Ewenement. Serial dobry a książka zła? Widziałem chyba 2 odcinki to faktycznie fajnie się zapowiadało.
Co teraz czytacie?
Mam nadzieję, że będzie dobra. Chyba mogę się wiele spodziewać po autorze scenariusza do Wiedźmina?
Polecam wszystkim lekką lekturę na jesienny wieczór John Green "Szukając Alaski" - książka nie jest 'pierwszej świeżości', ale naprawdę warto. Czyta się bardzo szybko, mnie zassała tak mocno, że przeczytałem w dwa dni.
Dobra zarówno dla młodzieży jak i starszych.
Zacząłem czytać Anioła nocy ostatnio. Niesamowita trylogia Brenta Weeksa. Polecam.Loor, ten skrytobójca to ta książka która ( uwaga możliwy spoiler ) skończyła się jak główny bohater kazał przynieść o jedno ziele więcej? Czy coś takiego?
SPOJLER - nieupowaznieni nie czytac
Nie, raczej nie. Chyba ze mowisz o zakonczeniu pierwszej ksiazki. Ale tez nie. Bohater nigdy w sumie nie kazal nikomu ziol przynosic (chyba tylko 3 razy sie to zdarzylo na jakies 1500 stron ;D), a juz zwlaszcza takich trujacych (tu juz napewno ani razu), sam zbieral albo podkradal najczesciej, wiec raczej to nie ta ksiazka
Obecnie Krew Elfów.
Może i bibliofilem nie jestem i nie czytam dużo, ale obecnie jest to "Ognie na skałach" Rafała A. Ziemkiewicza.
Bardzo dobra porcja komediowej fantasy pisanej całkiem trudnym językiem. Pełno w niej archaizmów, neologizmów. Polecam
Lol, kolejna fajna książka w robocie odnaleziona Rafał Ziemkiewicz - "Ognie na skałach"
Przeczytana, czy zaczynasz dopiero ?
Dzisiaj zacząłem "Drogę Królów" Brandona Sandersona. Ogromna księga, 960 stron przy wymiarach 65 x 239 x 170, więc na jakiś czas wystarczy.
Przeczytana, czy zaczynasz dopiero ?
Zacznę dopiero, chociaż ostatnio mało czasu na czytanie mam :/
Ja teraz zabrałem się za książki na bazie uniwersum Star War polecam jest tego multum oczywiście, uniwersum za czasów starej republiki
Teraz czytam trylogię Czarnego Maga Bardzo fajnie się zaczyna ^^
ja czytam "jak poderwać dziewczynę z forum" całkiem fajna książka A tak na serio zacząłem czytać wszystkie części World of Warcraft które bardzo mnie wciągnęły potem będzie seria z Diablo
Hmm, widzialem u sb w empiku cala serie tego . Przeczytalas juz jakas ksiazke czy dopiero zaczynasz? I co mozesz o niej powiedziec tak na zachete?
Siemanko,
Mógłby mi ktoś polecić jakąś książkę, która ostro zryje mi psychikę (coś w stylu American Psycho)?
@Topic:
Aktualnie czytam "Czekając na Godota" Becketta, polecam cholernie książka pełna symboliki i miesza ładnie w główce, jednocześnie zabawna ale i tragiczna
Mam do przeczytania ostatnio zakupione książki..Teraz czytam książkę "Pierwsze Prawo Magi". Po przeczytaniu zamierzam przeczytać "Ziemiomorze" Ursula K. LeGuin.
@ Loor przestudiuj mój temat o TCM. Książkę przeczytałem rok czy dwa lata temu i mnie uwiodła.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50767-trylogia-czarnego-maga/
Taniec ze smokami cz.1 Martina.
Opierdzieliłem prequela i bodaj pierwszą część w trzy dni. To też jest mój żywiowy rekord.