Co teraz czytacie?

Ja sobie czytam Ołowiany Świt :)))

Następnie 2 kolejne części.

ja czytam forum i wioski kart xD

Dwa dni temu zacząłem czytać Diablo 3: Zakon. Niesamowicie wciągająca książka, jednak mówię to patrząc ze strony fana uniwersum diablo :)

Aktualnie czytam "ZBAW NAS ODE ZŁEGO" bardzo ciekawa książka, polecam

następnie planuje przeczytać "Zakładnicy Diabła"

A ja na ten przykład czytam novelkę Utsuro no hako to zero no Maria w skrócie HakoMari - coś niesamowitego :P

Paulo Coelho - Pielgrzym

Hobbystycznie Karen Horney - Nowe drogi psychoanalizy

Antoni Kępiński - Psychopatologia nerwic

No i Goodman - Wstęp do socjologii, tym razem podręcznik.

Baśnie braci Grimm

Proces Kafki

Graham Masterton - Dwa tygodnie strachu, przyznam że nie miałem wczesniej okazji poczytać nic od niego :D

Ja dzisiaj zabiorę się za Wiedźmę z Buchenwaldu. Raptem 120 parę stron, więc albo pół jak nie wciągnie na maxa albo całość połknę jak wejdzie bez poślizgu :)

Kończę Wojnę Pajęczej Królowej. Bogini Loth opuściła mroczne elfy, garstka drowów zostaje wysłana, aby dowiedzieć się co jest przyczyną jej nieobecności. Polecam wszystkim zainteresowanym uniwersum Zapomnianych Krain.

po raz kolejny Sandman Gaimana jest to komiks, który jest najlepszym komiksem jaki czytałem, a dość dużo ich było

Ja lubię czytać moją ulubioną książkę setki razy. "Już umiem czytać" Terry'ego Dinninga. Ma takie fajne, duże literki.

Jednoroczna wdowa Johna Irvinga

Bezsenność Kinga, zapowiada się ciekawie, małe miasteczko klinika gdzie wykonywana jest aborcja i stary dziadek który widzi aury

Skończyłem właśnie (dosłownie godzinę temu) Vertical Rafała Kosika - czytał ktoś? naprawdę polecam, uwielbiam jak po skończeniu książki mam lekką pustkę w sercu :)

Przychodzi kurier lada moment z Lolitą od samego Nabokova.

Lolita... słyszałem, że dość fajna ale dziwaczna

Lolita... słyszałem, że dość fajna ale dziwaczna

De facto to książka o facecie, który kocha się w nastoletniej dziewczynie. Jednak tu nie chodzi i seks, a o emocje bohaterów. Sam Humbert Humbert to strasznie charyzmatyczna i dobrze zarysowana postać. Uwielbiam postacie z taką ponurą melancholią wokół.

Ja poczytuje teraz Zaginiony symbol - Dan Brown

Polecam ,wciąga niesamowicie