CSgolounge.com - typowania, wygrane, pytania

Kogo jutro obstawiacie? Podawajcie swoje typy. :)

nie obstawiam bo mam za drogie itemy xD ale.. wizards ( potrafią zaskoczyć a nip nie ma formy).. Titan. ( wiem że było różnie ale bardziej do mnie przemawia titan. dalej VP i Dig ( 2 drużyny które ostatnio mają dobrą forme z tym że dig roznosi wszystko.

30 euro na iBUYPOWER, jakieś śmieci na Mytic, o ile IBP wygra to 40 poleci na NiP i później coś co mnie najbardizej interesuje LDLC vs Titan, w ostatnich meczach 2:1 dla Titan.... Ale wiadomo, graja online nie na lanie, wiec wszystkiego mozna sie spodziewac, trzeba poczekac do mapy.. :)

EGp3OeV.jpg not bad.

musiałeś mieć malutki value że jedyne co wygrałeś to s guardian i redline :<

30 euro na iBUYPOWER, jakieś śmieci na Mytic, o ile IBP wygra to 40 poleci na NiP i później coś co mnie najbardizej interesuje LDLC vs Titan, w ostatnich meczach 2:1 dla Titan.... Ale wiadomo, graja online nie na lanie, wiec wszystkiego mozna sie spodziewac, trzeba poczekac do mapy.. not bad.

Co to za strona ? Bo chyba nie CS Lounge ? O.o

Jak widzicie dzisiejsze mecze ? Ja obstawiałem tak : PS: Tam gdzie widzicie itemki warte bardzo malutko próbuje po prostu szczęścia :P

Co to za strona ? Bo chyba nie CS Lounge ? O.o

To jest lounge z takim dodatkiem do przeglądarki :)

Zakładam temat ogólny dot. tej strony, w tym temacie moglibyśmy wymieniać się wskazówkami, przemyśleniami dot. obstawiania danego meczu, czy też różnymi screenami. Zaczynamy.

Mecz Dig vs VP dzisiaj ;) Obstawiacie? Mój typ troszkę ubogi ale sam nie mam zbyt wartościowych skinów :)

11001960.jpg?1396505995