Coś do Archlorda 2

Serwer Locan, gildia Zerg będzie grać po stronie Crunn :)

rejp oficjalne zapisy do gildii w tym temacie, czy osobny będzie?

@Abe

co do hejtu, hejtują ci , co ostro grali w jedynke i nie potrafią sie przestawić na "nowe" podejście twórców do A2 - ja jedynkę dopiero niedawno zainstalowałem (serwer Justac) to na prawdę śmiałem się, co ci ludzie w niej obecnie widzą, że tak "2" hejtują - proste questy są tak huciowo opisane, że czasami biegasz i kilku mobów nie możesz znaleźć do ubicia, i to ma być te pro w jedynce? hehe :)

Stary archlord to przede wszystkim klimat , świetne pvp, end game i czyst grind , questy sa tam najmniej ważne , za Codemasters naprawde dobra gra jak malo o niej wiesz to proszę nie opowadaj głupot :)

@wyrwiglaz - tak, zapraszam na ts mmorpg :)

178.217.187.112:8474 hasło: mmorpg

fajnie ze pare osob bedzie azuni a pare crunn, podczas bitew gildijnych bedzie mozna zawsze cos wykombinowac jak bedzie komus trzeba;p

mozna podzielic kanal tsa na crunn i azuni?

Optymalizacja woła o pomstę do nieba....

Da się grać czy wszyscy hejterzy mają racje do do archlorda 2?

Sam przetestuj to się przekonasz, całe życie ci ta gra nie ukradnie jak spróbujesz w nią pograć....

Optymalizacja woła o pomstę do nieba....

chyba żartujesz - wsio na maxa mam w fullhd i to na hd7850 i PII 3,6ghz, lagi z optymalizacją mylisz - czego sie spodziewałeś w pierwszym dniu gdzie serwery pękają od ludzi na każdej lokacji

Grę dopiero pobieram, w AL nigdy nie grałem. Liczę na pomoc w szybkim ogarnięciu gry.

Miałem zacząć grać Azuni, ale widzę, że większość nastawia się na Crunn. Cóż, mogę się dopasować.

Z reguły gram Magic-DPS (ranged) oraz (częściej) Healerami.

Tak więc, jeśli potrzeba ogarniętego Healera (kocham tę klasę) to proszę o jakiekolwiek info na PW.

Grę będę miał na dysku około 15:10. Wtedy też zacznę grać.

Do zobaczenia w grze :D

chyba żartujesz - wsio na maxa mam w fullhd i to na hd7850 i PII 3,6ghz, lagi z optymalizacją mylisz - czego sie spodziewałeś w pierwszym dniu gdzie serwery pękają od ludzi na każdej lokacji

Tego, że będę mógł pograć w miarę płynnie, przynajmniej na mid, gdzie takie gry jak Diablo 3, Guild Wars2, Tera, chodzą mi na mid/high lajtowo.

gra naprawdę w porównaniu do np takiego starego już aiona chodzi super - dzis byłem na pvp w takiej lokacji spore pvp i było ok, gdzie w aionie miałbym pewnie 10-15 kl/s

zresztą same wymagania to na dzisiejsze czasy śmiech normalnie (komp za 100-150 zł)

SYSTEM

Minimum Requirements

CPU INTEL: Pentium Dual Core E6600 3 GHz AMD: Phenom II X2 560

RAM 2048 MB or Higher

Video Card NVIDIA VGA: GeForce 8800 GTS with 512MB
AMD/ATI VGA: Radeon HD 4770 with 512MB

Recommended INTEL: Core 2 Quad Q6600 2.4GHz AMD: Phenom 9750 Quad-Core

4096 MB or Higher

NVIDIA VGA: GeForce GTX 560 with 1024 MB AMD/ATI VGA: Radeon HD 6950 with 1024 MB Video Card RAM 512MB or more 1024 MB or more

HDD 8GB or More (including swap & temp files) 8GB or More (including swap & temp files)

ile gra zajmuje po całej instalacji ?

niby 3.1GB

Wymagania wymaganiami, fakt niskie, ale że nie są adekwatne do tego jak gra działa to już inna sprawa.

wstań sobie o 3 rano jak będzie mniej osób na serwerze i wtedy zobacz - ja jestem bardzo zadowolony, co prawda mam troche wyższe od zalecanych, ale ewidentnie widać , że miejsca , w których laguje to z winy dużej ilości osób i serwera, sam klient działa wyśmienicie

dołączę do jakiejś ekipy, obecnie 30 lvl archera. wiek 20, ts3 dostępny;)

Czesc

Za 30 min mi sie pobierze gra ;)

Jest jakas forumowa gildia ? Jak tak: ts jest ?

Jaka frakcje wybrac ?

Jaka "klasa" grac ?

Jako, ze sam nie wiem kim i czym grac to wole sie dostosowac do potrzeb gildii ;p

No właśnie co z tą gildią, bo tak już latam od 38 lvli sam;( a w końcu przydałoby się na jakiś dung pójść i skończyć;d

Odzywaj się do szlachty ^^

A jakaś Polska Guild po stronie Azuni?

Tylko taką, która nie robi rozmowy kwalifikacyjnej. To dla mnie dziwne jest.