Ja sobie czytam Ołowiany Świt ))
Następnie 2 kolejne części.
Ja sobie czytam Ołowiany Świt ))
Następnie 2 kolejne części.
ja czytam forum i wioski kart xD
Dwa dni temu zacząłem czytać Diablo 3: Zakon. Niesamowicie wciągająca książka, jednak mówię to patrząc ze strony fana uniwersum diablo
Aktualnie czytam "ZBAW NAS ODE ZŁEGO" bardzo ciekawa książka, polecam
następnie planuje przeczytać "Zakładnicy Diabła"
A ja na ten przykład czytam novelkę Utsuro no hako to zero no Maria w skrócie HakoMari - coś niesamowitego
Paulo Coelho - Pielgrzym
Hobbystycznie Karen Horney - Nowe drogi psychoanalizy
Antoni Kępiński - Psychopatologia nerwic
No i Goodman - Wstęp do socjologii, tym razem podręcznik.
Baśnie braci Grimm
Proces Kafki
Graham Masterton - Dwa tygodnie strachu, przyznam że nie miałem wczesniej okazji poczytać nic od niego
Ja dzisiaj zabiorę się za Wiedźmę z Buchenwaldu. Raptem 120 parę stron, więc albo pół jak nie wciągnie na maxa albo całość połknę jak wejdzie bez poślizgu
Kończę Wojnę Pajęczej Królowej. Bogini Loth opuściła mroczne elfy, garstka drowów zostaje wysłana, aby dowiedzieć się co jest przyczyną jej nieobecności. Polecam wszystkim zainteresowanym uniwersum Zapomnianych Krain.
po raz kolejny Sandman Gaimana jest to komiks, który jest najlepszym komiksem jaki czytałem, a dość dużo ich było
Ja lubię czytać moją ulubioną książkę setki razy. "Już umiem czytać" Terry'ego Dinninga. Ma takie fajne, duże literki.
Jednoroczna wdowa Johna Irvinga
Bezsenność Kinga, zapowiada się ciekawie, małe miasteczko klinika gdzie wykonywana jest aborcja i stary dziadek który widzi aury
Skończyłem właśnie (dosłownie godzinę temu) Vertical Rafała Kosika - czytał ktoś? naprawdę polecam, uwielbiam jak po skończeniu książki mam lekką pustkę w sercu
Przychodzi kurier lada moment z Lolitą od samego Nabokova.
Lolita... słyszałem, że dość fajna ale dziwaczna
Lolita... słyszałem, że dość fajna ale dziwaczna
De facto to książka o facecie, który kocha się w nastoletniej dziewczynie. Jednak tu nie chodzi i seks, a o emocje bohaterów. Sam Humbert Humbert to strasznie charyzmatyczna i dobrze zarysowana postać. Uwielbiam postacie z taką ponurą melancholią wokół.
Ja poczytuje teraz Zaginiony symbol - Dan Brown
Polecam ,wciąga niesamowicie