Combat Arms

Combat Arms to dziecko grupy Nexon America, która stworzyła między innymi maple story. Jest to wojenny FPS przeznaczony do rozgrywek sieciowych.

Nexon umożliwia graczom 3 różne tryby rozgrywki:

-Elimination (team deathmatch)

-Capture The Flag (standardowe przejmowanie flag)

-Search & Destroy (tryb polegający na podkładaniu bomby przez 1 team, gdy drugi ma za zadanie rozbroić bombę w wyznaczonym czasie-tryb taki sam jak w Warrocku :) ).

Gracze będą mieli pole popisu na wielu najrozmaitszych mapach m.in. Fabryki, Lasy, Ruiny. Różnorodność map zdecydowanie umili wam rozgrywkę.

Przed rozpoczęciem rozgrywki gracz będzie mógł wybrać i dopasować do własnych upodobań, tego jedynego żołnierza, który będzie toczyć bitwy z innymi graczami. W grze do wyboru będzie masa broni i różnego rodzaju ekwipunku tj. lunety, tłumiki, dodatkowa amunicja.

W grze będzie dostępny system klanów i rang, które rosną w raz z naszym doświadczeniem.

Zapraszam do rejestracji do Closed Bety, która zaczyna się już jutro o 13!! Zostało jedyne 3000 kluczów :)

Zamieszczam poradnik rejestracji do Closed Bety Combat Arms'a:

Pierwszym krokiem do otrzymania klucza jest rejestracja na tej stronie: http://gamers.eurogamer.net/register.php

Pojawia nam się to okienko:

24014105mx7.th.jpgthpix.gif

Klikamy na register i wypełniamy formularz:

65335867sv1.th.jpgthpix.gif

A więc po kolei:

1. Wpisujemy swój login

2. Swój adres e-mail

3. Możemy zaznaczyć lub nie. Jeżeli zaznaczymy to będzie widać nasz e-mail w profilu.

4. Wpisujemy hasło.

5. Powtarzamy hasło wpisane wyżej.

6. Nasze prawdziwe imię

7. Skąd pochodzimy

8. Data urodzenia

9. Po wypełnieniu formularza klikamy CREATE ACCOUNT.

Teraz wchodzimy na naszą pocztę i wchodzimy na link aktywacyjny który nam przysłano.

Po aktywacji konta wchodzimy na tą stronę: http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?...&claim=true i kopiujemy nasz KOD do Closed Bety Combat Armsa i najlepiej wpisujemy go sobie w notatnik :)

Następnie wchodzimy na główną stronę gry: http://combatarms.nexoneu.com/

Możemy obejrzeć całkiem fajne intro, ale oczywiście nie musimy :) Klikamy na download, później na żółtą ramkę z napisem DOWNLOAD.EXE.

Wyskoczy nam kolejne okienko, klikamy na logowanie i rejestrujemy się na stronie. Po zakończeniu rejestracji klikamy na activation closed beta code. Wpisujemy nasz magiczny kodzik i zaczynam ściągać grę. Waży ona jedyne 550mb więc to nie jest dużo. Pozdrawiam i życzę owocnej zabawy na polach combat armsa :)

No no ładnie, brakuje tylko screenow z gry

CombatArms01.jpg

Combat-Arms_09.jpg

WOW :o Widzę gra się prezentuje naprawdę ładnie, może sam się nawet skusze :o Ileż można grac w cs'a ?!

kiedyś się interesowałem tą grą, ale była dostępna tylko dla USA inne proxy były zablokowane, więc to bdb wieść

Już w to grałem, polecam z czystym sercem :D

dzisiaj ściągne , zapowiada sie świetnie:)

Gra jak na swoje wymagania ma bardzo ładną grafikę :) Jest baaaaaaaaaaaaaardzo grywalna, ledwo zacząłem grać i mi 3 godziny minęły :P

Kolejna bogata gra w cheaterow. :) Male zamkniete mapki. Niczym sie nie rozni od War Rocka czy CS'a whatever...

Od CS'a jest 100 razy lepsza...:

-grafika

-realizm

-System rang

-Modyfikacje broni

W CS jest gra bez sensu, just 4fun, a tutaj zawsze chcesz nabić tą wyższą rangę, kupić nową broń, nowe okulary, inny celownik.

Od CS'a jest 100 razy lepsza...:

A jak jest przypadku WarRocka? Nie chce mi się ściągać jeśli gorsze. Jak wam się wydaje?

OOO ciekawie się zapowiada. Chyba sobie ściągne. Grafa wygląda na spoko. Krakers ale jakie wymagania?

@Spawn

W Warrocku też są cheaterzy.

Od WarRocka graficznie lepszy, a co najważniejsze nie ma żadnych premium itd itp Wszystko masz dostępne bez premiumów ;)

Możesz sobie tylko cash w grze za normalny kupić, ale jak grasz jak no-life to spoko pociągniesz, btw jeszcze cheatera nie widziałem w tej gierce (a gram trochę).

Bo to strategia Nexonu. Najpierw czekają na graczy, później dodaje Premium. Nie wspominając o tym że do tej pory mogę wrzeszczeć "100% Free!!!" itp.

Minimalne wymagania:

• Windows 2000

• Pentium 3, 1 GHz

• 256Mb RAM

• GeForce 2 MX

• DirectX 9.0C

• 2Gb na dysku

• 128 kb/s Internet

Zalecane wymagania:

• Windows XP lub nowszy

• Pentium 4, 2.4 GHz

• 512Mb RAM

• GeForce FX 5600

• DirectX 9.0C

• 2Gb miejsca na dysku

• 128 kb/s Internet

Od CS'a jest 100 razy lepsza...:-grafika-realizm-System rang-Modyfikacje broniW CS jest gra bez sensu, just 4fun, a tutaj zawsze chcesz nabić tą wyższą rangę, kupić nową broń, nowe okulary, inny celownik.

1. Grafika - mówisz o 1.6, CSS nie pobije

2. Realizm - no tu masz rację, odrzut broni <333 chociaż w nieznacznym stopnia jest lepszy realizm

3. Rangi - a po co mi to?

4. Modyfikacje - tutaj plus :D Fajnie się gra AK47 z tłumikiem i lunetą

"W CS jest gra bez sensu, just 4fun,"

Haha tu sie niezle usmialem xDDDD

Wiesz, dla Ciebie FPP to symulator, drugie zycie, ale gry z zasady sa 4fun

"a tutaj zawsze chcesz nabić tą wyższą rangę, kupić nową broń, nowe okulary, inny celownik."

Dla mnie nic nadzwyczajnego :roll:

Ogolnie to CSS > CombatArms > WarRock

//Masz moje poparcie w następnych wyborach :D - RmK

Ogólnie to

Combat Arms > Warrock > kupa innych FPS > CSS

O gustach się nie dyskutuje.

1. Grafika - mówisz o 1.6, CSS nie pobije2. Realizm - no tu masz rację, odrzut broni <333 chociaż w nieznacznym stopnia jest lepszy realizm3. Rangi - a po co mi to?4. Modyfikacje - tutaj plus Fajnie się gra AK47 z tłumikiem i lunetą"W CS jest gra bez sensu, just 4fun,"Haha tu sie niezle usmialem xDDDDWiesz, dla Ciebie FPP to symulator, drugie zycie, ale gry z zasady sa 4fun"a tutaj zawsze chcesz nabić tą wyższą rangę, kupić nową broń, nowe okulary, inny celownik."Dla mnie nic nadzwyczajnego :roll: Ogolnie to CSS > CombatArms > WarRock

Mówię o całym CSie, grafikę ma dużo lepszą niż ten CSS... i to na low detalach =)

Sry, ale mnie nie rajcuje granie o nic -.- właśnie po to są te rangi. Z tym 4fun chodziło mi raczej o to, że grasz i nic z tego nie masz..., a w CA dostajesz doświadczenie+nowe bronie+nowe modyfikacje i rangi :D

CA=WarRock > CS

Pozdrawiam ;)

Akurat jak dla mnie rangi to nietrafiony pomysł, bo przez nie można stać się no-life'em. Te rangi to taki odpowiednik poziomu, czyż nie? :>

krakers123, nie przeginaj w tym CA grafika nawet na MAX detal nie bedzie taka jak w CSS. Silnik source jest naprawde dobrze zoptymalizowany i jak mowimy o grafie to CSS zjada CA

Poza tym piepszycie o realizmie... mam pytanie jakie macie pojecie o realizmie grajac z gry typu CS czy WR czy nawet ten CA? Blagam to jak porownywac zadka kupe z twardym stolcem... czyli gowno zawsze bedzie gownem.

Najlepiej bijcie sie jaka gra jest lepsiejsza czy WR czy CS czy CA.