Coś do Archlorda 2

Nie mając w co grać, trafiłem na keya do archolrda. Gra samemu jest nudna na dłuższą metę, postanowiłem więc za wczasu znaleźć jakąś gildię. I tak trafiłem tutaj. Styczności z jedyną niestety nie miałem, więc nie do końca wiem czego się spodziewać... Pvp też zazwyczaj omijałem szerokim łukiem, przez wzgląd na wybieraną klasę postaci.Tak czy inaczej. Chętnie zostanę waszym healerem.

zmartwię Cię ale w archu 1 nie było czegoś takiego jak healer, tam w ogóle nie było nic podobnego do ogólnie znanych mmorpg

a do grania się pisze, jutro o 10 będę na TSie i sobie pogramy

Ja jutro wejdę po pracy dopiero niestety (pewno 16)... ludzi jest sporo myślę, że znajdą się osby chcące pograć po obu stronach.

Ja osobiście będę grać po tej jasnej stronie ludzi czy co tam jest :)

Chociaż łucznik jest tylko orc :/

Miłoby byłojakby już jakieś komentarze na temat postaci były do popołudnia (pierwsze wrażenia) :P

Na pewno do popołudnia pojawią się pierwsze opinie o grze, postaciach itd.

Też raczej zagram po tej jasnej stronie (Azuni z tego co wyczytałem)

Jutro o 10 jestem na tsie :lol:

Oglądałem sporo filmów, i skille leczące będą :P

zmartwię Cię ale w archu 1 nie było czegoś takiego jak healer, tam w ogóle nie było nic podobnego do ogólnie znanych mmorpga do grania się pisze, jutro o 10 będę na TSie i sobie pogramy

Liczę na to, że prawdą będzie informacja z wiki:

http://archlord2.wikia.com/wiki/Combat_Roles_%26_Stats

Oraz na tym:

Po prawej są archetypy postaci. W tym healer.

http://archlord2.webzen.com/guides/208/0/character-system

Mogę równie dobrze być magiem, który jednak większy nacisk robi na leczenie. Ewentualnie buffy i debuffy jeśli takowe będą. Pożyjemy zobaczymy co wyjdzie z mojego wspierania drużyny.

Ja będę niestety dopiero o 17:00, więc jakby coś się ciekawego działo to piszcie tutaj :D

Witam, nigdy nie grałem w pierwszą cześć ale mam zamiar zagrać gra zapowiada się fajnie no i PVP :)

Na pewno dołączę do Polskiej Gildii.

Tutaj macie jeszcze klucze jak by ktoś nie miał:

mmosite.com

http://contest.mmosite.com/index.php/activity/sendkey/archlord_2_cbt_key_giveaway_event

Ktoś wie czy będzie wipe?

Witam.

Tak będzie wipe, z resztą chyba każda CBT kończy się wipe'm.

Nie wszystkie CBT. Teraz tak wydawcy namieszali z tymi oznaczeniami, że nikt nic nie wie. Mieliśmy przecież otwartą CBT i np. OBT gdzie trzeba było mieć klucz.

Wybraliśmy jakąś konkretną rasę?

ja tam pewnie elf, nie wiem czy w tej grze mozna dwa miecze nosic. ale jak mozna to pewnie bedzie elf mogl;p

Póki co chyba tylko 2 lub 3 osoby zdecydowały się na granie po stronie ludzi, czyli strona nie została za bardzo wybrana chyba, że na TS jakieś ustalenia były ?

Co do CBT to nie wiedziałem, że były takie po których nie było wipe :/

ja tam pewnie elf, nie wiem czy w tej grze mozna dwa miecze nosic. ale jak mozna to pewnie bedzie elf mogl;p

Elfów jeszcze nie ma z tego co wiem.

no to nie wiem, zobacze podczas tworzenia postaci

Najprawdopodobniej orkowie :P

up ruszyło równo z czasem (O.o)

Gramy po stronie Crunn :)

Czego mi to sie zwiesza na aktualizacji klienta?

Wszyscy graja po stronie orków?

Jak pierwsze wrażenia :)?

Nie wiem czy jakaś gildia została założona, czy się w ogóle da :)

przypuszczałem, że to crap, ale w głębi duszy miałem nadzieje, ze to nieprawda:(

Zagram dziĹ wieczorem to ocenie, ale jeĹli rzeczywiscie bÄdzie taki system walki jak na filmikach to wracam do BlackGolda online.