A macie jakieĹ info o postaciach i subklasach?
Coś do Archlorda 2
Może nie z nołlajfieniem, ale też postaram się do Was dołączyć.
Nie ma żadnego info na temat AL 2 (o klasach, skillach itp.), więc jak myślicie czy czytanie tych danych z AL 1 ma sens?
Proszę twóce tematy aby dogadał się z kolegą których założył parwie identyczny temat
Btw pytanie do expertów z ArchLorda 1: jak tam prezentował się podział klas i użyteczności w pve/pvp/pt
siema, widze ze bedzie stronk community od nas, wiec tez sobie pogram. prosze dopisac mnie do listy XD
A ktoś pamięta jeszcze:

Ciekawe czy w AL2 też będzie bonus do expa
@up pamiętam dobrze
Aktualnie dogadujemy się z pozostałymi, do cbt jeszcze troszkę czasu mamy, więc chcemy na spokojnie wszystko zorganizować.
Ja na Orange jestem. Na ts dopiero w poniedziałek zawitam
Rejp. ts24h.pl dziala? bo nie moge sie polaczyc.
Nie wiem czy warto opierac sie na klasach z jedynki...
ok. poszukalem i cos tam znalazlem...
... NIE MA KLAS POSTACI ! Tak nie ma Łapac linki :
http://surrealmmo.blogspot.com/2013/10/archlord-2-character-creation-all.html - kreacja postaci
http://archlord2.wikia.com/wiki/Combat_Roles_%26_Stats - bron ktora bedzie wyznacznikiem jaka role bedziemy pelnic w pt
Enjoy !@
Bd wieczorkiem
@up tak, ts24h.pl działa.
''Archlord II is one of those games where you have to quest to level up. If you were to grind all day you'll be missing out on the Weapon Mastery scrolls from quests. Weapon Mastery scrolls is an item that grants experience to a certain weapon. These scrolls help players so that their sub Weapon Mastery don't fall too far behind in levels.''\
Teoretycznie nie dają nam wyboru, możemy grindować ale będziemy do tyłu z eq
Scarpeta. W 1 było tak, że każda klasa posiadała swoje wyjątkowe cechy i wszyscy się uzupełniali. Przykładowo Ork sorcerer posiadał niebywałego slowa w skillach, połączenie z minimalizowanym do granic możliwości castem skili powodowało, że potrafił on nie ruszając się z miejsca zabić wroga. Knight posiadał sporo buffów użytecznych w oblężeniach czy grupowych wypadach na dungi. Posiadał też sporego crita, który sprawdzał się dobrze w pvp. Rangerka czy też hunterka bazowały na unikach/obronie (evadge/dodge hunter) (resistance ranger). Dzięki temu nie straszne było im pve a i w pvp dawały radę. Nie było w sumie klasy najlepszej. Różnice rodziły się przy kolejnych aktualizacjach gdzie wzmacnianio dane klasy a inne osłabiano. Dlatego też raz był hype na archera a innym razem na hunterkę. Tak to wyglądało w 1. Tutaj jednak przynajmniej z filmików można wnioskować, że zdobyta w 1 wiedza idzie w 70-80 % do wyrzucenia. Nie mniej jednak zauważyłem kilka skili z 1 na materiałach jak np Linear Blow. Pokój TS mamy zrobiony na kanale mmorpg.org.pl. Tak więc bez problemu. Cheerleaderki pamiętam
Jak już macie ściągniętego klienta i zainstalowanego to całego tutka + opis broni zobaczyć na filmikach:
X:\Program Files\Archlord2\Game\Movie\
Tutorial i Weapon.
Były 2 wątki wiec pisze tutaj:D że chętnie się przyłącze z reszta.
Jak już macie ściągniętego klienta i zainstalowanego to całego tutka + opis broni zobaczyć na filmikach:X:\Program Files\Archlord2\Game\Movie\Tutorial i Weapon.
Jakby ktoś chciał sobie pooglądać, a nie miał jeszcze pobranego, to wrzucam
https://www.sendspace.com/folder/fnwkeg
W .zip jest to samo co w folderze, tylko spakowane do pobrania na raz.
Wybaczcie za być może offtop. Lecz kiedy będzie można już pograć?
Wybaczcie za być może offtop. Lecz kiedy będzie można już pograć?
Start bety zaczyna się siedemnastego czerwca,wystarczy spytać wujka google
Jako że jestem "zielony" w Archlordzie chętnie zagram i się czegoś nauczę
Gruba ekipa się szukuje Przypominam, że jutro o 17 na tsie mmorpg.org.pl w dziale Archlorda się spotykamy.
Chętnie bym wpadł, ale jutro nie ma mnie o tej porze. Po spotkaniu dobrze by było, aby ktoś napisał ustalenia w tym temacie dla takich jak ja
Dokładnie, mnie również jutro braknie bo kończe prace o 20. Dajcie w tym temacie najlepiej informacje które jutro ustalicie.