnie niepojete. Poza tym singiel CoDa jest dla mnie smieszny. Ja rozumiem ze to gra akcji, ale jak jeden koles rozwala tuziny wrogow to jest to dla mnie smieszne i chore :). Ale co poradzic. Ja bylem jednym z tych ktorym bardziej sie podobal ostatni MoH niz CoD:BO.

A wiec prosta odpowiedz. Wybieram BF3(ale w sumie tez nie spodziewam sie potej grze jakis super lotow).

Właśnie wróciłem z Empika, kupiłem wydanie przedpremierowe za 29,99zł. Tylko w tym problem, że jest to tylko ,,metalowe" pudełko z kodem na PAKIET UZBROJENIA SPECJALNEO. Spodziewałem sie też ,,Powrotu do Karkand". Przynajmniej jakiś dodatek i zniżka o 30zł :D

EDIT: Heh, jednak moja wersja pudełkowa ma tylko to :P

P.S: 300 postów! Yeah! xD

11.55 kurier UPC dostarczyl mi BF3 z gram.pl

teraz sie instaluje i zaraz bede mucic :D

Farciarz! :D Masz z tym DLC całym? Znaczy wersję limitowaną?

Farciarz! Masz z tym DLC całym? Znaczy wersję limitowaną?

Ta ale i tak jest d*pa. Jest blokada. Przed data premiery nawet na SP nie moge pograc :(. DZIFFKI :(:D

Wiem, możesz dopiero 27, ale jak tam Single? Jeśli spróbujesz to się podziel wrażeniami.

bf3///SPRZET hahahha jak b3 chodzi na 8500gt wiec mnie nei rozmieszjacie te wymagania sa o 4 razy zawyzone po to aby kupowac sprzet i tyle,,,,,

Blade widze ze kolejny czlowiek od teorii spiskowch XXI wieku : d Co do gier juz posiadam BF3 a COD-a nie zamierzam kupowac. COD do MW1 był naprawde swietny, na multi spedzilem mnostwo czasu mimo malych map, ale im dalej tym gorzej. MW2 bylo dla mnie porazka, mimo to postanowilem dac szanse Black ops, niestety rozczarowalem sie. Gra byla naprawde nudna. Grajac toche w Battlefilda bad company 2 i bete 3 mialem owiele wiecej zabawy. Co do wymagan. Prawda jest taka PCet to nie konsole, zeby nadazyc nad grami trzeba wymieniac srednio co dwa lata. Mam kompa ze stycznia tego roku i BF3 smigał na najwyzszysz i zwalnial tylko na mapie metra w ostatnim etapie gdzie wszystko było niszczone. Jesli ktos sadzi ze bedzie mogl pograc na gt 8800 w mw3 na srednich to musze go rozczarowac. Black ops bez pacha byl niegrywalny na moim gts 8800 a z pachem bylo niewiele lepiej. Po trailerach sadze, ze mw3 nie bedzie inaczej.

Kojarzycie może, czy jak kupiłem pre-order w sklepie, dostałem paragon w Empiku to czy mogę dostać zniżkę na BF3 w innym sklepie niż Empik w którym kupiłem?

BF 3 i tylko BF 3. W MW 3 nawet nie pofatygowali się zmienić odgłosów wydawanych przez broń od MW 2, więc o czym tu gadać.

Blade widze ze kolejny czlowiek od teorii spiskowch XXI wieku : d Co do gier juz posiadam BF3 a COD-a nie zamierzam kupowac. COD do MW1 był naprawde swietny, na multi spedzilem mnostwo czasu mimo malych map, ale im dalej tym gorzej. MW2 bylo dla mnie porazka, mimo to postanowilem dac szanse Black ops, niestety rozczarowalem sie. Gra byla naprawde nudna. Grajac toche w Battlefilda bad company 2 i bete 3 mialem owiele wiecej zabawy. Co do wymagan. Prawda jest taka PCet to nie konsole, zeby nadazyc nad grami trzeba wymieniac srednio co dwa lata. Mam kompa ze stycznia tego roku i BF3 smigał na najwyzszysz i zwalnial tylko na mapie metra w ostatnim etapie gdzie wszystko było niszczone. Jesli ktos sadzi ze bedzie mogl pograc na gt 8800 w mw3 na srednich to musze go rozczarowac. Black ops bez pacha byl niegrywalny na moim gts 8800 a z pachem bylo niewiele lepiej. Po trailerach sadze, ze mw3 nie bedzie inaczej.

nie spiskowych tylko takie sa realia :| wymagania chore a gra plynnie chodzi na kartach 8500gt nawet na YT sa filmiki wiec nie wiem gdzie masz teorie spiskowa..TERA tez ma wymagania xxxx a osobiscie widzialem jak gra sie na 7950gt na mxaie :)

a jezeli mowisz o ultra owszem nie pograja...na low napewno pograja na 8500gt

8800gt nie chodzilo ci plynnie na mw2 ? to co ty miales za karte ?

bo o dziwo na dobrych ustawieniach bf3 chodzi na 8800gt :o

wiec prosze nie zaczynaj dyskusji jezeli nawet nie spawdziles...eh

@UP

Ta i graj sobie w rozdzielczości 800x600, wszystko na low w 15 - 20 fps -ach, a później krzycz, że jeb**i cziterzy cię zabili :)

EDIT: może źle napisałem, mnie chodzi o twój wcześniejszy post odnośnie grania w BF3 na 8500 gt.

Posiadam GForce 9800GT 1GB, mam nadzieję, że będzie płynnie chodził choćby na średnich :)

Ja osobiście wybieram MW3 .

Ten tytuł przypadł mi bardziej do gustu .

Właściwie gram tylko multi nawet nie dotykając trybu single .

@UPTa i graj sobie w rozdzielczości 800x600, wszystko na low w 15 - 20 fps -ach, a później krzycz, że jeb**i cziterzy cię zabili EDIT: może źle napisałem, mnie chodzi o twój wcześniejszy post odnośnie grania w BF3 na 8500 gt.

czy bedziesz mial 100 czy 15 i tak cziter Cie zabije nie wiem do czego to mialo byc ? jakas dziwna ironia odnosnie fpsu i cziterow :)

Ja oczywiście MW3. Grałem zarówno w poprzednie CODy jak i BFa i jakoś ta druga nie przypada mi do gustu, zwłaszcza multiplayer i te żałosne bronie 4-3 szlagów żeby kogoś zabić na "hardkorze" to lekka przesada. Singiel był całkiem udany ale Black Ops czy MW2 i tak lepsze.

Ja tak samo jak guru ściągnę ale BF3 zdecydowanie lepiej dla mnie wypada.

do gry jednak minimum te 6 gb ram :X