Coś do Archlorda 2

Ja raczej gildii prowadzić nie będę ;)

ktos sie znajdzie;p moze wyznaczymy kto jaka klasa gra? latwiej bedzie;p ja bede gral tankiem lub jak trzeba to healera wezme

ja tradycyjnie rang dps, hehe, w cbt ork łucznik był :)

tez rang dps ork

Prawdopodobnie tank jak w cbt :P nick polsik

Gildie się założy, zrobi się zrzutę na 20 lvlu tak jak ostatnio i wio :>

Orki zostają tylko zmiana z łucznika na maga.

Dobra jest ulti, zostaje w orkach :D

Dobra, jutro od 10 będę na ts mmorpg.org.pl :) zapraszam!

o ktorej jutro start?

Niestety nie ma oficjalnej informacji :/, ogólnie przypuszcza się, że będzie po konserwacji serwera czyli około 12, ale to tylko domysły :/

Z dużą chęcią do was bym dołączył. Mam pytanie czy wiadomo coś na temat restartowania poziomów, bo sam osobiście wbiłem max. lvl w cbt i trochę ciężko by było od nowa zaczynać (jeżeli gdzieś wcześniej było opisane podobne pytanie to nie zauważyłem).

oczywiscie ze reset bedzie

No nic, ale na taką super grę jestem w stanie ponownie wbić max lvl :D

Dużo ludzi w tym Archlord 2 ? czy pustki jak w 1 ?

start o 12:00

ktos zamierza grac Azuni? chetnie od razu bym gral w party bo tak bedzie szybciej chyba :P

chetnie sie rowniez dolacze do wspolnej gry, jak cos to kontakt na ts3 na mmorpg servie czy gdzie indziej?

Ok ja też się z miłą chęcią dołączę :)

Jesli o mnie chodzi to bede na Skype (unlimitedpowah) i na ts mmorpg (d3san). W grze nick Desan (bo z tego co pamietam liczb nie pozwalali uzywac w nickach) rasa Azuni, meele dps, serwer Locan

Witam Serdecznie,

Chętnie spróbuje swoich sił w AL2 jako postać suportująca. Nie grałem w jedynkę ale negatywny hype do 2-ki mnie nie zraża..

Prosiłbym o informację na pm albo w temacie na jakim serwerze po której stronie będzie grać...(gra dopiero ściąga się)

Ja dopiero w grze będę mógł pojawić się po pracy około 17-18.

Pozdrawiam,

Abe