Na stronie combata był link do jakiegoś portalu o grach, trzeba się tam zarejestrować i masz keya. Jeszcze 9 tysięcy sztuk zostało.
Combat Arms
Minimalne wymagania:• Windows 2000• Pentium 3, 1 GHz• 256Mb RAM• GeForce 2 MX• DirectX 9.0C• 2Gb na dysku• 128 kb/s InternetZalecane wymagania:• Windows XP lub nowszy• Pentium 4, 2.4 GHz• 512Mb RAM• GeForce FX 5600• DirectX 9.0C• 2Gb miejsca na dysku• 128 kb/s Internet
Tak napisał a mi gra dalej nie hula
Windows XP
Pendtium 4, 3,06 GHz
960Mb RAM
DirectX 9.0C
69,8 GB (na 2 dysku)
1Mb/s Internet
A karta graficzna...?
VIA/S3G UniChrome Pro IGP
mam
uuu licho najlepiej to jest mieć GForca bo ta jest trochę lipna
Dziś o 13 kończy się CB
wiadomość z http://combatarms.pl/
Jak informuje Nexon 11 listopada, czyli jutro o godzinie 13.00 (GMT+1) nastąpi zakończenie zamkniętych beta testów Europejskiej wersji Combat Arms. Nikt dokładnie nie wie ile przyjdzie nam poczekać na Open Bete. Wydawcy jednocześnie proszą o zgłaszanie swoich sugestii, opinii na temat gry oraz o zgłaszanie bugów. Mam nadzieję, że większość problemów zostanie naprawione i Nexon mile nas zaskoczy już w Open Becie.
a jaka jest najlepsza karta do gier i gdzie mozna ją kupić w woj.dolnoślązkim i opolskim
//A co ma piernik do wiatraka? o.O Bez offtopu mi tutaj... - Mr. Hania
a jaka jest najlepsza karta do gier i gdzie mozna ją kupić w woj.dolnoślązkim i opolskim
Pojęcie "Najlepsza do gier" jest tu trochę nie na miejscu. Dziś najbardziej wydajna może być karta XXX a jutro YYY. Kupując kartę musisz weź pod uwagę obecną konfigurację komputera, czy ma to być AGP czy PCI-E, być może nie opłaca Ci się kupować samej karty, bo przy reszcie sprzętu tak naprawdę jej nie wykorzystasz?
Co do kart wybór jest prosty GeForce lub Radeon, jeśli chodzi o mnie do niedawna byłem zwolennikiem tych pierwszych bo są z reguły mniej problemowe, jednak teraz przekonała mnie do siebie nowa polityka ATI, wydając nowe modele nie będą wypuszczać jak GeForce modeli za 2 klocki, ale modele słabsze (niewiele) za mniejsze pieniądze, co w perspektywie czasu bardziej się opłaca użytkownikowi. Jeśli będą się tego trzymać na 100% następną kartą którą kupię będzie Radeon, no ale na razie mój GeForce7600GT daje radę
Na dzień dzisiejszy za sensowne pieniądze (np do 300zł jako, że ma to być karta do starszego pieca) możesz kupić np RADEON HD4650 vzy GeForce 8600 GTS, oczywiście musisz uwzględnić szczegółowe parametry poszczególnych modeli i producentów.
Gdzie kupić możesz je kupić? Wszędzie, to tylko kwestia różnicy w cenie, tak naprawdę sprowadzenie karty graficznej czy czegokolwiek innego z magazynu to kwestia max 3 dni, jeśli zamówisz kartę rano, to możesz już o nią pytać następnego dnia np godz. przed zamknięciem. Oczywiście w większych sklepach masz szanse znaleźć swój upatrzony model "na miejscu". Pozostaje oczywiście kwestia ceny, a te tak samo jak sklepy komputerowe są różne.
Ej co jest chce sobie ściągnąć Combata bo sobie go niechcący Wyrzuciłem no i nie ma tego żółtego przycisku przy downloadzie co jest?
4 posty wyżej przecież pisałem, że już po CB...
edit///
Ponoć na OB przyjdzie nam zaczekać 50dni, ale może to być tylko plotka.
edytuje ten, post by nie walić kolejnego z offtopem.
Spawn ale to ma być tylko upgrate do starszego pieca, który mając grafikę na płycie głównej demonem prędkości nie jest, więc podałem sensowny wybór jak napisałem do 300zł, a 9600 za do trzech stów raczej nie znajdziesz, no a przynajmniej nie nowego
Co do Ati to dorasta. W jakim? W tym samym jakich AMD wyprzedza intela. Polityka cenowa, tak samo jak z procesorami AMD oferuje słabszą moc obliczeniową i znacznie mniejsze możliwości jeśli chodzi o overclocking, ale przoduje jesli chodzi o cena na jakość, bo ich nowe modele są znacznie tańsze od Inteloskich. Jak już napisałem bardziej przemawia do mnie wizja kupienia karty za 5-7 stówek niż za 2tyś. Które po xxx czasie w porównaniu do nowszych modeli i tak będą porównywalne, no ale na to przyjdzie jeszcze poczekać.
Alexander ta twoja karta to zintegrowany shit
cree.. nigdy nie powiem by ATI w jakim kolwiek stopniu dorastala do piet Nvidia. Poza tym Polece bardziej GF 9600GT jakosc=cena a GF 8600 GTS... raczej nie
Widzę, że dawno tu nikt nic nie napisał no ale może mnie ktoś tu dostrzeże. W CD-Action była recka CA i zachęciło mnie to do gry. Zastanawiam się tylko jak wygląda liczebność graczy w porównaniu do chociażby WarRocka. Albo i nawet bez porównań. Po prostu chcę wiedzieć czy będzie się z kim pozabijać czy może gra jest raczej mało popularna?
Grają, grają, nie bój żaby
Combat Arms to dziecko grupy Nexon America, która stworzyła między innymi maple story. Jest to wojenny FPS przeznaczony do rozgrywek sieciowych.
Nexon umożliwia graczom 3 różne tryby rozgrywki:
-Elimination (team deathmatch)
-Capture The Flag (standardowe przejmowanie flag)
-Search & Destroy (tryb polegający na podkładaniu bomby przez 1 team, gdy drugi ma za zadanie rozbroić bombę w wyznaczonym czasie-tryb taki sam jak w Warrocku ).
Gracze będą mieli pole popisu na wielu najrozmaitszych mapach m.in. Fabryki, Lasy, Ruiny. Różnorodność map zdecydowanie umili wam rozgrywkę.
Przed rozpoczęciem rozgrywki gracz będzie mógł wybrać i dopasować do własnych upodobań, tego jedynego żołnierza, który będzie toczyć bitwy z innymi graczami. W grze do wyboru będzie masa broni i różnego rodzaju ekwipunku tj. lunety, tłumiki, dodatkowa amunicja.
W grze będzie dostępny system klanów i rang, które rosną w raz z naszym doświadczeniem.
Zapraszam do rejestracji do Closed Bety, która zaczyna się już jutro o 13!! Zostało jedyne 3000 kluczów
Zamieszczam poradnik rejestracji do Closed Bety Combat Arms'a:
Pierwszym krokiem do otrzymania klucza jest rejestracja na tej stronie: http://gamers.eurogamer.net/register.php
Pojawia nam się to okienko:
Klikamy na register i wypełniamy formularz:
A więc po kolei:
1. Wpisujemy swój login
2. Swój adres e-mail
3. Możemy zaznaczyć lub nie. Jeżeli zaznaczymy to będzie widać nasz e-mail w profilu.
4. Wpisujemy hasło.
5. Powtarzamy hasło wpisane wyżej.
6. Nasze prawdziwe imię
7. Skąd pochodzimy
8. Data urodzenia
9. Po wypełnieniu formularza klikamy CREATE ACCOUNT.
Teraz wchodzimy na naszą pocztę i wchodzimy na link aktywacyjny który nam przysłano.
Po aktywacji konta wchodzimy na tą stronę: http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?...&claim=true i kopiujemy nasz KOD do Closed Bety Combat Armsa i najlepiej wpisujemy go sobie w notatnik
Następnie wchodzimy na główną stronę gry: http://combatarms.nexoneu.com/
Możemy obejrzeć całkiem fajne intro, ale oczywiście nie musimy Klikamy na download, później na żółtą ramkę z napisem DOWNLOAD.EXE.
Wyskoczy nam kolejne okienko, klikamy na logowanie i rejestrujemy się na stronie. Po zakończeniu rejestracji klikamy na activation closed beta code. Wpisujemy nasz magiczny kodzik i zaczynam ściągać grę. Waży ona jedyne 550mb więc to nie jest dużo. Pozdrawiam i życzę owocnej zabawy na polach combat armsa