Mial byc hit, a wyszlo jak zawsze
Co macie zamiar kupić? BF3 czy MW3?
Znaczy powiem tak. Jak czlowiek przemysli to co zrobil i zacznie grac z glowa(czyli nie biedz na chama jak rambo) i zacznie grac powoli i flankowac to jakos to idzie .
Swoją drogą w ankiecie zabrakło najpopularniejszej odpowiedzi
Swoją drogą w ankiecie zabrakło najpopularniejszej odpowiedzi
Nic?
Twoja stara?
KwadratKraft?
W rzeczywistości BF3 to bardzo dobra gra, lecz EA spieprzyło sprawe na całej linii wypuszczając ją taką niedorobioną i pełną bugów. Miejcie nadzieję, że ci od MW3 nie popełnią takiego błędu
Oba XD jestem fanem FPSÓW, więc dla mnie to po prostu konieczność
Jakoś BF3 ma dla mnie to coś. Problem tylko w tym, że mój złom tego nie uciągnie(tylko 2GB RAM i za słaba karta graficzna)...
To zbieraj kasę na nowego "złoma" ^^
Ok zapraszam was Ekhm do gry na razie w bf3. Walić zapra pod nickiem GromBlackops lub w komentarzach na kanale YT http://www.youtube.com/user/GromBlackOps?feature=mhee
Od 8 Listopada zbieram ekipę startową na MW3. Wiadomo rzecz jasna na Multi
Wole BF3 Z powodu multiplayer. AAA ta walka jest Sweet
@Up.... polska mowa ciezka byc?
No i jest nowy MW3. Jak narazie ogladalem tylko filmik z tvgry.pl(moj MW3 juz sie sciaga ) i musze powiedziec jedno.... Łaaa haaaa haaaa. Kolejny CoD z cyklu 1vs50 i jaaaaazda na maxa. A AI przeciwnikow jest nastawione na "jestem mieso armatnie wiec wal ile wlezie". By nie bronic pod tym wzgledem BF3 to powiem ze tam sprawa ma sie nie lepiej.
I za nim zacznie sie hejtowanie i funbojstwo tych gier. Zrozumcie ze to sa gusta. Jedni wola pelna akcji gre ktora dzieje sie maxymalnie szybko a inni wola wolniejsza rozgrywke za to bardziej nastawiona na fubule. CO nie znaczy ze juz po filmiku widze ze SP bedzie lepszy w CoD. W obu tych grach Sp jest maxymalnie ssacy, ale za to w CoD dzieje sie duzo i jest groteskowo(Acti sie z tym nie krylo). Ale cala reszta? Yyyy ja kupuje gry glowie pod MP. A male mapki w CoD mnie nie jaraja. Wole wieksze i bardziej taktyczne.
haha;p a w moim temacie szanujzielen gadal o piraceniu a guru napisal ''nie kupie tylko sciagne'' . tyle odemnie , nawet redaktorzy piracą a takto ze niby nikt nie piraci i kazdy ma oryginal w domu. Brawo dla guru za odwage , bo niektorzy boja sie ze inni z forum nasla na nich policje.
Pozdro.
Już mam CoD MW3, przeszedłem pierwszy Akt i powiem wam, że grafika to jakiś żart, mimo tego, że mam wszystko w FULL DETALACH (wszystko co mogłem dać na najwyższe, to dałem) i gra wygląda jak MW2 na średnich... Jedyne co zostało, to fabuła.
Już mam CoD MW3, przeszedłem pierwszy Akt i powiem wam, że grafika to jakiś żart, mimo tego, że mam wszystko w FULL DETALACH (wszystko co mogłem dać na najwyższe, to dałem) i gra wygląda jak MW2 na średnich... Jedyne co zostało, to fabuła.
To już MW3 wyszedł? o.O
Jeśli się nie mylę to wczoraj była premiera.
Właśnie sprawdziłem i to dzisiaj jest premiera światowa i polska:
08 listopada 2011 ( światowa data premiery )
08 listopada 2011 ( data wydania w Polsce )
08 listopada 2011 ( data premiery w USA )
Powiem tak, grałem z 2h w nowego CoDa na ps 3 i według mnie bardzo dobra gra.
Może dlatego podoba mi się multiplayer bo nie grałem w MW2 ani w Black Ops.
Sterowanie na ps3 jest naprawdę nieźle.
Z bratem trochę pograłem w kampanie (Jak zawsze lepszy ;p) tez nie byla zla.
A wiec krotko mówiąc jestem zadowolony z gry (Chyba mój najlepszy zakup gry na ps3)
Ps. Jak by chciał ktoś pograć na ps3 pisać PW.
Powiem tak, grałem z 2h w nowego CoDa na ps 3 i według mnie bardzo dobra gra. Może dlatego podoba mi się multiplayer bo nie grałem w MW2 ani w Black Ops.Sterowanie na ps3 jest naprawdę nieźle.Z bratem trochę pograłem w kampanie (Jak zawsze lepszy ;p) tez nie byla zla.A wiec krotko mówiąc jestem zadowolony z gry (Chyba mój najlepszy zakup gry na ps3)Ps. Jak by chciał ktoś pograć na ps3 pisać PW.
FPS na padzie... yyyy nigdy w zyciu. Chyba ze dajkies FPSy dedkowane tej konsoli... jak Killzone.
Bf 3 Rulez !!!!
Jak ktoś gra na multi to niech napisze na PW