Co oni zrobili z Cabalem?!

no niezle zrobili dobre jaja

@UP

Omg... a o czym jest mowa? Czy nie właśnie o tym, że expi się o wiele szybciej jak kiedyś?

I kozaczenie jak to ty znasz Cabala i od kiedy grałeś ja bym zachował dla siebie.

hahah jaki kit, entere chcesz się wyróżnić czy o co chodzi ?

mogę się założyć o co chcesz że nie wbijesz 115lv w "Twoje 18h"

fakt gra się łatwiej, ale najwidoczniej musiałbyś tego jakiś powód, najprawdopodobniej gra umiera

ale nic dziwnego to przecież EU, tutaj wszystko jest inne niż w azji (pierwowzoru)

Tak szybko leci ten exp ,że czuje się jak na privie !

Jak to ktoś napisał, oni ułatwili tą grę, żeby przyciągnąć nowych graczy. Wiadomo, łatwiejsza gra = Gra dla tępaków, gra dla tępaków = duża populacja

Długo widać nie grałeś.

Ja tylko nie rozumiem po co robią privy tej gry jak sam global jest dziecinnie prosty? 115 lv w 18h zapomnij , nawet typek którego poznałem w grze a gra w cabala 4 lata to wbił 90 lv w 2 dni . Ja wbiłem 84 wa i 36 bl i mi się znudziło bo nie ma według mnie sensu latania od npc do npc i tylko po to żeby szedł lvl za lvl.

Sam sobie odpowiadasz na pytanie.

Po co robią privy? Na globcu ten swój 90lv klepiesz 2 dni a na privie 30minut.

Teraz po prostu ułatwiają gry, bo bachory z gimnazjum płakały, jak coś straciły. Czekam, aż wprowadzą po deadach nagrody pocieszenia...

Macie moze jakis poradink do cabala? jak sie co ulepsza , czym itp bo kiedys próbowałem w to grac ale gierka mi sie za trudna wydawala ; d

Co do poradnika to mogę ci poradzić jedno forum cabal-online.org, tam raczej wszystko znajdziesz.

Co do tematu, wszyscy piszą, że gra jest niby taka łatwa, wszystko da się solo itd. Proponuje wam spróbować zebrać pt żeby całe ft2 albo ten nowy dungeon w PF przejść. Jeśli wam się to uda to możecie pisać że cabal jest prosty.

Lvle może się fajnie wbija dopóki questy są. Po zrobieniu wszystkich questów zazwyczaj dużo ludzi kończy grę bo lvl długo się wbija. Przypominam, że w cabalu można wbić 180 lvl a nie 100. A prawdziwe expienie zaczyna się dopiero od 125 lvl.

Z zarabianiem kasy jest to samo. Za questy dużo się dostaje, ale gdy się skończą to wszystkim nagle zaczyna brakować alzów.

Dokładnie, na 110lvlu kończą się Questy, i co dalej? no właśnie spam dungów, lub farma w Lakeside tam najszybciej można wbić poziom. Do 100 to jest pestka, 5-6mln za Questa, ale później to już nie wygląda tak łatwo. Możę i nazbierasz 100kk do tego 100 poziomu, i co z tego skoro wydasz je na skille, i upgrade dla postaci :)

4 dni expa i mam juz 80 lvl, automatyczny atak i auto skille, auto poty, jeden quest ktory polega na porozmawianiu z kims i masz juz caly lvl... moim zdaniem ta gra jest zbyt latwa. Wbilem 80 i chyba to bedzie na tyle.

4 dni expa i mam juz 80 lvl, automatyczny atak i auto skille, auto poty, jeden quest ktory polega na porozmawianiu z kims i masz juz caly lvl... moim zdaniem ta gra jest zbyt latwa. Wbilem 80 i chyba to bedzie na tyle.

no jak wbiłeś 80 w 4 dni na Questach które dają po x mln expa to naprawdę... gra do 100lvla jest najłatwiejsza, i najszybsza później nie ma tak łatwo bo kończą się Questy. Zostaje pozniej Grind, lub Spam dungów. 80 lvl to jest nic... gra zaczyna się od 120, masz dużo większe możliwości.

Zostało Ci jeszcze 100lv (tak?) Daj znać jak wbijesz 120.

Cabal jest teraz dużo łatwiejszy ale bez przesady, Max poziomu nie wbijesz w 2 tygodnie.

Powiem jedno. Gra kiedyś miała klasę, a teraz ją tak ułatwili ze dziecko które pierwszy raz widzi komputer na oczy potrafi w to grać

A co do tego "trudnego" expa po 100 lvlu to WIELKA bzdura wbicie z 100 do 125 zajmuje max 2-3 dni wiec nie gadać że to takie trudne

Co do dungów podobnie. kiedyś przejście soda samemu z 100 lvlem było niemożliwe... a teraz ? każdy głupi to potrafi to samo z eodem... A o EOD B2F to szkoda gadać....

nie wiem czy gracie... czy graliscie... czy bedziecie grac... szczerze? mam to gleboko gdzies , ale pozwole sobie skomentowac pare tekstow...

Co do tematu, wszyscy piszą, że gra jest niby taka łatwa, wszystko da się solo itd. Proponuje wam spróbować zebrać pt żeby całe ft2 albo ten nowy dungeon w PF przejść.

Jupiter- guild Avengers -spokojnie robimy ft2 , za mo bedziemy sie brac jak jeszcze pare osob wbije lvl

ft2 z tego co slyszalem na jupiterze juz robia trio...

faktycznie, jak juz ktos wczesniej powiedzial: gra zaczyna sie od 125 lvlu...

no nie wiem... moim zdaniem taki hard zaczyna sie od 150...

gdzie nie ma dobrego expa i na dungach i na mobkach:]

150 lvl to gora 4-5 dni maniaczenia, baaa a moze nawet i mniej... wczoraj zrobilem fb, od 2h stoi na dummy skilluje transa... no i co z tego?

wlotki drogie? pfff zalosne.. to jak bys pytal dlaczego itemy mitka+15 nie sa tanie... biorac pod uwage cene "zbroi czerwonego smoka z trzema cyckami z dodatkiem to wsadu analnego+25", ktora leci wszedzie ceny wejsciowek nie sa duze:]

owszem wiekszosc dungow da sie solowac:] ale na to tez trzeba sobie zapracowac:] myslisz ze wbijesz 125 i zrobisz ic solo? baaa... zaloze sie ze takich koxow to tu pelno ze na 160 by nie zrobili ^^... to jest gra do ktorej trzeba miec duzo cierpliwosci, duzo czasu i ochoty osiagniecia czegos i poznania jej... nie kolejna gra przy ktorej bije sie mame krzeslem, prosi sie rodzicow zeby kupili nam alzy,cc i inne gowna wmawiajac sobie ze wtedy bede pro :] wszystko wychodzi w praniu...

Powiem jedno. Gra kiedyś miała klasę, a teraz ją tak ułatwili ze dziecko które pierwszy raz widzi komputer na oczy potrafi w to grać

wpadaj zrobimy icka ;)

moim zdaniem ta gra jest zbyt latwa. Wbilem 80 i chyba to bedzie na tyle.

darujesz sobie przed najlepszym

Z zarabianiem kasy jest to samo. Za questy dużo się dostaje, ale gdy się skończą to wszystkim nagle zaczyna brakować alzów.

nie prawda.. trzeba wiedziec, gdzie i jak szybko zarabiac, zlapac dobra guild bo grac solo to sobie mozna w mario i przedewszystkim nie poddawac sie jak na lid wypadnie 1 ucm na 15 bosow tylko isc nastepnego :]

darujesz sobie przed najlepszym

Sory, ale teraz cie ostro hejce. Jakie k**wa daruje sobie przed najlepszym? Nie podoba mu się - nie gra. Gra powinna być za***ista od samego początku, na pewno nie będę WMUSZAŁ GRY W SIEBIE, po potem będzie lepiej. Nie, mam to w d*pie, oni mi łaske robią?

wielki wow... do 50 lvlu tez wieje nuda -.- podaj tytul gry ktora od samego startu jest za***iscie ciekawa to sam chetnie zagram :] z tego co pamietam to tylko gw sie ciekawie gralo na poczatku bo fabula sie wrzynala w psyche :]

Hej. Z nudów postanowiłem wrócić do Cabala.I mam pytanie, co oni z nim zrobili?Kiedyś wbicie 2 lvli na dzień sprawiało mi trudność - teraz wbiłem 20 lvli w ciągu zaledwie 2 godzin, bo questy dają tyle expa.Mało! Kiedyś kupiłem 10kk golda za 8 zł. I to była świetna cena. Teraz w te 2 godziny zarobiłem 30kk. Co im sięw głowie poprzewracało?Ktoś wie?

Gra została z ułatwiona, bo dzieci nie potrafiły wbic 2 lvl bo za trudno było, więc wszystko zostało ułatwione, czeka ją taki sam los jak conquera, kiedyś w nim wbicie 100 lvl zajmowało 1 miesiąc, a teraz 1 dzień...