Cześć,
z chęcią dołączę do Waszej ekipy, jeśli jest taka możliwość.
Archlord gotowy na maszynie czeka do testowania
W 1 nie grałem, ale myślę, że bez większych problemów dam radę w 2.
Do zobaczenie na CBT!
Cześć,
z chęcią dołączę do Waszej ekipy, jeśli jest taka możliwość.
Archlord gotowy na maszynie czeka do testowania
W 1 nie grałem, ale myślę, że bez większych problemów dam radę w 2.
Do zobaczenie na CBT!
w poniedzialek popoludniu bedzie jakies spotkanko na tsie?
Siemka. Ile osób pojawiło się wczoraj na ts'ie? . Jak było mało to może dzisiaj więcej tych osób będzie ?
Wczoraj było z 7-8. Ja dzisiaj nie wpadnę. Dla osób nie w temacie 178.217.187.112:8474 to adres a hasło to mmorpg
Ja dzisiaj też się nie pojawię, ale od jutra mogę zostać stałym bywalcem.
To umówmy się jutro najwyżej około godziny 21/21:30 na tsie i po sprawie
W weekendy nie uzywam tsa. zawsze spedzam week rodzinnie. grac gram ale bez komunikacji bo siostrzency sluchaja
W tyg bd caly czas po 16:00 na tsie jak cos.
tez chetnie zagarm bo jak narazie nie ma w co zbytnio ale......czy napewno kazdy widzial jak ta gra wyglada ?? http://www.youtube.com/watch?v=vfmtZeHtYTM bo to zlepek chyba wszystkich lepszych mmo na czele z TERA , mechanika i "akcja" troche mnie pzreraza i poziom trudnosci zabijanai mobkow na dg >< nie wposminajac o starsznym cash shopie
tu lepiej http://www.youtube.com/watch?v=yl3MiboNj7s gosc soluje inste , ktora robilo 5 osob , ktos w ogole ma info czy w korei czy gdzies w ogole w to graja ??
Tam gdzie solował to był już Archlordem jak mnie oczy nie mylą. Tak jak widziałem inne filmy teraz gdy jesteś Archlordem wyglądasz jak inni gracze. Posiadasz jedynie unikalne skille jak np te ze smokiem. Kiedyś jak zostawałem Archlordem byłem 3x większy od zwykłego gracza:
Przynajmniej nie będzie animation locka... W tym momencie w korei jest już tylko jeden serwer który i tak świeci pustkami.
Cze wszystkim ;p
Też z chęcią pogram i czekam na Husarię
tak jak myslalem , szkoda , zfailowali tak dobry tytul...nie wiem czym tworcy sie kierowali ale webzen w obecnej formie , praktycznie nic nie moze wydac dobrego.
tak jak myslalem , szkoda czasu an ta gre , zfailowac tak dobry tytul...szkoda
Przynajmniej nie będzie animation locka... W tym momencie w korei jest już tylko jeden serwer który i tak świeci pustkami.
Spokojnie, nie spisujcie dwójki już na straty. Koreańczycy to zupełnie inny rynek, zupełnie inne gusta i upodobania. Mało to gier u nich stoi, których Europejczyk by nawet kijem nie dotknął? Poczekamy do cbt i zobaczymy.
Zagraj sam a później dopiero ocen. Pierwsze 3dni bd kluczowe czy warto traciÄ czas na ten tytuĹ.
PamiÄtajmy ze gra solo nie wchodzi w grÄ bo znudzi siÄ gra po kilku godzinach.
Dołączę
Też chętnie do was dołączę Nick na pewno taki jak na forum. W 1 nie grałem ale mam ogromną ochotę przetestować dwójeczkę
Siema. No ja także spróbuję. Tęsknię za jedynką i PK jak cholera, więc nie może mnie to ominąć, tym bardziej, że mam już wolne O której, polskiego czasu, ruszają serwery? Bo nigdy nie ogarniam czasów...
I rozumiem, że gramy na serwerze Locan - 1 European English server, tak?
Łapcie screeny bossów 40 lvlu: http://my.mmosite.com/2939211/blog/item/archlord_2_level_40_bosses_preview.html
Hmm można i locan. Zobaczymy jakie pingi będą.
Dobra, zapraszam dzisiaj o 18 na spotkanie, i dobrze by było jakbyć Ty, Xaros, przybył i rozjaśnił sytuację z Husarią.
Tak wygląda sprawa z serwerami, więc Locan to chyba jedyna opcja. Poza tym, prędzej czy później, podejrzewam, że będzie merge serwerów europejskich. Jak dla mnie t od razu powinien być jeden serwer, a nie jakiś podział...