Nie mając w co grać, trafiłem na keya do archolrda. Gra samemu jest nudna na dłuższą metę, postanowiłem więc za wczasu znaleźć jakąś gildię. I tak trafiłem tutaj.
Styczności z jedyną niestety nie miałem, więc nie do końca wiem czego się spodziewać... Pvp też zazwyczaj omijałem szerokim łukiem, przez wzgląd na wybieraną klasę postaci.
Tak czy inaczej. Chętnie zostanę waszym healerem.
Coś do Archlorda 2
Wiadomo, czy questy lub grind?
Wiadomo o której godzinie dokładny start?
Nic nie wiadomo o tej grze i to jest bardzo dziwne na yt praktycznie nie ma zadnych filmikow highlvlowych instancji a gra ponad pol roku temu miala obt w kr. Martwi mnie tez wyszukiwarka BG ?? przeciez tu powinien byc open pk.
BG akurat spoko, chociaż PK w Archlordzie było boskie i chyba jedno z nielicznych, które działało
@Rejp, niestety raczej nie będę miał jak wbić na ts'a. Historia z Husaria w AL2 będzie pisana na nowo. Jeśli EU będzie miało normalny shop to gra zatrzyma nas na dłużej.
Dobra, zapraszam dzisiaj o 18 na spotkanie, i dobrze by było jakbyć Ty, Xaros, przybył i rozjaśnił sytuację z Husarią.
Troche słabo bo w TV dobry mecz o 18 leci, no ale w przerwie wejdę, może jeszcze będziecie
normalny shop
Po Webzenie bym się tego nie spodziewał :]. Chociaż w "jedynce" dało się przeżyć bez shopa. Osobiście jedyne co kupiłem to lensy i coś tam na expa. Potem było tyle eventów, że to głowa mała, gdzie nagrodami były lensy, potki i inne rzeczy z IS.
Z tego co wiem to można było kupywać te rzeczy z IS od innych graczy.
Ja mam w takim pytanie odnośnie postaci Jeśli nie ma być typowych klas a zależeć to ma od broni jaką nosimy a wybór na początku gry daje nam dodatki tylko do skili (z tego co zrozumiałem z opisu na stronie)
Czy w takim razie Human będzie mógł nosić zamiast tej śmiesznej z filmików kuszy normalny i prosty łuk ? W sumie dziwny ten system i niejasny... wiadomo, że biorąc maga później nie zmienimy się nagle w warriora z 2h.
No dokładnie, ja sobie nie wyobrażam aby human biegał z kuszą zamiast łuku.
No dokładnie, ja sobie nie wyobrażam aby human biegał z kuszą zamiast łuku.
kusza/luk to prawdopodobnie jedna i ta sama bron tylko zamiennik wygladu , a o grze prawie nikt nic nie wie .
z tego co pisze na wiki to dla ludzi ma być kusza a dla orków łuk.. Ale ja tam nie wiem jak to dokładnie będzie
Jutro się przekonamy o co w tym wszystkim chodzi.
Ciekawe kiedy podadzą dokładny czas otwarcia serwerów.
Jeżeli "montuje" się ekpia do wspólnego grania to będe wdzięczny jeżeli podacie mi TS-a lub ewentualnie inny komunikator. Pozdrawiam
Proszę bardzo. Ts.
178.217.187.112:8474
hasło:
mmorpg
cos odnosnie godzin startu
10 rano rl?
Tak 10 rano ale +/- 1/2 h opóźnień będzie znając życie.
W końcu dokładna godzina otwarcia
Po jakiej stronie planujecie zagrać? Azuni czy Crunn?
No to co, 10 na ts'ie?