Co oni zrobili z Cabalem?!

Bye.

Jest ciężko ? Ja bym tak tego nie nazwał, kiedyś to może było, ale na pewno nie teraz. Nawet jak nie chce Ci się robić dungów to z formy wejściówek wyciągniesz te 50-80kk w max 3h.

Pamiętam jak kiedyś usłyszałem o Cabalu. Zassałem (trwało to dłuuugo, wiadomo wolny net), ale ok. Odpaliłem... bah! Wciągnęła mnie... pamiętam satysfakcje jak nabiłem 70 któryś lvl, to było coś. Niedawno odpaliłem na nowo, wbiłem 73lvl w około 2 tygodnie, grając lajtowo po szkole.

Tyle , że teraz w te 2 tygodnie wbijesz 120 lvl........

robia tak po to, aby nowi ludzie zaczynali grac, gdyz niedlugo wystartuje cabal2, chca podtrzymac za wszelka cene grywalnosc, co im kieposko niestety wychodzi

warn_ico.png
Warn za odkopywanie starych tematów -Revolutio

Aż mi się płakać chce jak widze co Wy piszecie.

''kilka questow i juz mam 50kk'' - tak napewno :) od 1 do 80 lvla z samych questów jest koło 20-25kk

''gre ulatwili , wbilem 100 i mi sie znudzilo '' - bo wlasnie do 100 jest najlatwiej :) pozniej idzie pod gorke bo praktycznie jest zero questów , trzeba grindować na dungach , a nie że questy .

''beznadzieja , za jednego questa mam 1 level'' - no ciekawe, chyba mówisz o levelingu na 10 poziomie . Po 80 lv za questa masz około 1/4 paska .

Już po 35 lvlu trzeba grindować bo naprzykład mamy questy , zrobimy wszystkie i zostanie nam 3-4 paski do wbicia , to wtedy trzeba dobijać. Po 60 lv gorzej bo nawet 6.

Najpierw wbijcie 120 a potem komentujcie jaka to gra jest słaba i łatwa.

Pozatym gry napewno nie usuną bo co chwile wychodzą nowe eventy , zresztą gdyby mieli zamiar gre usuwać , to by o tym poinformowali. Zresztą jak wychodzi 2 część MMO , to nie usuwają 1 . Przykładem jest Archlord od WebZen'u.

Tyle odemnie , see ya na Merkury , nick PieczarPL

Zapraszam :)

Brakuje cabala kiedy sie chodzilo na CA wszyscy razem a teraz to nawet itemki +15 mozna robic bez sensu powinno byc max +10 i jeszcze ze potrzebujesz 4UCH na osmium +6 czy cos bez sensu jak narazie czekajmy tylko na Cabala 2 moze bedzie lepszy

Grałem w Cabala 3 lata temu i bardzo dobrze wspominam ten czas. W zeszłym tygodniu chciałem powrócić i się przeraziłem

- questy: biegaj z jednego końca mapy na drugi żeby zabić 1 potworka, biegaj z miejsca w krainie x do miejsca w krainie y w te i z powrotem, żeby zagadać; wchodź i wychodź z "domu" i gadaj z jednym NPC

- kasa: 30lvl i 20 milionów -.-

Zero przyjemności z gry, palce bolą od dashowania po całej mapie.

I zauważyłem boty, te same co 3 lata temu, które reportowałem wielokrotnie: koleś robi postać o nicku: popularne imię + losowe litery, expi , kupuje kartę zmiany nicku i sprzedaje konto, np. Jerryshsa, Anneghs, Paulisd, Kellyrpo. Żenada.

Grę polecam no-life'om, retardom i masochistom :)

Faktycznie gra jest za łatwa ale pewnie porzucają Cabala 1 żeby ulepszyć i dopieścić 2

Czy ja wiem czy to prawda. Jakby się zajmowali Cabalem 2 to nie tracili by czasu na pisanie 98% questów od nowa (3 lata temu były zupełnie inne questy).

Cabal ssie :P

Bo ty niby nie.

Czekać tylko na 2 :D

Hej. Z nudów postanowiłem wrócić do Cabala.

I mam pytanie, co oni z nim zrobili?

Kiedyś wbicie 2 lvli na dzień sprawiało mi trudność - teraz wbiłem 20 lvli w ciągu zaledwie 2 godzin, bo questy dają tyle expa.

Mało! Kiedyś kupiłem 10kk golda za 8 zł. I to była świetna cena. Teraz w te 2 godziny zarobiłem 30kk. Co im sięw głowie poprzewracało?

Ktoś wie?