Gra na PC
Czy to mocno zmodowany Minecraft ?
Gra na PC
Czy to mocno zmodowany Minecraft ?
Niee, zupełnie nowa gra ^^. Dla podpowiedzi powiem, że jeszcze nie miała oficjalnej premiery.
Cube World
Gra na PC
Jak już ktoś zgadnie, to powiedzcie, kiedy będzie premiera, bo kocham RPGi z taką grafiką
Jak już ktoś zgadnie, to powiedzcie, kiedy będzie premiera, bo kocham RPGi z taką grafiką
Ja tak samo, i do tego eksploracja minecrafto-podobnych jaskiń. Ahhhh...
Ja tak samo, i do tego eksploracja minecrafto-podobnych jaskiń. Ahhhh...
Ooooo tak...
Kojarzy mi się z pewną gierką na PS2, nie pamiętam nazwy, gdzie sterowało się Zeldo-podobnym gostkiem, i walczyło się w podziemiach, ale oprócz tego, to właśnie takie łąki i wzgórza... grafika może nie taka sama, ale klimacik...
Heh oczywiście, że Cube World ^^. Mogłeś już zadawać
@Edit: Looknijcie na link podany przez Koyiro. Jakieś 2 posty niżej jest filmik pokazujący system walki, poruszania się, interfejs oraz same potworki. MIODZIO
Minęły 24h, więc zadaje nową zagadkę:
Heh, akurat mam na dysku Planescape, jak się nie mylę
To tera ja. To będzie dobre:
więc gra wyżej to :
Nox ahh pamietam jak kupowalem ta gre w Cenega czekam w razie co na akceptacje
Oczywiście, że Nox Jak wiesz na 100% to wal następną
cube world macie link jak chcecie grać -ciach-
UP
to chyba jakiś keyloger bo żeby zdobyć hasło trzeba jakieś dziwne linki odpalać
Ludzie, nie róbcie Offtop'a Teraz zadaje swiatloplis.
Dobra, nowa zasada. Jeżeli ktoś jest stu procentowo pewny, że poprawnie odgadł nazwe gry, to niech od razu zadaje.
Napisałem to samo na ostatniej stronie Czerwonym drukiem
@EDIT: Przez takie coś tematy podupadają... Ale nic, minęły 24h, więc kolejna zagadka:
http://desmond.imageshack.us/Himg252/scaled.php?server=252&filename=75334299.jpg&res=landing
Frozen Synapse
To teraz ja:
Jedna z moich pierwszych gier, ostro się w nią zagrywałem , ciekawe czy ktoś z was ją pamięta.
@DOWN
Niestety nie.
@DOWN 2
Też nie.
Dodam, że jest to taktyczny shooter z 2000 roku i gra w której po raz pierwszy mogliśmy sterować zołnierzem, helikopterem lub czołgiem przełączając sie pomiedzy nimi na tym samym polu walki.
Z: Steel Soldiers?
World War III: Black Gold?