Ja raczej gildii prowadzić nie będę
Coś do Archlorda 2
ktos sie znajdzie;p moze wyznaczymy kto jaka klasa gra? latwiej bedzie;p ja bede gral tankiem lub jak trzeba to healera wezme
ja tradycyjnie rang dps, hehe, w cbt ork łucznik był
tez rang dps ork
Prawdopodobnie tank jak w cbt nick polsik
Gildie się założy, zrobi się zrzutę na 20 lvlu tak jak ostatnio i wio :>
Orki zostają tylko zmiana z łucznika na maga.
Dobra jest ulti, zostaje w orkach
Dobra, jutro od 10 będę na ts mmorpg.org.pl zapraszam!
o ktorej jutro start?
Niestety nie ma oficjalnej informacji :/, ogólnie przypuszcza się, że będzie po konserwacji serwera czyli około 12, ale to tylko domysły :/
Z dużą chęcią do was bym dołączył. Mam pytanie czy wiadomo coś na temat restartowania poziomów, bo sam osobiście wbiłem max. lvl w cbt i trochę ciężko by było od nowa zaczynać (jeżeli gdzieś wcześniej było opisane podobne pytanie to nie zauważyłem).
oczywiscie ze reset bedzie
No nic, ale na taką super grę jestem w stanie ponownie wbić max lvl
Dużo ludzi w tym Archlord 2 ? czy pustki jak w 1 ?
start o 12:00
ktos zamierza grac Azuni? chetnie od razu bym gral w party bo tak bedzie szybciej chyba
chetnie sie rowniez dolacze do wspolnej gry, jak cos to kontakt na ts3 na mmorpg servie czy gdzie indziej?
Ok ja też się z miłą chęcią dołączę
Jesli o mnie chodzi to bede na Skype (unlimitedpowah) i na ts mmorpg (d3san). W grze nick Desan (bo z tego co pamietam liczb nie pozwalali uzywac w nickach) rasa Azuni, meele dps, serwer Locan
Chętnie spróbuje swoich sił w AL2 jako postać suportująca. Nie grałem w jedynkę ale negatywny hype do 2-ki mnie nie zraża..
Prosiłbym o informację na pm albo w temacie na jakim serwerze po której stronie będzie grać...(gra dopiero ściąga się)
Ja dopiero w grze będę mógł pojawić się po pracy około 17-18.
Pozdrawiam,
Abe