Jeszcze jedno pytanko strone konflitku mozna wybrac pozniej bo nie widze tego w menu tworzenia postaci
na 30 lvl wybierasz
Jeszcze jedno pytanko strone konflitku mozna wybrac pozniej bo nie widze tego w menu tworzenia postaci
na 30 lvl wybierasz
jak coś to można tylko 7 dungeonów dziennie robić, chujnia troszku i musze robić trial questy aż to 40lvl obecnie mam 30lvl
Niestety, idzie to jak krew z nosa po 30 lvlu, a nawet po 32. Ale zapraszam na discorda, inva odświeżam. Nie ma co niepotrzebnie nabijać postów.
.
jakby ten twój link discord działał..
Gildia dalej funkcjonuje i prężnie się rozwija ?
też mnie to ciekawi
Gdzieś tam na portalu przewinęła się idea zebrania ludzi do wspólnego "rajdowania" i nie tylko. Może nawet gildię się skompletuje...
Jest to bardzo przyjemna i łatwa - śmiało mogę rzec, że zbyt banalnie - ze względu na to, że została stworzona z myślą o iosie/androidzie. Jak pewnie wiadomo - można pykać też przez windowsa. Chętnie dołączyłabym do szerszego grona, serwer Blazing Plains najlepiej - tam się rozkręciłam do 31-32 lvl, a w razie skuteczniejszej zachęty na inny śmiało od nowa zacznę z klasą - oczywiście - supportującą.
Server: Blazing Plains (UTC +0)
Frakcja: Magellan's Shadow
Discord inv: https://discord.gg/yqBUJqf
Posiadamy własną gildię, znaleźć ją można pod nazwą SamiSwoi. Zapraszamy~
Moje IGNy: Layv (35+ MS)/Erinn (30+ WR)/Arahviel (25+ WR)/Avrel (30+ RA)