Dzień minął, więc zadaje: będzie łatwo
Co to za gra?
Sanitarium, dobrze zgadłem ?
Sanitarium, dobrze zgadłem ?
Oczywiście
Zu Online ?
Dwarfar, fajnie że wiesz o co chodzi...
Throne of Darkness
Grało się kiedyś
Poprawna odpowiedź. Sorry Azrael, ale nie mogłem się doczekać, by swoje dodać
To teraz ja :
Dungeon Keeper
Dobrze
Supreme Commander?
Widzę że wszyscy olewają tutaj zasady, a więc przypomnę.
Osoba A wrzuca obrazek - Osoba B odgaduje - Osoba A potwierdza odpowiedz - Osoba B przejmuje pałeczkę i to ona zadaje obrazek.
Nie ma tutaj nigdzie Osoby C !
"Jeżeli przez okres tygodnia nikt nie odganie o jaką gre chodzi, to osoba wstawiająca musi dać konkretną wskazówke, lub/i innego screena. Po dwóch tygodniach, jeżeli nikt nie odgadł, wstawiający zoobowiązany jest podać tytuł gry, i wstawić screena z innej, jeżeli tego nie zrobi, to może to zrobić każda inna osoba (by temat nie umarł)."
CiasteczkowyPotwor : Jest osoba C ;p
hmmm.... a co do zagadki, ta gra to Total Annihilation : Spring
(Open Source'owy projekt odtwarzający TA ,prequel Supreme Commandera)
Polecam, bardzo fajnie sie grało, zwłaszcza z możliwością puszczenia Atomówek, Działami na pół mapy etc.
"Jeżeli przez okres tygodnia nikt nie odganie o jaką gre chodzi, to osoba wstawiająca musi dać konkretną wskazówke, lub/i innego screena. Po dwóch tygodniach, jeżeli nikt nie odgadł, wstawiający zoobowiązany jest podać tytuł gry, i wstawić screena z innej, jeżeli tego nie zrobi, to może to zrobić każda inna osoba (by temat nie umarł)."CiasteczkowyPotwor : Jest osoba C ;phmmm.... a co do zagadki, ta gra to Total Annihilation : Spring (Open Source'owy projekt odtwarzający TA ,prequel Supreme Commandera) Polecam, bardzo fajnie sie grało, zwłaszcza z możliwością puszczenia Atomówek, Działami na pół mapy etc.
dobrze
Widzę że wszyscy olewają tutaj zasady, a więc przypomnę.Osoba A wrzuca obrazek - Osoba B odgaduje - Osoba A potwierdza odpowiedz - Osoba B przejmuje pałeczkę i to ona zadaje obrazek. Nie ma tutaj nigdzie Osoby C !
Zanim zaczniesz kogoś poprawiać, to najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem.
@Edit - Jeżeli jakas osoba odgadła tytuł gry, to ma 24 godziny na zadanie pytania - inaczej może to zrobić ktoś inny. Osoba która odgadła tytuł gry, może oddać swoją możliwośc zadanie pytania innej osobie.
To jest o zbyt łatwe, no ale niech będzie ;p
Dla jasności, ze względu na prostotę zadania chcę pełny tytuł gry (podawanie samej serii gry nie będzie uznawane za dobrą odpowiedź), przymykam oko na literówkę jeśli taka się znajdzie
Wskazówki: Gra na PC.
Na przyszłośc : czy można blurować,uniewidaczniać napisy?
Melty Blood?
Nie wiem tylko, o jaki pełny tytuł gry chodzi, bo jak grałem, to widniał tylko taki tytuł.
Mi się wydaje, że to Melty Blood Actress Again.