Witam.
Dziś po południu po 3,5 roku zdechł mój ukochany gryzoń Razer Naga Molten Edition 2013. Czas więc na zakup nowej myszy. Jako, iż jest tego teraz od groma, zwracam się do Was z uprzejmą prośbą, byście pomogli mi w wyborze nowego sprzętu do kwoty 350 zł. Bardzo się przyzwyczaiłem do bocznego num-pada, więc takowy bezapelacyjnie znaleźć się musi. Preferuję myszki średnio-ciężkie, nie powinna być za lekka, najlepiej z regulacją obciążenia. Dobry sensor laserowy, chociaż nigdy nie korzystałem z lepszej optyki, niż w produkcie za 50 zł. więc nie mam pojęcia, czy taki się sprawdzi. Głównie gram w gry MMO, troszkę FPS/RTS. Uważam, że moja poprzedniczka była całkiem fajna, jednak chciałbym spróbować czegoś nowego. Jestem prawo-ręczny i posiadam krótkie dłonie, myszka nie powinna być zbyt duża. Czekam na Wasze propozycję i pozdrawiam ;]
UPDATE: Wybrałem mysz. Miejsce poprzedniej zajmie Mad Catz M.M.O.T.E. MATT BLACK 8200 DPI . Dzięki wszystkim za udzielenie się w temacie oraz oczywiście osobie(Guru?), która wystawiła post na główną. Pozdrawiam!