Combat Arms Dream Team

My gramy na servie Bravo prawie zawsze a który channel to obojetne

@up ,, który " się pisze

#topic

no ja tez bym mógł do klanu przystąpić kozaczku ;p

No to ja już sobie pograłem :D O ile w CB jeszcze szło grać to w OB już d*pa :P Przez pierwsze 10 minut nie słyszę strzałów, a mapy ładują się prawie 5 minut ;d Kto mi kupi new computer? :P

To jakiego ty masz kompa? CA ma małe wymaganie 0,0

1.5 procek 512ram fx5200 teoretycznie powinno śmigać, ale w praktyce nie wygląda to tak ślicznie xD

A bawiłes sie ustawieniami?

Niedawno usłyszałem ze na wyzszych lvl sa darmowe bronie i nie wiem czy ktos sie nabijał czy to prawda- wiecie moze co na ten temat?

Nie wiem ja raz dostałem m4a1 na 7 dni za free

Jakie nicki..? mój to "Dziub3k" proszę napisz ktoś bo samemu to d*pa.. ; p

ALbo dajcie swoje nicki i jak się pisze prywatne wiadomości?

Jakie nicki..? mój to "Dziub3k" proszę napisz ktoś bo samemu to d*pa.. ; pALbo dajcie swoje nicki i jak się pisze prywatne wiadomości?

:blink: badziewiasta ta gra wg mnie ze tak powiem..wczoraj ja instalowalem i co wrazenia to zero realizmu i wogole najgorsze fps jakie gralem..100 razy bardziej wole Warrocka a CS to juz wogole rox :lol: pozdro i poskacz [you]

CS jest realistyczny? Może bardziej jest realistyczny od warrocka ale ale nie od Ca

Jak z tym clanem? Jeżeli chciałbym dołączyć?

Czekam na odpowiedź , nick Dziub3k często Online w grze

Jak z tym clanem? Jeżeli chciałbym dołączyć?

Napisz do kozaka(podal swoj nick jaki ma w grze) jak bedzie online albo zloz podanie(musisz wyszukac klan i bediesz mial taka opcje w okienku).

Nick: Brodaa , szukajcie a znajdziecie :lol:

hmmm ma może ktoś dostęp do jakiegoś serwera TS? Bo jeśli mamy grać na "Bull terierze" to bez TS'a będzie ciężko, poza tym zawsze to jakoś przyjemniej :)

Kozak zaktualizuj członków teamu ;) . A tak poza tym- może jakaś partyjka na bull terierze?

cree w CA nie ma co zabardzo grac technicznie tam sie leci poprostu na hama. No chyba że gramy na camperskiej mapce two towers

TT, rlz :D Wbiłem 12/0 shotgunem :P

Bo campiles i miales szczęscie

cree w CA nie ma co zabardzo grac technicznie tam sie leci poprostu na hama. No chyba że gramy na camperskiej mapce two towers

Tytlko jeżeli mówisz o rozgrywce w trybie elemination, ale w S&D i CTF już nie, a te znacznie bardziej nadają się na "bull teriera", zresztą ESL wystartowało jakiś czas temu i to właśnie w trybie S&D, nie mówię o zapisach do ligi, ale o trybach które nadają się do zmagań klanowych, a na nich bez TS'a będzie ciężko.

właśnie zagrałem pierwszą rundkę. Może jeszcze nie wymiatam, ale chciałbym wstąpić do tego Waszego "dream Team'u"

nick:

ins4nity

@

naszło mnie pytanie...

czy w grze jest jakiś item mall?? nie zauważyłem nic takiego, a skoro nie, to z czego nexon ma zamiar urtzrymać grę?