Bye.
Jest ciężko ? Ja bym tak tego nie nazwał, kiedyś to może było, ale na pewno nie teraz. Nawet jak nie chce Ci się robić dungów to z formy wejściówek wyciągniesz te 50-80kk w max 3h.
Bye.
Jest ciężko ? Ja bym tak tego nie nazwał, kiedyś to może było, ale na pewno nie teraz. Nawet jak nie chce Ci się robić dungów to z formy wejściówek wyciągniesz te 50-80kk w max 3h.
Pamiętam jak kiedyś usłyszałem o Cabalu. Zassałem (trwało to dłuuugo, wiadomo wolny net), ale ok. Odpaliłem... bah! Wciągnęła mnie... pamiętam satysfakcje jak nabiłem 70 któryś lvl, to było coś. Niedawno odpaliłem na nowo, wbiłem 73lvl w około 2 tygodnie, grając lajtowo po szkole.
Tyle , że teraz w te 2 tygodnie wbijesz 120 lvl........
robia tak po to, aby nowi ludzie zaczynali grac, gdyz niedlugo wystartuje cabal2, chca podtrzymac za wszelka cene grywalnosc, co im kieposko niestety wychodzi
Aż mi się płakać chce jak widze co Wy piszecie.
''kilka questow i juz mam 50kk'' - tak napewno od 1 do 80 lvla z samych questów jest koło 20-25kk
''gre ulatwili , wbilem 100 i mi sie znudzilo '' - bo wlasnie do 100 jest najlatwiej pozniej idzie pod gorke bo praktycznie jest zero questów , trzeba grindować na dungach , a nie że questy .
''beznadzieja , za jednego questa mam 1 level'' - no ciekawe, chyba mówisz o levelingu na 10 poziomie . Po 80 lv za questa masz około 1/4 paska .
Już po 35 lvlu trzeba grindować bo naprzykład mamy questy , zrobimy wszystkie i zostanie nam 3-4 paski do wbicia , to wtedy trzeba dobijać. Po 60 lv gorzej bo nawet 6.
Najpierw wbijcie 120 a potem komentujcie jaka to gra jest słaba i łatwa.
Pozatym gry napewno nie usuną bo co chwile wychodzą nowe eventy , zresztą gdyby mieli zamiar gre usuwać , to by o tym poinformowali. Zresztą jak wychodzi 2 część MMO , to nie usuwają 1 . Przykładem jest Archlord od WebZen'u.
Tyle odemnie , see ya na Merkury , nick PieczarPL
Zapraszam
Brakuje cabala kiedy sie chodzilo na CA wszyscy razem a teraz to nawet itemki +15 mozna robic bez sensu powinno byc max +10 i jeszcze ze potrzebujesz 4UCH na osmium +6 czy cos bez sensu jak narazie czekajmy tylko na Cabala 2 moze bedzie lepszy
Grałem w Cabala 3 lata temu i bardzo dobrze wspominam ten czas. W zeszłym tygodniu chciałem powrócić i się przeraziłem
- questy: biegaj z jednego końca mapy na drugi żeby zabić 1 potworka, biegaj z miejsca w krainie x do miejsca w krainie y w te i z powrotem, żeby zagadać; wchodź i wychodź z "domu" i gadaj z jednym NPC
- kasa: 30lvl i 20 milionów -.-
Zero przyjemności z gry, palce bolą od dashowania po całej mapie.
I zauważyłem boty, te same co 3 lata temu, które reportowałem wielokrotnie: koleś robi postać o nicku: popularne imię + losowe litery, expi , kupuje kartę zmiany nicku i sprzedaje konto, np. Jerryshsa, Anneghs, Paulisd, Kellyrpo. Żenada.
Grę polecam no-life'om, retardom i masochistom
Faktycznie gra jest za łatwa ale pewnie porzucają Cabala 1 żeby ulepszyć i dopieścić 2
Czy ja wiem czy to prawda. Jakby się zajmowali Cabalem 2 to nie tracili by czasu na pisanie 98% questów od nowa (3 lata temu były zupełnie inne questy).
Cabal ssie
Bo ty niby nie.
Czekać tylko na 2
Hej. Z nudów postanowiłem wrócić do Cabala.
I mam pytanie, co oni z nim zrobili?
Kiedyś wbicie 2 lvli na dzień sprawiało mi trudność - teraz wbiłem 20 lvli w ciągu zaledwie 2 godzin, bo questy dają tyle expa.
Mało! Kiedyś kupiłem 10kk golda za 8 zł. I to była świetna cena. Teraz w te 2 godziny zarobiłem 30kk. Co im sięw głowie poprzewracało?
Ktoś wie?