Co teraz czytacie?

Mushoku Tensei *Klik*

Przeczytałem dopiero 1/3 ale już jestem w stanie powiedzieć że jedna z najlepszych książek jakie czytałem ^^,

Opis

A 34-year-old NEET otaku was chased out from his house by his family. This virgin, plump, unattractive, and penniless nice guy found that his life was heading towards a dead end. He recalled that his life could actually become much better if he can get over the dark history of his life.Just when he was at the point of regret, he saw a truck moving at a high speed with 3 high school students in its path. Mustering all his strength, he saves them but ended up getting run over by the truck, which kills him.The next time he opens his eyes, he had reincarnated to a world of swords and magic, as Rudeus Greyrat. Born to a new world and a new life, Rudeus declared, "This time, I'll really live my life to the fullest with no regrets!" Thus begins the journey of a newly made man. (Original from animesuki.com)

W przerwie pomiędzy "Panem Lodowego Jeziora" zabrałem się za "Zbrodnie Wojenne" Christie Golden , fakt faktów ze musiałem zacząć tę książkę ponieważ jestem wielkim fanem całej historii jak i świata Warcrafta ;D to to była moja następna książka ale kupno jej wcześniej niż myślałem sprawiło ze zacząłem czytać wcześniej :) polecam bardzo komuś kto lubi taki klimat ^^

Potworny regiment :)

Saga o ludziach lodu :;)

Poraz kolejny od 1 tomu :)

Pan lodowego ogrodu tom 2... pierwsze moje spotkanie z takim typem coś a'la sci fi itp. Nie wiem jak Wam, ale jak na razie wątek z Vuko nie jest zbyt ciekawy. Wcześniej używał cyfral i był bogiem a teraz stracił wszystko - może coś się ruszy. Za to wątek z tygrysim tronem jest super i bardziej mnie wciągnął.

Pan lodowego ogrodu tom 2... pierwsze moje spotkanie z takim typem coś a'la sci fi itp. Nie wiem jak Wam, ale jak na razie wątek z Vuko nie jest zbyt ciekawy. Wcześniej używał cyfral i był bogiem a teraz stracił wszystko - może coś się ruszy. Za to wątek z tygrysim tronem jest super i bardziej mnie wciągnął.

Czytaj do końca, bo warto :) Moment utraty całej przewagi technologicznej przez Vuko może być ciężki, ze względu na potrzebę dostosowania czytelnika do nowego postrzegania bohatera jaką zdążył sobie wyrobić, ale już później nie ma takich problemów i do końca czyta się miło, przyjemnie i z zaciekawieniem.

W końcu zabrałem się za coś ciekawego :D.

Niedawno dowiedziałem się, że film który kilka dobrych lat temu bardzo mi się podobał (teraz mało co z niego pamiętam) jest na podstawie książki, a jej tytył to Hrabia Monte Christo. Jak na razie jest całkiem przyjemnie, taka łatwa lektura do odpoczynku.

post-18384-0-89328100-1439037918_thumb.j

Takie tam - dalszy ciag serii mojej ulubionej jak narazie bo i wciaga i dluga jest :D.

43884.jpg

Właśnie się dowiedziałem, że świetna seria Patrole, na podstawie której nakręcono 2 średnie filmy (Nocny Patrol, Dzienny Patrol), od czasu kiedy skończyłem ją czytać, doczekała się jeszcze 2 tomów! Lektura obowiązkowa dla fanów mrocznego urban sci-fi. Jeśli komuś spodobały się filmy, to książki pokocha, bo filmy do pięt im nie dorastają. Link https://pl.wikipedia.org/wiki/Patrole_(cykl)

czytał ktoś może z was "Dziedzictwo Wojowników" Cindy Williams Chima ?

Zgroza w Dunwich,

Warte tych 70 zł

Future dimitri glukowski

Właśnie się dowiedziałem, że świetna seria Patrole, na podstawie której nakręcono 2 średnie filmy (Nocny Patrol, Dzienny Patrol), od czasu kiedy skończyłem ją czytać, doczekała się jeszcze 2 tomów! Lektura obowiązkowa dla fanów mrocznego urban sci-fi. Jeśli komuś spodobały się filmy, to książki pokocha, bo filmy do pięt im nie dorastają. Link https://pl.wikipedia.org/wiki/Patrole_(cykl)

Nowy Patrol przeczytany i jest całkiem całkiem. Teraz będę się brać za Szósty Patrol, dopiero co wydany u nas w czerwcu.

Po raz 6 wracam do ulubionej lektury :3

Swego czasu dorwałem takowe po 10 zł sztuka (czyli 70 za całość) i jedna z lepszych książkowych decyzji życia.

Masa ciekawych postaci, świetnie wytłumaczony świat, bardzo ciekawa więź pomiędzy smokiem a jeźdźcem. Jedyny mankament (dla mnie) to Roran gdzieś w połowie powieści, ale później jest już ok.

Swego czasu dorwałem takowe po 10 zł sztuka (czyli 70 za całość) i jedna z lepszych książkowych decyzji życia.Masa ciekawych postaci, świetnie wytłumaczony świat, bardzo ciekawa więź pomiędzy smokiem a jeźdźcem. Jedyny mankament (dla mnie) to Roran gdzieś w połowie powieści, ale później jest już ok.

Książka moich młodzieńczych lat , przeczytałem całą serie 4 ... albo 5 razy , i cały czas do niej wracam :) Gorąco polecam wszystkim fanom fantastyki

Właśnie dotarło do mnie:

Jaram się.