Co macie zamiar kupić? BF3 czy MW3?

Mial byc hit, a wyszlo jak zawsze

Znaczy powiem tak. Jak czlowiek przemysli to co zrobil i zacznie grac z glowa(czyli nie biedz na chama jak rambo) i zacznie grac powoli i flankowac to jakos to idzie :).

Swoją drogą w ankiecie zabrakło najpopularniejszej odpowiedzi ;)

Swoją drogą w ankiecie zabrakło najpopularniejszej odpowiedzi

Nic?

Twoja stara?

KwadratKraft?

W rzeczywistości BF3 to bardzo dobra gra, lecz EA spieprzyło sprawe na całej linii wypuszczając ją taką niedorobioną i pełną bugów. Miejcie nadzieję, że ci od MW3 nie popełnią takiego błędu :)

Oba XD jestem fanem FPSÓW, więc dla mnie to po prostu konieczność :D

Jakoś BF3 ma dla mnie to coś. Problem tylko w tym, że mój złom tego nie uciągnie(tylko 2GB RAM i za słaba karta graficzna)...

To zbieraj kasę na nowego "złoma" ^^

Ok zapraszam was Ekhm do gry na razie w bf3. Walić zapra pod nickiem GromBlackops lub w komentarzach na kanale YT http://www.youtube.com/user/GromBlackOps?feature=mhee

;)

Od 8 Listopada zbieram ekipę startową na MW3. Wiadomo rzecz jasna na Multi ;)

Wole BF3 Z powodu multiplayer. AAA ta walka jest Sweet

BF3

Będę go kupić, czekałem długo any online games

@Up.... polska mowa ciezka byc? :D

No i jest nowy MW3. Jak narazie ogladalem tylko filmik z tvgry.pl(moj MW3 juz sie sciaga :D) i musze powiedziec jedno.... Łaaa haaaa haaaa. Kolejny CoD z cyklu 1vs50 i jaaaaazda na maxa. A AI przeciwnikow jest nastawione na "jestem mieso armatnie wiec wal ile wlezie". By nie bronic pod tym wzgledem BF3 to powiem ze tam sprawa ma sie nie lepiej.

I za nim zacznie sie hejtowanie i funbojstwo tych gier. Zrozumcie ze to sa gusta. Jedni wola pelna akcji gre ktora dzieje sie maxymalnie szybko a inni wola wolniejsza rozgrywke za to bardziej nastawiona na fubule. CO nie znaczy ze juz po filmiku widze ze SP bedzie lepszy w CoD. W obu tych grach Sp jest maxymalnie ssacy, ale za to w CoD dzieje sie duzo i jest groteskowo(Acti sie z tym nie krylo). Ale cala reszta? Yyyy ja kupuje gry glowie pod MP. A male mapki w CoD mnie nie jaraja. Wole wieksze i bardziej taktyczne. :)

haha;p a w moim temacie szanujzielen gadal o piraceniu a guru napisal ''nie kupie tylko sciagne'' . tyle odemnie , nawet redaktorzy piracą a takto ze niby nikt nie piraci i kazdy ma oryginal w domu. Brawo dla guru za odwage , bo niektorzy boja sie ze inni z forum nasla na nich policje.

Pozdro.

Już mam CoD MW3, przeszedłem pierwszy Akt i powiem wam, że grafika to jakiś żart, mimo tego, że mam wszystko w FULL DETALACH (wszystko co mogłem dać na najwyższe, to dałem) i gra wygląda jak MW2 na średnich... Jedyne co zostało, to fabuła.

Już mam CoD MW3, przeszedłem pierwszy Akt i powiem wam, że grafika to jakiś żart, mimo tego, że mam wszystko w FULL DETALACH (wszystko co mogłem dać na najwyższe, to dałem) i gra wygląda jak MW2 na średnich... Jedyne co zostało, to fabuła.

To już MW3 wyszedł? o.O

Jeśli się nie mylę to wczoraj była premiera.

Właśnie sprawdziłem i to dzisiaj jest premiera światowa i polska:

08 listopada 2011 ( światowa data premiery )

08 listopada 2011 ( data wydania w Polsce )

08 listopada 2011 ( data premiery w USA )

Powiem tak, grałem z 2h w nowego CoDa na ps 3 i według mnie bardzo dobra gra. ;)

Może dlatego podoba mi się multiplayer bo nie grałem w MW2 ani w Black Ops.

Sterowanie na ps3 jest naprawdę nieźle.

Z bratem trochę pograłem w kampanie (Jak zawsze lepszy ;p) tez nie byla zla.

A wiec krotko mówiąc jestem zadowolony z gry (Chyba mój najlepszy zakup gry na ps3)

Ps. Jak by chciał ktoś pograć na ps3 pisać PW.

Powiem tak, grałem z 2h w nowego CoDa na ps 3 i według mnie bardzo dobra gra. Może dlatego podoba mi się multiplayer bo nie grałem w MW2 ani w Black Ops.Sterowanie na ps3 jest naprawdę nieźle.Z bratem trochę pograłem w kampanie (Jak zawsze lepszy ;p) tez nie byla zla.A wiec krotko mówiąc jestem zadowolony z gry (Chyba mój najlepszy zakup gry na ps3)Ps. Jak by chciał ktoś pograć na ps3 pisać PW.

FPS na padzie... yyyy nigdy w zyciu. Chyba ze dajkies FPSy dedkowane tej konsoli... jak Killzone.

Bf 3 Rulez !!!!

Jak ktoś gra na multi to niech napisze na PW