Co teraz czytacie?

Ewenement. Serial dobry a książka zła? Widziałem chyba 2 odcinki to faktycznie fajnie się zapowiadało.

herezjarcha_241463.jpg

Mam nadzieję, że będzie dobra. Chyba mogę się wiele spodziewać po autorze scenariusza do Wiedźmina?

Polecam wszystkim lekką lekturę na jesienny wieczór John Green "Szukając Alaski" - książka nie jest 'pierwszej świeżości', ale naprawdę warto. Czyta się bardzo szybko, mnie zassała tak mocno, że przeczytałem w dwa dni.

Dobra zarówno dla młodzieży jak i starszych.

Zacząłem czytać Anioła nocy ostatnio. Niesamowita trylogia Brenta Weeksa. Polecam.Loor, ten skrytobójca to ta książka która ( uwaga możliwy spoiler ) skończyła się jak główny bohater kazał przynieść o jedno ziele więcej? Czy coś takiego?

SPOJLER - nieupowaznieni nie czytac

Nie, raczej nie. Chyba ze mowisz o zakonczeniu pierwszej ksiazki. Ale tez nie. Bohater nigdy w sumie nie kazal nikomu ziol przynosic (chyba tylko 3 razy sie to zdarzylo na jakies 1500 stron ;D), a juz zwlaszcza takich trujacych (tu juz napewno ani razu), sam zbieral albo podkradal najczesciej, wiec raczej to nie ta ksiazka ;)

Że się tak pochwalę:

Obecnie Krew Elfów.

Może i bibliofilem nie jestem i nie czytam dużo, ale obecnie jest to "Ognie na skałach" Rafała A. Ziemkiewicza.
Bardzo dobra porcja komediowej fantasy :D pisanej całkiem trudnym językiem. Pełno w niej archaizmów, neologizmów. Polecam :)

Lol, kolejna fajna książka w robocie odnaleziona Rafał Ziemkiewicz - "Ognie na skałach"

Przeczytana, czy zaczynasz dopiero ? :D

Dzisiaj zacząłem "Drogę Królów" Brandona Sandersona. Ogromna księga, 960 stron przy wymiarach 65 x 239 x 170, więc na jakiś czas wystarczy. :P

Przeczytana, czy zaczynasz dopiero ?

Zacznę dopiero, chociaż ostatnio mało czasu na czytanie mam :/

Ja teraz zabrałem się za książki na bazie uniwersum Star War polecam jest tego multum oczywiście, uniwersum za czasów starej republiki :)

Teraz czytam trylogię Czarnego Maga :) Bardzo fajnie się zaczyna ^^

ja czytam "jak poderwać dziewczynę z forum" całkiem fajna książka :P A tak na serio zacząłem czytać wszystkie części World of Warcraft które bardzo mnie wciągnęły potem będzie seria z Diablo :)

Teraz czytam trylogię Czarnego Maga Bardzo fajnie się zaczyna ^^

Hmm, widzialem u sb w empiku cala serie tego :D. Przeczytalas juz jakas ksiazke czy dopiero zaczynasz? I co mozesz o niej powiedziec tak na zachete? :D

Siemanko,

Mógłby mi ktoś polecić jakąś książkę, która ostro zryje mi psychikę (coś w stylu American Psycho)?

@Topic:

Aktualnie czytam "Czekając na Godota" Becketta, polecam cholernie :D książka pełna symboliki i miesza ładnie w główce, jednocześnie zabawna ale i tragiczna :P

Mam do przeczytania ostatnio zakupione książki..Teraz czytam książkę "Pierwsze Prawo Magi". Po przeczytaniu zamierzam przeczytać "Ziemiomorze" Ursula K. LeGuin.

@ Loor przestudiuj mój temat o TCM. Książkę przeczytałem rok czy dwa lata temu i mnie uwiodła.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50767-trylogia-czarnego-maga/

Taniec ze smokami cz.1 Martina.

Teraz czytam trylogię Czarnego Maga Bardzo fajnie się zaczyna ^^

Opierdzieliłem prequela i bodaj pierwszą część w trzy dni. To też jest mój żywiowy rekord.

Właśnie zaczytuję się w :

Szczerze Polecam !!!