Crusaders of Light

Gdzieś tam na portalu przewinęła się idea zebrania ludzi do wspólnego "rajdowania" i nie tylko. Może nawet gildię się skompletuje...

Jest to bardzo przyjemna i łatwa - śmiało mogę rzec, że zbyt banalnie - ze względu na to, że została stworzona z myślą o iosie/androidzie. Jak pewnie wiadomo - można pykać też przez windowsa. Chętnie dołączyłabym do szerszego grona, serwer Blazing Plains najlepiej - tam się rozkręciłam do 31-32 lvl, a w razie skuteczniejszej zachęty na inny śmiało od nowa zacznę z klasą - oczywiście - supportującą.

Server: Blazing Plains (UTC +0)

Frakcja: Magellan's Shadow

Discord inv: https://discord.gg/yqBUJqf

Posiadamy własną gildię, znaleźć ją można pod nazwą SamiSwoi. Zapraszamy~

Moje IGNy: Layv (35+ MS)/Erinn (30+ WR)/Arahviel (25+ WR)/Avrel (30+ RA)

Hej, również pogrywam z tym że na serwerze Forest Valley. Mam na razie 13lvl, także nie za wysoki, to śmiało mogę zmienić na Blazing Plains:).

z chęcią pogram jak sie zbierze wieksza ekipa gierka naprawde fajna pvp jak i raidy

Też trochę klikałem, przyjemna gierka i nie trzeba ślęczeć nad nią godzinami, również chętnie dołączę :D

Mam 16 poziom, więc mogę równie dobrze zacząć od początku na dowolnym serwerze ;)

Gram rangerem

Zapomniałam dodać, że po stronie Cienia Magellana.

Skoro lvle nie sięgają nawet 20 lvl, zapraszam tedy na Blazing Plains~~

Elówa, jutro wracam do domu i tez mogę pograć z wami w tą gierkę. Możecie napisać mniej więcej jakie są klasy tank itd? i jak serwer? bo już się pogubiłem xd z góry dzięks

ja póki co elf 15 poziom ale idzie w góre giera wciąga :D moze jakis TS ogarniemy

Elówa, jutro wracam do domu i tez mogę pograć z wami w tą gierkę. Możecie napisać mniej więcej jakie są klasy tank itd? i jak serwer? bo już się pogubiłem xd z góry dzięks

Post wyżej napisałam - Blazing Plains

Warrior, tak jak każda z 3 klas, specjalizuje się w 3 dziedzinach, czyli mięso armatnie, może robić za dpsa i ma dobre cc.

@Adder88 Ten sam serwer?

Bardziej jestem za discordem, ale to też bardziej dla mnie jako ostateczność, bo z chłopakiem siedzę zazwyczaj na jednym TSie.

ok zaczałem od początku na waszym serwerku nick Leopardo

To ja też muszę od zera startować :< nick Sildu

nick: GoRockPL tak wiem noobsko :D

Arahviel tak ten sam serwer :)

gorockpl ty kiedyś streamowałeś Devillian? czy mi się nicki pomyliły?

ok zaczałem od początku na waszym serwerku nick leopardo 

O ile resztę mi znajduje, Ciebie z listy nie mogę namierzyć. Gram pod nickiem Layv.

gorockpl ty kiedyś streamowałeś Devillian? czy mi się nicki pomyliły?

tak streamowalem deviliana kiedys

też szukasz giereczek? :D

Kto życzy sobie discorda: https://discord.gg/aNGHsM

A ta podklasa Warriora tank to jak się nazywa w grze?

Wbij na discorda, nawet przez przeglądarkę jak ja, i tam się wszystkiego dowiesz, nie chcę spamować na forum.

Nick Leopardo patrzę duża mała litera robi różnicę

siemka,

lucznik - nik - Gepardo