Combat Arms Dream Team

Kozak kiedy mniej wiecej bedzie online?

Moj nick to Pesapl

Bedzie online za godzinke napisał ;d

zdaje się McPenza, że nieprawidłowy nick, ponieważ nie mogę cię dodać.

Może on jest na innym servie

brozku to jest pełna realistka w prawdziwym życiu broń się może zaciąć jak jest nie naprawiana i stara

To ja miałem wszystkie bronie stare i zepsute ;d

Nie no dobry nick ,Pesapl.

Wlasnie zagrałem w Capture the Flag :D Fajna adrenalina jak sie idze z flaga i nikt cie nie ochrania :)(zdobylem 3 pkt na 7 :P -malo expa niestety ,przeniesienie flagi chyba nic nie dodaje:/

Powiedzcie co to jest za tryb gry nazywa sie jakoś spy hunt

to jest tryb, w którym zbiera się intele. Po uzbieraniu odpowiedniej ilości stajesz się super szpiegiem, który ma mnóstwo życia, HP, karabin oraz miotacz ognia. Trzeba się w tym stanie utrzymać.

Zajeb*scie sie gra obrotówa w tym trybie :D

Alez ja w to nie watpie :D to prawie jak WR czy CS :D

Nawet bym pograł z wami , ale nie chce sobie siary robić bo Fps-owiec ze mnie taki jak z koziej d*py trąbka ;)

Hej! Tez chcial bym byc w klanie :P Nick : LandrynkiPL xD .Gram od poczatku OB :-).

Na mapie mam tak 25,30 killow .

Klan oficjalnie założony. By wbić:

1. Zakładka "Clan"

2. "Search Clan"

3. Wklepujemy "The Foundation"

4. Składamy podanie.

5. Ja przyjmuję.

Enjoy!

Imo przyjmowanie wszystkich jest głupotom ;] No chyba, że to jest klan tylko 4fun składający się tylko i wyłącznie z forumowiczów.

Kozak przyjmuje wszystkich z forum, a innych od jakiegoś tam lv

Może coś więcej o grze?; > Bo nie słyszałem a po screenach wygląda ciekawie, chętnie bym dołączył

Pozdrawiam

Co o niej można mówić? poprostu ściągnij i sam oceń

Dobra ściągam , jutro będziecie ze mnie mieli beke:P

właśnie zasysam.. za 1.5h będzie: p Mój nick to Dziub3k, do zoba w grze, ogólnie gdzie gracie, na jakich/serwerach pokojach jeszcze nie wiem co tam jest: p