gierka swietnie rozbudowana craft dungi pvp eventy jest co robic nie ma nudy
Crusaders of Light
Ktoś nawet niezłe argumenty walnął w innym wątku, szkoda że nie ma aż takiego zainteresowania.
jest jakies info kiedy będzie nowy serwer eu? bo gierka całkiem przyjemna ale śrendio mi się wiczi zaczynać jak 60 lvle już biegają :s
mój nick Dejwor jak coś
jest jakies info kiedy będzie nowy serwer eu? bo gierka całkiem przyjemna ale śrendio mi się wiczi zaczynać jak 60 lvle już biegają :s
i tak cie zaraz wyprzedzą gra ma około tygodnia
Panowie jaką frakcję wybieramy ? light czy ta drugą ?
gramy ta druga strona mroczną. jakie 60 lvl? jak max jest na dzien dzisiejszy 40.
kiedy się wybiera stronę?
kiedy się wybiera stronę?
30 lvl
a klasę postaci? jak się nazywa tank warrior?
Chętnie zagram ale niestety gram na tym drugim serwerze lvl 33, strona Light nick Shun. Zastanowię sie jutro może do was dołącze.
Również poproszę o zaproszenie do grona znajomych. Lvl 28 -> Mystic (typowy support pod leczenie) -> nick: Tazzoo
witam, ja mam pytanko czy w tej grze jest p2w i jestli tak to na czym dokladnie polega
gramy ta druga strona mroczną. jakie 60 lvl? jak max jest na dzien dzisiejszy 40.
Poprawka. 45.
Chętnie zagram ale niestety gram na tym drugim serwerze lvl 33, strona Light nick Shun. Zastanowię sie jutro może do was dołącze.
Blazing Plains. Strona Magellan's Shadow. Chyba że reszta jeszcze frakcji nie wybrała, to na altach mogę do Light dołączyć.
Również poproszę o zaproszenie do grona znajomych. Lvl 28 -> Mystic (typowy support pod leczenie) -> nick: Tazzoo
Który serwer? Bo nie mogę namierzyć.
witam, ja mam pytanko czy w tej grze jest p2w i jestli tak to na czym dokladnie polega
Dokładnie to sama nie wiem, ale chyba ma to związek z legendarnym ekwipunkiem. Kiedy dobiję capu, na pewno będę w stanie więcej coś powiedzieć.
Serwery posiadają specjalny bonus do expa, co sprawia, że szybciej lvlujesz na starszych niż na nowszych.
Tak w ogóle chłopaki, to raczcie wiedzieć, ale już parę osób osiadło się aktualnie na Blazing Plains, a sama mam 3 konta, z czego na nich jedną postać 35 (support), zebrane prawie 5kk na gildię, do tego 2 tanki i 3 rangerów. Nie zamierzam osobiście raczej zmieniać serwera, bo nie bawi mnie zabawa od początku mając tyle gotowych postaci.
Nick: Carn chętnie zagram z wami mam lvl koło 24
Serwer na pewno dobry, ale mogłem pomylić nick, po pracy sprawdzę i poprawię, nie wiem jeszcze w jakich godzinach, ale na pewno dziś coś pogram.
czemu ja nie dostaje expa na 29lvl? mam questa żeby zdobyć 33lvl i nie mogę ;<
tak jak myślałem, zły nick podałem, prawidłowy to: Vallenoore
czemu ja nie dostaje expa na 29lvl? mam questa żeby zdobyć 33lvl i nie mogę ;<
bo tu expa masz za questy triale itd nie ma za bicie mobow.
Gildia zalozona nazwa : SamiSwoi
za dungeony też jest exp i itemy, a ja już za nic nie dostaje expa :<
Jeszcze jedno pytanko strone konflitku mozna wybrac pozniej bo nie widze tego w menu tworzenia postaci