Tak, gra do najlepszych nie należy, ale fajnie sobie po grindować w starym stylu - myślę, że gra nie przyciągnie wielu graczy, poza tym, wszystkie serwery, prócz EU EN są na low ;/
Coś do Archlorda 2
jak cos zapraszam do orkow
Jak cos to chetnie z wami zagram, nick Lothed. Gram po stronie Crunn !
Tak, gra do najlepszych nie należy, ale fajnie sobie po grindować w starym stylu - myślę, że gra nie przyciągnie wielu graczy, poza tym, wszystkie serwery, prócz EU EN są na low ;/
Starym stylu? Niewiem czy grales w Archlorda ale to nie jest stary styl. Jest to (jak narazie) bezmozgie walenie mobkow jeden po jednym. W Archlordzie 1 miales chociaz jakies AoE, trzeba bylo byc w ciaglym ruchu zeby nie dostac w leb od 20 mobkow. A co do serwerow to zastanow sie przez chwile zanim cos napiszesz.
Mi osobiście gra się wybornie
Jakies kroykie info odnosnie klas jak sobie radza ? Czy za wczesnie na to... Na streamach wyglada ze wszystkie klasy maja dps...
Gra pokroju Royal Quest i Aura Kingdom. Gniot.
Profanacja dobrej gry.... Porażka. Będę grał jedynie przez sentyment do 1. Do ostatniego dnia żyłem nadzieją ... prysła niestety.
Niestety... a szkoda bo moglo byc to cos wielkiego. Przepraszem ze robie mally off-topic ale od czasu zamkniecia Archlorda 1 szukam podobnej gry gdzie jest grind grind grind cos na wzor jedynki z dynamiczna walka czy istnieje cos podobnego?
Ja po zamknięciu Archlorda 1 przewaliłem się na Requiem Memento Mori. Mroczny klimat i ogólnie spoko giereczka.
Eh no i znowu się zawiodłem... Grind rozumiem przecież to Archlord, ale ta grafika, ten irytujący azjatycki głos postaci i ten cholerny auto-tracker... Masakra. Do wyboru tylko 1 rasa w danej frakcji? WTF?! 4 typy broni na krzyż, dodatkowo wybór głównej definiuje twoją klasę... Pff co z tego, że z kuszy mogę się przełączyć na dwuręczny miecz jak i tak czy siak w jego władaniu moja postać nigdy nie będzie mistrzem. Ale przynajmniej ludzi sporo. Choć tylko do czasu ; (
Tak gra padnie za jakiś czas. To jest typowy azjatycki odgrzewany kotlet pociągnięty pod rozpoznawalną nazwę.
Pograłem i stwierdzam, że lepiej pobawić się GW2 / BnS lub czymś innym. Gra stanowczo nie na 2014. Wygląda jak produkt, który dano nam po kilku latach i mamy się cieszyć bo to "ArchLord"
Również odpuszczam. Grałem ze 2h, ale niestety nie wytrzymałem. Animacja postaci, ta grafika, to nie jest produkt na miarę archlorda. Juz wolałbym, żeby 1 wróciła.
Nie polecam. Juz lepiej w moim mniemaniu wypadl Swordsman Online.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Tyle, że to nie Archlord... ani klimatem ani niczym innym (poza szczątkowym pvp) nie odpowiada temu do czego przyzwyczaiła nas jedynka. To jest ewidentny skok na kasę weteranów 1 poprzez podciągnięcie syfu pod znaną markę. Też wolałbym jedynkę na nowo od innego wydawcy.
Porażka, spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Gra pewnie upadnie po jakimś czasie, nie polecam.
crap i tyle
Pograłem,posiedziałem po czym miałem dość po jakiejś godzinie,mnie osobiście gra nie przypadła do gustu a szkoda,że twórcy się bardziej nie przyłożyli,no cóż - czegoś specjalnego to ja od tej gry nie oczekiwałem prawdę mówiąc
Nawet komuś się może spodobać ale ja się do tych osób nie zaliczam - a dojdzie jeszcze potem kwestia IS
Zagrałem i jedno powiem ogromne rozczarowanie gra gdyby wyszła o X lat wcześniej może i by coś zwojowała aktualnie nie ma szans.
Wbiłem 16 lvl i nie widze sensu grac dalej, Proponuje poczekac na archeage jedyna nadzieja.