Przymierzam się do
Sprzedawca ostrzegał mnie o uzależniającym wpływie tej serii (6 w sumie). No to trzeba się przekonać.
Przymierzam się do
Sprzedawca ostrzegał mnie o uzależniającym wpływie tej serii (6 w sumie). No to trzeba się przekonać.
Baardzo wciąga i bardzo polecam
Czytam teraz "Krew na śniegu" Richarda Overy.
Ja aktualnie Bastion Kinga. Jak narazie jestem mniej więcej w 3/4. Mogę polecić książkę, mam jedynie nadzieje, że zakończenie mnie nie zawiedzie Jest to powieść postapo- więc jak ktoś lubi takie klimaty to powinien sprawdzić.
A ja zakupiłem dziś w empiku 2 książki - nowe dziecko Sapkowskiego, Sezon Burz, oraz w oczy wpadło mi Total War Rome Zniszczyć Kartaginę, inspirowanę Total War Rome 2, w końcu mam co czytać. Jestem też w trakcie czytania serii Zwiadowcy, mam aktualnie 8 części, a jest bodajże 12, więc jeszcze trochę mi zostało
"Piąta Fala" Rick Yancey. W sumie to moja pierwsza książka od... jakiegoś roku, ale w końcu trzeba wziąć się za siebie. Książka jest naprawdę świetna i wciąga jak bagno, polecam jeśli ktoś jest fanem klimatów science fiction/postapo.
"Darth Plagueis" James'a Luceno
"Jaina Praudmoore: Wichry wojny" Christie Golden
Bez zbędnego rozpisywania się ... Wiedźmin
The Janson Directive
1 ksiega trylogii najemników R.A Salvatore "Sługa Reliktu"
Zacząłem czytać "Sezon burz", ale jakoś nie mogę się przymierzyć z powodu braku czasu, ale zapowiada się wyśmienicie.
To teraz dowalę do pieca.. Harry Potter i Zakon Feniksa może lektura dla dzieci z podstawówki, ale za to dobre fantasy ;p
Stary dobry Godfather
Książka rewelacja
Przedwczoraj skończyłem Władce Pierścieni I tom, jutro mam zamiar wypożyczyć drugi
Ja aktualnie czytam "Sezon Burz" A. Sapkowskiego, a w poczekalni jest "Silmarillion" Tolkeina.
Bardzo dobry wybór
A ja dalek Dyrektywę Jansona autorstwa Ludluma...
Ja aktualnie czytam biografię Zlatana Ibrahimovica zatytułowaną "Ja, Ibra" - Jako, że jestem fanem piłki nożnej, nie mogłem przejść obojętnie obok tego. Jak na razie czyta się bardzo przyjemnie i szybko, książka napisana językiem prostym i łatwym, więc nikt nie będzie mieć problemów ze zrozumieniem tekstu.
„ Możesz wyciągnąć człowieka z getta, ale nigdy getto z człowieka"
Ostatnio czyli tak kilka dni temu to czytałem Mały brat.
Niestety się zawiodłem sądziłem ,że będzie poruszać więcej aspektów jeśli chodzi o inwigilacje a wyszła
przeciętna książka.
Niedawno oglądałem hobbita więc naszła mnie chęć do przeczytania Silmarillion.
#up
Silmarillion dobra książka, czytałem chyba już 3 razy Z resztą wszystkie lektury Tolekiena o Śródziemiu czytałem tyle.
W tym momencie czytam Podpalaczkę, Stephena Kinga. Naprawdę warto, z resztą wszystkie Jego książki są dobre