Combat Arms Dream Team

Grasz od bety? A może zacząłeś właśnie teraz? To nieważne. Jeżeli jesteś z forum lub strony mmorpg.org.pl to zero problemu.

Klan: The Foundation

Lider: Singami

Członkowie: -

Zawsze lepiej z qmplami niż samemu :D

Mógł bym dołączyć ale nie wiem jeszcze

Ja moge dojść do klanu tylko jak? ;p ;p

Ja bym sie pisał

Po prostu piszcie tu nicki, ja się staram wbić te 40% do lvl, i od razu zakładam klan.

Nick Thuru a żeby założyć klan nie trzeba tego za normalne pieniądze?

nie, jedyne ograniczenie to lvl konta

Ja chętnie bym doszedł. Z wami gra to dla mnie zaszczyt i przyjemność, lecz...

Po tym patchu tak mi CA laguje, że nie wiem czy coś z dalszej mojej gry będzie :(

Ja bardzo chętnie się przyłączę, moja postać w grze ma nick Kordian70

Moje statystyki z różnymi broniami:

Karabin- killi dużo, zgonów dużo (najlepiej mi wychodzi w trybie one man army Two tower, a w drużynach- leśna (tamta z bunkrem, wieżą snajperską i sporą otwartą przestrzenią)

Snajperka- killi dużo, zgonów bardzo mało (zależy od mapy- w tych przychylniejszych dla snajperów potrafię osiągnąć 31 killi na 9 śmierci)

Pistolet- jak jestem snajperem to w krytycznej sytuacji zabijam 2-3 wrogów w ciągu całej planszy, ale w plecaku mam broń szturmową, więc mogę być i snajperem, i szturmowcem

Granat- słabo się nim posługuję, największy użytek mam z niego na mapie death room.

30% do lvl, bijemy dalej :P

Dawajcie mi friend invity... i pytanko - jak się pisze prywatne wiadomości?

Prywatne wiadomości pisze się przez messagera. Albo raczej przez prywatny chat, ponieważ trudno to inaczej nazwać. Ja daję friend invite.

Cree mam już w friendach a ty kozak jaki masz nick?

Grasz od bety? A może zacząłeś właśnie teraz? To nieważne. Jeżeli jesteś z forum lub strony mmorpg.org.pl to zero problemu.Klan: The FoundationLider: SingamiCzłonkowie: -Zawsze lepiej z qmplami niż samemu

Patrz w górę brozek... Jest to na samym początku tematu.

ja tylko będę musiał opuścić swój jednoosobowy klan "Spoko Mortadela" który założyłem by móc zobaczyć jak wygląda serwer Bull Terier i sprawdzić jakie ta opcja posiada bajery ;)

Nawet bym pogral... nawet bym sie skusil... ale ostatnio dolaczylem do klanu w Crysis Wars a po 2 nie trawie MMOFPSow.... lvle z FPSach... zal :D no ale zassam jeszcze raz i ogarne moze sie oplaci :)

Spawn, piszę ci- naprawdę warto. Podchodziłem do tego mniej więcej tak jak ty, a teraz ta gra mi się tak spodobała... A na lvl doświadczenia przekłada się tylko lepszy sprzęt, darmowe bronie oraz pieniądze co lvl.

Zagraj, a z pewnością nie pożałujesz. To jest moim zdaniem najbardziej grywalny FPS.

eee jednak zostane przy Operation 7 większa realistka niż w CA

Grałem w operation 7 ale jakoś nie przypadła mi do gustu i jak strzelałem do mi sie broń ,,ścinała"

Spawn, piszę ci- naprawdę warto. Podchodziłem do tego mniej więcej tak jak ty, a teraz ta gra mi się tak spodobała... A na lvl doświadczenia przekłada się tylko lepszy sprzęt, darmowe bronie oraz pieniądze co lvl.Zagraj, a z pewnością nie pożałujesz. To jest moim zdaniem najbardziej grywalny FPS.

LvL tak mnie nie boli bo to samo jest w CoD4 czy CoD5 bardziej mnie boli brak realizmu :) i jak Joker wole Op7 :)

Grałem w operation 7 ale jakoś nie przypadła mi do gustu i jak strzelałem do mi sie broń ,,ścinała"

welcome in real world :D

Sry, ale w CA jest duży realizm :P

Przerwa na godzinkę, a potem biję dalej.