Coś do Archlorda 2

CBT do 23.06, nie wiecie kiedy OBT rusza? nie chce za ostro cisnąć, więc jutro na Black Golda OBT wsiądę i poczekam na OBT A2 spokojnie

30 to aktualnie max ;)

Zapytam tylko na szybko bo nie mam możliwości pogrania, jak tam prezentuje się póki co endgame ??

hehe, a kto ci do jutra endgame wbije :) , jak się OBT zacznie to i o endgame pogadamy

No z tego co wiem to lvl 30 to chwilowo endgame i o to właśnie pytam, czy jest co robić choć to tylko beta ?

Może ktoś grał więcej niż jedną postacią i ma jakieś ciekawe przemyślenia czy są w miarę zbalansowane czy nie ?

Cesc

Dopiszm nie tez nick : Cwanish

Najwięksi zapaleńcy wbili 31 już pierwszego dnia. I szczerze mówiąc... Niewiele się dało już wtedy zrobić. Dungi po raz n'ty... Sarmishy (Czy jak to się pisało) nie dało się zrobić, ponieważ nigdy nie zebrało się dość chętnych. BG niedostępne, bo od 40 dopiero...
Jedyne czym mogłem się wtedy dodatkowo zainteresować to crafting. Dobiłem 29 gotowania i jakoś dochodzę do wniosku, że boosty były z tego strasznie małe, w porównaniu do ceny. Na przyszłość nie polecam się za to zabierać jeśli nie posiada się budżetu w wysokości kilkuset tysięcy, albo najlepiej ponad miliona wolnego złota.
Więcej craftingu nie wbijałem, bo zaczęły być mi potrzebne produkty ze zbierania etheru, a nie samych roślin. Oczywiście niedostępne na ah, bo nikt się tym nie interesował, a ganianie ponownie po mapach za tym, znudziło mi się ok. 10 poziomu zbierania etheru...

przecież logiczne, że w CBT i to tak krótkiej, nikt sie nie angażował w takie rzeczy - stracić weekend , żeby we wtorek wszystko zostało skasowane i później od nowa, lol

Dzięki za wstępne przekazanie informacji o chwilowym endgame i bardzo przydatnej informacji odnośnie craftingu, cóż zostało teraz czekać na OBT.

Ktoś ma zamiar grać na obt?

ja będę na pewno grał począwszy od OBT.

BTW , włączyłem sobie jedynkę Archlorda na tym priv serwerze Justac, powiem szczerze, że nie wiem czym sie w niej podniecali co niektórzy (łącznie z Xaorusem który robił szybkie spojrzenie) przy ocenie Archlorda 2 - może jakbym kiedys zaczął grać, jak na rynku wszystko wygladało podobnie, ale teraz? gra szpetna, sterowanie beznadziejne (nawet podskoku nie ma , głupie małe kamienie czy roślinki trzeba omijać), a questy sa tak beznadziejnie opisane, że czasami po kilkadziesiąt minut szukałem miejsca questowego

Też zamierzam pograć na OBT.

Co do jedynki to ludziom się podobało, bo najpierw był masowy grind [ dzisiaj ciężko coś takiego znaleźć] mówię tu o grindzie - zbierasz kilkanaście mobów, dwa lub trzy skille AOE i tak w kółko. Questy niby były ale pięć razy szybciej szło wbić lvl zabijając moby. Też ciężko mi to opisać ale gierka miała coś w sobie - cóż miałem nie za wysoki lvl ale gra była warta grania.

rozumiem, sam jak gram w jakiś tytuł od OBt czy premiery , to jakoś po czasie inaczej do niego podchodzę , z sentymentem, ale jak w coś zaczynam po latach grać i macnąłem już inne niezłe tytuły, to ciężko sie jest przełamać (tak miałem z Lineage 2, każdy pisał super i w ogóle, jak to włączyłem po kilku latach po premierze, ogrywając wcześniej takie tytuły jak Age of Conan czy Warhamer Online to po prostu od razu uninstall, zero klimatu rpg jak dla mnie, grind, grind, grind, to już 1000x wole jak dostaje Q na zabij 10 wilków, nazieraj poziomek itp, takie pseudo zapełnienie tej nicości bez fabuły - chociaż w wielu mmorpg jest obecnie nieźle rozwinięta linia fabularna - wspomniany AoC, GW2 , SWTOR (dwa ostatnie to mistrzostwo pod względem fabuły))

A ktoś wie kiedy startuje obt?

A ktoś wie kiedy startuje obt?

Tego nie wiedzą najstarsi cyganie znaczy Górale :D A ja ofc powracam do OBT. Husaria posiadała w dniu zamykania serwerów 30 graczy, więc feedback był spory :)

Może nigdy? W przypadku Archlorda X też był szał ciał a nagle cisza ;) Jeśli Webzen pójdzie po rozum do głowy to po tak wielu negatywnych opiniach zamkną grę zanim jeszcze się na dobre rozkręciła.

Oj nie wiem, od początku w sumie powtarzali że z 1 będzie miała tyle wspólnego co parówki z mięsem.. :P Mi osobiście gierka leźy, i archerem będę dalej kontynuował grę podczas OBT :)

Jak dla mnie gra jest ok,chociaz moze nie jest to gra w ktorej bym nolajfil ,a raczej bardziej na rozluznienie, bede gral na obt i pewnie dluzej. Tak jak na CBT bede gral tankiem nick prawdopodobnie Kurami
pozdrawiam

http://forum.webzen.com/forum/en/archlord-2-english/archlord-2-general-discussion/53717-open-beta-release-date

chodza sluchy ze open beta beadzie 1 lipca

Właśnie zajrzałem pod link i pod link w linku, ale poza spekulacją nie ma tam nic o dacie OBT. Nie wiem skąd wzięli datę [ podobno była taka informacja na stronie z informacją o preregister] ale ja tam nic nie widzę ? :/