Kogo jutro obstawiacie? Podawajcie swoje typy.
CSgolounge.com - typowania, wygrane, pytania
nie obstawiam bo mam za drogie itemy xD ale.. wizards ( potrafią zaskoczyć a nip nie ma formy).. Titan. ( wiem że było różnie ale bardziej do mnie przemawia titan. dalej VP i Dig ( 2 drużyny które ostatnio mają dobrą forme z tym że dig roznosi wszystko.
30 euro na iBUYPOWER, jakieś śmieci na Mytic, o ile IBP wygra to 40 poleci na NiP i później coś co mnie najbardizej interesuje LDLC vs Titan, w ostatnich meczach 2:1 dla Titan.... Ale wiadomo, graja online nie na lanie, wiec wszystkiego mozna sie spodziewac, trzeba poczekac do mapy..
not bad.
musiałeś mieć malutki value że jedyne co wygrałeś to s guardian i redline :<
30 euro na iBUYPOWER, jakieś śmieci na Mytic, o ile IBP wygra to 40 poleci na NiP i później coś co mnie najbardizej interesuje LDLC vs Titan, w ostatnich meczach 2:1 dla Titan.... Ale wiadomo, graja online nie na lanie, wiec wszystkiego mozna sie spodziewac, trzeba poczekac do mapy.. not bad.
Co to za strona ? Bo chyba nie CS Lounge ? O.o
Jak widzicie dzisiejsze mecze ? Ja obstawiałem tak : PS: Tam gdzie widzicie itemki warte bardzo malutko próbuje po prostu szczęścia
Co to za strona ? Bo chyba nie CS Lounge ? O.o
To jest lounge z takim dodatkiem do przeglądarki
Zakładam temat ogólny dot. tej strony, w tym temacie moglibyśmy wymieniać się wskazówkami, przemyśleniami dot. obstawiania danego meczu, czy też różnymi screenami. Zaczynamy.
Mecz Dig vs VP dzisiaj Obstawiacie? Mój typ troszkę ubogi ale sam nie mam zbyt wartościowych skinów