krakers123, nie przeginaj w tym CA grafika nawet na MAX detal nie bedzie taka jak w CSS. Silnik source jest naprawde dobrze zoptymalizowany i jak mowimy o grafie to CSS zjada CA
Z tym się nie zgodzę i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej
krakers123, nie przeginaj w tym CA grafika nawet na MAX detal nie bedzie taka jak w CSS. Silnik source jest naprawde dobrze zoptymalizowany i jak mowimy o grafie to CSS zjada CA
Z tym się nie zgodzę i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej
Ja juz po samych detalach twarzy widze ze silnik source se lepiej radzi. To samo z wizualizacja efektow jak dym itp. Ale przekonywac cie nie bede nie ma po co:)
W CSS jest lepsza porównaj sobie:
Fajnie, szkoda że ten pierwszy nie jest wyciągnięty z gry. Pokaż mi grafe na spectatorze w CSS to uwierzę.
Fajnie, szkoda że ten pierwszy nie jest wyciągnięty z gry. Pokaż mi grafe na spectatorze w CSS to uwierzę.
Prosze bardzo:
No nie powiedziałbym, że ten screen jest lepszy graficznie od tego z CA. Ten z CSS ma po prostu włączone AA, w CA też można włączyć i wtedy porównywać...
Wiecie ja już dawno olałem CS-a ale ten dolny Screen od Aquendana pokazał mi nowe możliwości tej gry:P
Nie jego wina jak się tak wkleja przez img to się tak robi ja miałem na zdjęciu psa ale szybko naprawiłem :mrgreen:
Boze zal mi was na maxa gra wazy 550mb z silnikiem graficznym o nazwie x. CS ma silnik source ktory ma mozliwosci wlaczenia screena w jakosci HD. Wiec blagam oszczedzcie mi tego gowna z gadka ze CA ma lepsza grafe..... ejj patrzcie w CSie sa cienie WOW czemu nie ma ich w CA..... zaaal.
No wiec jak patrze na screeny to gra nie wyglada najgorzej, ale jestem w 100% pewien ze bedzie w niej jakies premium bo powiedzcie jaki mieli by z tego zysk tworcy? zrobili by darmowa gre zeby ludzie mogli pograc? co do csa ktos napisal ze "gra sie bez celu", w CA celem jest ranga tak? ludzie beda zamulac po 18h dziennie zeby miec ta najlepsza range i po co to? I prosze ludzi aby skonczyli gadac ze warrock jest duzo lepszy niz cs i wogole, jezeli tak jest to czemu to CS 1.6 ciagle jest na imprezach typu CPL, ESWC, WCG a warrocka nie widzialem tam ani razu? przeciez jest taki super i wogole
Bo warrock nie ma możliwości gry na LAN, a tak nawiasem mówiąc to WarRock był na ESWC i nawet polska drużyna była w finale Pozdro...
Mam pytanie odnośnie rejestracji.Ja się już zarejestrowałem. I poleciłem grę swojemu koledze. Ale zabrakło już kodu dla niego. Kiedy i czy w ogóle będzie nowa dostawa kodów??
tak popatrzyłem na te screeny na spektorze no i zobaczyłem pewne niedociągnieńcia graficzne tak wygląda na full detalach
Mam pytanie odnośnie rejestracji.Ja się już zarejestrowałem. I poleciłem grę swojemu koledze. Ale zabrakło już kodu dla niego. Kiedy i czy w ogóle będzie nowa dostawa kodów??
Tego nie wiem, ale to jest closed beta, która trwa tylko 2 tygodnie więc może niech poczeka do open bety albo podaj mu swoje passy i niech pogra
na forum http://combatarms.pl/forum/ chyba jeszcze klucze rozdają, chyba, że i tam już się skończyły.
Haha sorki za ten 2gi screen
Ja na serio wrzucałem screeny z CSS
Dobra skończmy tę dyskusję Wszyscy wiemy że najlepszy jest CSS i tyle
Wszyscy wiemy że najlepszy jest CSS i tyle
Mylisz się... Nie wszyscy.
Wszyscy wiemy że najlepszy jest CSS i tyle
Buahahaahaha, to żeś mnie rozwalił CSS to shi(f)t, i my o tym wiemy bardzo dobrze.
tak samo jak o tym, że przed "i" nie stawiamy przecinka
Wszyscy wiemy że najlepszy jest CSS i tyle Buahahaahaha, to żeś mnie rozwalił CSS to shi(f)t, i my o tym wiemy bardzo dobrze.
Kocham Cię Kozaku :oops: