Co to za gra?

A teraz popatrzcie na wiki, bo to nie jest pełny tytuł.

Może podać Ci autorów ? albo gdzie i o której tą gre wyprodukowano czy nadal będzie mało? Albo wiem może ludzie mają podać Ci ile lat miał producent jak ta gra powstawała? Wyraźnie Ci napisali co to za gra a takie coś typu sprawdźcie sobie na wiki... no coment Bez odbioru

Wydaje mi się, że to nie jest po prostu pełen tytuł, a gier jest pewnie o wiele więcej :D Więc nie wiem po co się złościć ^^

Poza tym, w takim razie wydaje mi się, że to będzie Melty Blood Actress Again Current Code. Zgadłem? :D

Wydaje mi się, że to nie jest po prostu pełen tytuł, a gier jest pewnie o wiele więcej Więc nie wiem po co się złościć ^^Poza tym, w takim razie wydaje mi się, że to będzie Melty Blood Actress Again Current Code. Zgadłem?

To zapewne jest kolejna częsć tej gry, bowiem jest ich wiele. Ale nie znam się więc moge się mylić.

Chciałbym jeszcze dodać jedną uwagę: Kiedyś był podobny temat (chyba już pod koniec 2008), i tam była pewna reguła, że żeby zabawa chodziła sprawniej: jeśli osoba B zna odpowiedź osoby A( ale jest na 100% pewna i nie strzela), to dodaje obrazek razem z odpowiedzią, żeby nie musiała czekać na potwierdzenie. Nie wiem czy to się przyjmie, ale proszę o napisanie swojej opinii. Pozdrawiam :D

Wydaje mi się, że to nie jest po prostu pełen tytuł, a gier jest pewnie o wiele więcej Więc nie wiem po co się złościć ^^Poza tym, w takim razie wydaje mi się, że to będzie Melty Blood Actress Again Current Code. Zgadłem?

Zgadłeś, w gruncie rzeczy wystarczyło wpisać w wiki Melty Blood, popatrzeć jakie wersje zostały wydane na pc'ta no i porównać screeny lub poprostu wejść na Honmaru i zobaczyć download

MatiqZDK:

1. Chciałem dokładną nazwę gry na PC

2. Nazwy postaci były w tle, jedna z nich występowała tylko i wyłącznie w tej części gry

3. na Wikipedii było ładnie napisane co i jak, więc nie wiem o co ci chodzi

I nie wiem o co ci chodzi. Chciałem żeby było trochę ciężej, bez modyfikowania obrazu.

Spoko, wiem o co chodzi :D

To teraz moja zagadka. Myślę, że będzie ciężko:

507724062.jpg

Cryostasis - Arktyczny sen

Dobra zadam od razu, bo na 100% mam racje.

alyx.png

Popularny rogal o zombiakach.

Rogue Survivor ?

Tak, zadajesz :D

24h minęły, więc zadaje kolejna osoba. I tu pytanie: zadaje osoba która pierwsza się odezwie, czy jak?

24h minęły, więc zadaje kolejna osoba. I tu pytanie: zadaje osoba która pierwsza się odezwie, czy jak?

Inaczej sobie tego nei wyobrażam. :]

dsadasd.png

Uploaded with ImageShack.us

W takim razie zadaje :D

disciples.png

W takim razie zadaje

Tak jakby się, spóźniłeś się... Arcanum, ależ zagwozdka, pewnie następnym razem wrzucisz warcrafta 3. :D

Zagadka, ponownie, bo ten prostak się wepchał:

dsadasd.png

Yanglegend:Samurai Shodown 3 ? Cięzko wywnioskować, bo podałeś same Sprite'y (Genjuro i Haohmaru) i część planszy ;p

Firma: SNK

Platforma: Arcade,Neo-Geo... (PSX,DC [?])

Dość ciekawa gierka, niezbyt turniejowa bijatyka, ale znajdzie się bardziej hardkorowe rzeczy w niej (15 hitowe kombinacje,Deflectowanie,Poziomowy tryb sterowania), a i jest rozróżnienie pomiędzy dwoma typami postaci (Slash/Bust), dla niektórych postaci wprowadza to drobne zmiany dla innych trochę większe. Swoją drogą mógłbym pograć przez neta jakby ktoś chciał.

następnie pytanie niech idzie na wolną pulę (nie chcę spowalniać zabawy).

Yanglegend:Samurai Shodown 3 ? Cięzko wywnioskować, bo podałeś same Sprite'y (Genjuro i Haohmaru) i część planszy ;pFirma: SNKPlatforma: Arcade,Neo-Geo... (PSX,DC [?])Dość ciekawa gierka, niezbyt turniejowa bijatyka, ale znajdzie się bardziej hardkorowe rzeczy w niej (15 hitowe kombinacje,Deflectowanie,Poziomowy tryb sterowania), a i jest rozróżnienie pomiędzy dwoma typami postaci (Slash/Bust), dla niektórych postaci wprowadza to drobne zmiany dla innych trochę większe. Swoją drogą mógłbym pograć przez neta jakby ktoś chciał.następnie pytanie niech idzie na wolną pulę (nie chcę spowalniać zabawy).

Samurai Showdown 4, pograłbym, ale kaillera mi ostatnio tak szwankowała/nie chciała się łączyć, że ją z nerwów wyrzuciłem. ;]

1316469546238d3725.jpg

turówka, wegdług wielu najlepsza 4x ever

Samurai Showdown 4, pograłbym, ale kaillera mi ostatnio tak szwankowała/nie chciała się łączyć, że ją z nerwów wyrzuciłem. ;]Uploaded with ImageShack.usturówka, wegdług wielu najlepsza 4x ever

space empires 5 - mimo, że nie miałem przyjemności zagrac, zostawiłeś coś co można wyguglać :D

@ :

beztytuuuyy.png

@@fffu*k.

@@@azrael - ta. mimo to Ja popełniłem fail bo nie zaczekałem na odp. czy trafiłem QQ

Puzzle Quest? Jak coś oddaję moją kolej innym, kto pierwszy wstawi.

space empires 5 - mimo, że nie miałem przyjemności zagrac, zostawiłeś coś co można wyguglać @ :Uploaded with ImageShack.us@@fffu*k.@@@azrael - ta. mimo to Ja popełniłem fail bo nie zaczekałem na odp. czy trafiłem QQ

Trafiłeś, takze wszystko git. :D

Gra na PC