Coś do Archlorda 2

Ja tez nie gwarantuje ze bd. Licze ze w tygodniu popoludniu tez bd spotkania. Wtedy chyba juz kazdy po pracy.

Nigdy się nie spotkałem z 1 częścią. Ale w drugą chciałbym to nadrobić, jestem chętny jeśli do grupy przyjmiecie zielonego w Archlorda ;)

Przyjmiemy chociaż widząc różnice w gameplayach 1 i 2 raczej nie ma co nadrabiać. To będzie inna przygoda.

O ile będzie jakąkolwiek przygoda, bo jak czytam o kr wersji to mi się chce płakać... Xd

a co tam ciekawego wyczytales?

Cóż,jeśli mam być szczery to do samej gry to niemam naprawdę wysokich oczekiwań,chcę tylko żeby był to w miarę grywalny mmorpg,podobno azjaci

mówią coś o p2w.

Nah u nas wydawcą ma być webzen - czyli łase na kasę Gpotato,jednak poczekam sobie do bety i sam ocenię czy będzie warto grać,taki zabijacz czasu w oczekiwaniu na AA :)

a co tam ciekawego wyczytales?

Bez wykupienia specjalnych rzeczy z item shopu nie mozesz dolaczyc do gildii, znalezc party, zrobic czegokolwiek :P

What's worse, Archlord 2 players can only team up with others in fashionable costume purchased from cash shop, those who didn't buy the costume can neither join the guild nor a team, it means that you can't enter a dungeon without paying money. So it leads to the great loss of gamers, some players can't even find enough teammates for a dungeon, not to mention the seige war.

@UP

Ciekawią mnie ceny tych itemów,jeśli będą dość tanie to nie widzę problemu,gorzej będzie jak poszaleją z cenami.

I jeszcze 1 kwestia,wspomniane są tam też dungerony - czy przedmioty będą jednokrotnego użytku czy wielorazowe.

Ale czy aby na pewno pojawi się u nas dokładnie taki sam system IS ?

Oby nie. Czekam już na ts ;)

Pojawię się dopiero koło 17.30-18.

cholera nagły wypadek i musze wyjść, bede o 18

To przełóżmy to na 18.-18.30 Będzie dużo wygodniej. Ja bym wtedy ze spokojem wykosił trawnik i przeszedł się po jakieś jadło.

Jestem, czekam na ts ;)

Mnie tez zabraknie, bo na kompie bede dopiero o 19 lub 20, zreszta na teamspeaku nie wiele bysmy pogadali bo mam słaby internet i niewiele bym usłyszał ze względu na slabą prędkość .

Nie wiem dlaczego,ale nie mogę wejść na tego TS'a mmorpg.org.pl.Ma ktoś jakieś rozwiązanie ?

Zainteresowani na nasz TS. Za chwilę zaczynamy pogadankę na temat Archlorda 2.

A jednak na chwilę wpadnę :)

Jakie jest hasło do TS'a?

mmorpg

Takie logiczne, nie pomyślałem o tym. Dzięki ;p