Coś do Archlorda 2

Dobra, Ci co byli w zergu plox odezwijcie się tutaj razem z nickami

bylem, nick Yaha

Byłem. Nick Sicissa, zaś na ts jako Assicis.

So when is the Open Beta starting?The results of the Closed Beta were quite encouraging and we were about to launch Open Beta on the original target date of 1st of July.

http://archlord2.webzen.com/news/all/7644/producer-statement-the-next-steps, czyli tak jak pisalem chca wprowadzic OB 1 lipca

No to zaczynamy 1go ^^

Niekoniecznie

The results of the Closed Beta were quite encouraging and we were about to launch Open Beta on the original target date of 1st of July. But it just felt like insisting on meeting that target date was mostly fed by the excitement of the players and the staff rather than reason and what was best for the project.We do love to see you urging us to deliver the game and it’s a great motivation boost for us, but looking at the technical incidents that occurred during CBT, we thought it better to ask for just a little more patience in order to work on them.

link - http://archlord2.webzen.com/news/all/7644/producer-statement-the-next-steps

Zastanawiam się o jakich incydentach technicznych jest mowa. Poza wyłączeniem serwera na chwilę jakoś nie spotkałem się z bugami czy problemami, które by mi bardzo utkwiły w pamięci.

Poczytałem po łebkach co prawda ale jakoś nie znalazłem informacji o tych technical incidents :/

Przy okazji zapytam jaką stroną zamierzacie grać bo jak wiadomo nie da się i tą i tą na tym samym koncie :/

Raczej zostaniemy u orków ;)

strona gry niedostepna, zobaczymy czy dzisiaj otworza

Ja zostaje przy ludziach. Skoro nie ma różnicy przy skillach i atrybutach to wole jednak te piękne ludzkie zbroje. Identycznie sprawa miała się w Archlordzie.

Strona gry już działa. Pozostaje czekać.

Zapraszam na ts'a :)

178.217.187.112:8474 haslo: mmorpg

Hmm informacja z twarzo-książki źle wróży:

CM Draladir Hi guys, we know you are all eager for the Open Beta to start but it will not be starting today yet. We'll inform you about the exact date as soon as we can. Just keep an eye on Facebook or our website/forum to not miss any news.

Czytując od czasu do czasu forum A2, przewiduje się, że gra ruszy raczej w następnym tygodniu choć to wszystko to plotki gdyż tak jak widać po cytacie wyżej nie podano oficjalnie żadnych informacji :/

Trochę szkoda bo przyjemnie było by już zacząć grać, ale jak to się mawia - "co się odwlecze to nie uciecze". :D

PS. Czyli zaczynamy 8 lipca trochę ani w kij ani w oko ta data :/

No niee... Czemu to musiał być 8. Akurat jak mnie nie ma ;(

zastanawiam sie czy jednak nie grac ludzmi, zbroja jednak fajniej wyglada;/

Sam najprawdopodobniej będę grał ludźmi, jakoś mnie przekonali xd

Orc Power ! :) ja tam zostaje z zielonymi

no to poprostu dwie gildie sie zrobi;p i bedziemy sie lac miedzy soba;p