My gramy na servie Bravo prawie zawsze a który channel to obojetne
Combat Arms Dream Team
@up ,, który " się pisze
#topic
no ja tez bym mógł do klanu przystąpić kozaczku ;p
No to ja już sobie pograłem O ile w CB jeszcze szło grać to w OB już d*pa
Przez pierwsze 10 minut nie słyszę strzałów, a mapy ładują się prawie 5 minut ;d Kto mi kupi new computer?
To jakiego ty masz kompa? CA ma małe wymaganie 0,0
1.5 procek 512ram fx5200 teoretycznie powinno śmigać, ale w praktyce nie wygląda to tak ślicznie xD
A bawiłes sie ustawieniami?
Niedawno usłyszałem ze na wyzszych lvl sa darmowe bronie i nie wiem czy ktos sie nabijał czy to prawda- wiecie moze co na ten temat?
Nie wiem ja raz dostałem m4a1 na 7 dni za free
Jakie nicki..? mój to "Dziub3k" proszę napisz ktoś bo samemu to d*pa.. ; p
ALbo dajcie swoje nicki i jak się pisze prywatne wiadomości?
Jakie nicki..? mój to "Dziub3k" proszę napisz ktoś bo samemu to d*pa.. ; pALbo dajcie swoje nicki i jak się pisze prywatne wiadomości?
badziewiasta ta gra wg mnie ze tak powiem..wczoraj ja instalowalem i co wrazenia to zero realizmu i wogole najgorsze fps jakie gralem..100 razy bardziej wole Warrocka a CS to juz wogole rox
pozdro i poskacz [you]
CS jest realistyczny? Może bardziej jest realistyczny od warrocka ale ale nie od Ca
Jak z tym clanem? Jeżeli chciałbym dołączyć?
Czekam na odpowiedź , nick Dziub3k często Online w grze
Jak z tym clanem? Jeżeli chciałbym dołączyć?
Napisz do kozaka(podal swoj nick jaki ma w grze) jak bedzie online albo zloz podanie(musisz wyszukac klan i bediesz mial taka opcje w okienku).
Nick: Brodaa , szukajcie a znajdziecie
hmmm ma może ktoś dostęp do jakiegoś serwera TS? Bo jeśli mamy grać na "Bull terierze" to bez TS'a będzie ciężko, poza tym zawsze to jakoś przyjemniej
Kozak zaktualizuj członków teamu . A tak poza tym- może jakaś partyjka na bull terierze?
cree w CA nie ma co zabardzo grac technicznie tam sie leci poprostu na hama. No chyba że gramy na camperskiej mapce two towers
TT, rlz Wbiłem 12/0 shotgunem
Bo campiles i miales szczęscie
cree w CA nie ma co zabardzo grac technicznie tam sie leci poprostu na hama. No chyba że gramy na camperskiej mapce two towers
Tytlko jeżeli mówisz o rozgrywce w trybie elemination, ale w S&D i CTF już nie, a te znacznie bardziej nadają się na "bull teriera", zresztą ESL wystartowało jakiś czas temu i to właśnie w trybie S&D, nie mówię o zapisach do ligi, ale o trybach które nadają się do zmagań klanowych, a na nich bez TS'a będzie ciężko.
właśnie zagrałem pierwszą rundkę. Może jeszcze nie wymiatam, ale chciałbym wstąpić do tego Waszego "dream Team'u"
nick:
ins4nity
@
naszło mnie pytanie...
czy w grze jest jakiś item mall?? nie zauważyłem nic takiego, a skoro nie, to z czego nexon ma zamiar urtzrymać grę?