MW3, ze względu na male mapki multiplayer. Male mapki, większa akcja.
Po za tym nie podobają mi się mapki multiplayer w BF3.
Gdybym chciał grę na singleplayer kupił bym Battlefield 3.
Mitrz kung fu Landrynka pozdrawia! ;d
MW3, ze względu na male mapki multiplayer. Male mapki, większa akcja.
Mitrz kung fu Landrynka pozdrawia! ;d
Diablo III
MW3, ze względu na male mapki multiplayer. Male mapki, więcej akcji.
Mistrz kung fu Landrynka pozdrawia! ;d
Wszystkich rozwalam w mw2. i kupuje oba tytuły...
Nie kupię, tylko ściągnę. Oczywiście MW3, BF mi nie podchodzi.
Ja tak samo, a klucz wezmę od kumpla.
No ja juz mam zainstalowanego Bf3, ale dopiero 28 moge grac.
Ok juz potestowalem BF3. Tak jak myslalem tryb Rush nie istnieje dla mnie. A na bank nie w fazie kiedy nie mam dodatkowych mechanizmow do broni(ACOG, red dot etc.). Mapy na Rushu wydaja sie spore, ale przejscia miedzy odpowiednimi etapami mapy to zazwyczaj male przesmyki. Za to conquest jest juz ok. Gra chodzi mi na ULTRA(nawet z AAx4 ) na Q9550 4x2,83Ghz(na 3,5Ghz), 8GB ram DDR2 800Mhz, GF 560 1GB OC.
Puki co Battlelog mocno krzaczy, jest sporo lagow i bugi tez sa(meeega mniejsze niz w becie ale sa).
Przykladem bugu moze byc to ze koles stojacy za przeszkoda jest KOMPLETNIE niewidoczny. Ale on nas widzi i strzela. My tylko widzimy ogien z lufy ktory sie przedostaje
Aha.... no i te oczojebne swiatelka... to akurat jest zenada .
Ja mam takie pytanie
Grałem na piracie dziś 1 misję, żeby sprawdzić czy jakoś poleci na moim sprzęcie. No i full bez cieni daje radę, płynnie, ale zależy mi na multi. Stąd moje pytanie czy na
Intel Core 2 Duo E7400 2,8 2x oc 3,1
4 GB RAM
Radeon HD 4870 512 DDR5
Pociągnę multi ?
Już w domku mam BF3 z Empika Kosztowało mnie to w sumie 120zł i instaluję teraz
EDIT czemu mnie się ściąga gra jak mam ją zakupioną na płytce ?
EDIT 2: dziwne to to... Chyba się instaluje, ale wygląda jakby się ściągało Dziwny ten Origin
Ja mam takie pytanieGrałem na piracie dziś 1 misję, żeby sprawdzić czy jakoś poleci na moim sprzęcie. No i full bez cieni daje radę, płynnie, ale zależy mi na multi. Stąd moje pytanie czy naIntel Core 2 Duo E7400 2,8 2x oc 3,14 GB RAMRadeon HD 4870 512 DDR5 Pociągnę multi ?
SP to male oskryptowane mapki wiec ma mniejsze wymagania. Natomiast MP to 64 graczy na servie z czolgach, samolotach itp. Wiec mysle ze na low bedzie chodzic. Nie wiem jak z grafa bo masz 512 i to chyba DDR 3.
zaraz się przekonam kupiłem ddr5 na bank
Jakie macie nicki? Zaprosimy się nawzajem.
Sorry, ale nic :/ Nie mam nawet ochoty ściągać tego, bo gra w singla nie ma sensu.
Dwarfar mój nick Evemstar możesz zaprosić . Tylko nie wiem co się dzieje chwile pogram " zostałeś wyrzucony przez administratora" :F
Zdecydowanie mw3, jakoś bf do mnie nie przemawia
Kupiłem, zainstalowalem, pogralem... no i d*pa. O SP nie bede sie wypowiadac bo to jedynie pokaz silnika graficznego. Poza tym to taka sama gra akcji co CoD. Wszystko na skryptach a AI sa tak idiotyczne ze "pozal sie Boze". Aaaaa no i system zniszczen... na SP to tez glownie skrypty. Oczywiscie mozna niszczyc co nie co. Ale tam gdzie jest wieksza rozwalka... to skrypty.
MP. Nie wiem ja oczekiwalem dojrzalej gry na dojrzalym poziomie. A sam BF 3(jak mowilo DICE) miał byk kompromisem miedzy arcade a realistyka. Poza za animacjami wojakow i dzwiekami nie wiem co tam jeszcze moze byc realne. Zniszczenia? Sa maxymalnie porownalne do tych z BC2... i ile nie sa na mniejsza skale. Tryb Conquest z duzymi mapami.... to juz Conquest z BC2 i mapa Heavy Metal daje wiecej swobody . Bo niby jakies mapy sa spore. Ale tak naprawde wszystkie punkty do przejmowania znajduja sie w centrum tej mapy. W w zasadzie to wychodzi tak ze rejon mapy jest dosc ok by samolot mogl se jakos polatac. Ale i tak cala akcja sie dzieje na 500m kwadratowych. Czyli 64 chlopa z czolgami, smiglowcami i innymi zabawkami. Nie wspomne o tym ze sa mapy(trybu conquest) gdzie do punktow mozna sie dostac waskimi alejkami(bo niby w miescie). Ogolnie jakas taktyka na conquest jest i mozna pograc w sumie zespolowo. Ale to nie jest jednak BF2. BF3 sporo brakuje do BF2.
CO mnie najbardziej rozjebalo? Lece se moim F18 hornet. Zestrzelilem frajera w Su27(w ogole kolejny raz sterowanie samolotami to uklon w strone konsolowcow ;/), nagle slysze odglos ze rakieta mnie namierza. Dostaje i spadam i gine. Killcam pokazuje ze to ten sam koles ktorego zastrzelilem, lecacy na spadochronie z Igla w reku. WTF? Wyrzutnia AA w reku na spadochronie? I WTF Igla na samolot?
A co mi sie podoba... to ze oczojebna grafika pozwala naprawde sie zlac żołdakowi z otoczeniem .Czasami biegniesz prosto na kolesia a go nie widzisz
.
A ja mam straszne lagi w Multi i chyba daltonista jestem, bo niepotrafię odróżnić gracza od otoczenia, nie widzę ich po prostu! Jest jeden bardzo wkurzając mnie bug, są to znikający i pojawiający się gracze, nawet samemu mi broń znika. Nie widzę kto mnie zabija. kompa mam w maire dobrego, powinien płynnie chodzić na wysokich detalach, a mam ścinki na niskich nawet, ściągnąłem specjalne sterowniki do GeForce, zrobione specjalne do Battlefield, ale to nic nie daje, daje tylko tyle, że mnie nie wywala z grafiką. Moje wyniki w tej grze są po prostu super, wczoraj na 14 potyczek wszystkie przegrane, dziś na jak na razie, jedna wygrana na 5 potyczek, czyli 4 przegrane. Mój najelpszy wynik K/D to 2/6 a najgorszy 0/16 ;// Niby gry mają ping około 30, ale i tak d*pa, lagi niemożliwe. Jeśli chce ktoś pograć to mój nick: Robberious. Naszczęście my tu mamy i tak lajt. Ludzie narzekają, że kod aktywacyjny im nie działa. Coś wcale im ta premiera nie wyszła, heh...
Mam dosc. Juz tak mnei ta gra wkur la, ze zaraz im pisze by mi 40 funtow oddawali. Nawet nie moge zagrac bo mi wyskakuje, ze blad, ze nie mozna gry odpalic. Co lepsze, od zajebania ludziom to wyskakuje. Na forum to az deszcze sie leje z placzami, ze tu bugi, ze crashe i kicki z serwera. Jak mozna zaliczyc taki fail na starcie...?
Jednym dziala lepiej na IE innym na chrome a innym na firefoxie. No i zawsze mozesz zobaczyc na Opera.
Mi na Firefoxie kaze ciagle sciagac patche do battleloga. Zobacz jak se radza inne przegladarki z battlelogiem. Na start proponuje Google Chrome.
Ja mam Battleloga na najnowszej Operze, działa dobrze, ale mam na samej górze taki komunikat:
Your web browser is not fully supported, soldier!Będziesz mógł rozglądać się i rozmawiać ze znajomymi, ale nie zdołasz przyłączyć się do gry.
Nie sądzę akurat, by tych wszystkich karygodnych bugów nie usunęli. Napewno już pracują nad ich wyeliminowaniem. Jeśli nic by nie zrobili, stracili by twarz. Tyle setek tysięcy (milionów?) zamówionych pre-orderów, tyle zakupionych w zwykłym sklepie, nie mogą nic z tym nie zrobić. Każdy mógłby im wyprowadzić sprawę sądową. Ja liczę tylko i wyłącznie na optymalizację gry. Gram od wczoraj a nabiłem dopiero 2lvl -,-. W FPSach jestem w miare dobry, ale ja w BF3 walczę z lagami, a nie przeciw graczom. Nie po to wydałem 120zł, by po dwóch dniach usunąć grę z dysku i schować pudełko do szafy.