CSgolounge.com - typowania, wygrane, pytania

Nie ma pewnosci. Ja wam powiem, ze Fnc wygraja z ATN. Jesli nie jestescie pewni na ten mecz to nie obstawiajcie lepiej. Ja obstawilem na Fnc, bo jestem pewny ze wygraja. Aczkolwiek po wczorajszym meczu VP na Wizards nie mozna byc nigdy pewnym. Powodzenia chlopaki ;)

skoro wizard wygrywają z VP gdzie było chyba 7% do 93% to z niczym nie ma pewności :D. ma ktoś na sell naklejke Virtus.Pro?

ATN przegrało :) dobrze,że zmieniłem na fntic w ostatniej chwili po radzie Zarolite :) dzięki a Kick wygrało ciekawe jaki drop ^^!

Jak miło VP wygrali teraz tylko czekać aż ogarną serwery żebym mógł odebrać swoje nagrody : D

dziś postawiłem śmieci na NiP i dolara na Dignitas ;) a jak wasze typy na dzisiaj?

A ja chyba nie obstawie bo cały czas boty offline

one są online.. rzecz w tym że są przeciążone

Co zrobić jak chce obstawić a nie wykrywa mi niektórych skinów, albo jak bot mi ukradł itemki?

serio jesteście tacy głupi? bot nie może mieć wszystkich skinów... botow jest kilka i oddają ci to co mają -.-

Również czekam na to by odciążyły się botki albo są ciągle offline ;)

Pamietajcie, ze nie oddaje tych samych skinow. Chodzi mi o naklejki. Ostatnio postawilem AK z naklejkami i dostalem bez naklejek :D

Co zrobić jak chce obstawić a nie wykrywa mi niektórych skinów, albo jak bot mi ukradł itemki?

Niektórych skinów nie można obstawiać, bo albo są nowe i ich ceny się wahają albo są za drogie- skiny do noży. Jak bot ukradł Ci itemki to napisz do nich o tu http://csgolounge.com/missingitems ja raz straciłem skiny o wartości dwóch dolców i oddali w dosłownie 5 minut. Wypełniaj wszystkie rubryki według wymagań.

nie wiem czy ktoś tu ogarnia te teamy i robi analizy kto może wygrać ;) NA KOGO DZIŚ STAWIAĆ?

O malo na Titan nie postawilem swojego caleg dobytku vs Na Vi. dzieki Bogu nie stawialem ;) Ciezkie mecze byly wczoraj ogolnie. Moze dzisiaj cos ciekawszego i pewniejszego bedzie ;)

też miałem postawić wszystko na titan w tym meczu z navi xD

Żałuje że poznałem tą stronę, przegrałem wszystkie dobre skiny...

które pewnie były mało warte :D

Może mi ktoś opisać jak zacząć obstawiać ?

przeciez masz samouczki na tej samej stronie

Może mi ktoś opisać jak zacząć obstawiać ?

http://csgolounge.com/guide