Czy dziś miał być konieć świata?

I co jakoś nie ma

ma być około 10 lub o 22 jakoś tak

Nie macie panowie innych problemów o.o... A jeśli chodzi o koniec świata to nie musiałoby być jego nadejście widoczne. Mogłoby być tak iż w jednej minucie jesteśmy, wykonujemy swoje rutynowe czynności, a w drugiej nas już nie ma. ^_^

@UP Tak będzie. Wszyscy nagle wybuchniemy!

yyyyyyyyyyyyyyyyyy wtf ?

ja tam nie wierze w te bstury

oni to robio aby zarobić i to wszstko

Oglądał ktoś Apokalipsa 2012? Taki na Discovery Sience. Słońce ma wysłać ogromne fale słoneczne, paręnaście razy większe niż normalnie. Nasze tarcze magnetyczne nie dadzą rady tego pochłonąć i trafi nas i bum. Miało to być parę dni przed 21.12. Jeśli władzę nie są idiotami, już byśmy byli powiadomieni aby pożegnać się z rodziną, znajomymi. To jest najlepszy argument na bujdę końca świata :)

Dobra jako że mój post został chyba odebrany w sposób który stwierdza, że wierzę w koniec świata to śpieszę ze sprostowaniem. Nie wierzę w wydarzenie które było "prorokowane" na podstawie jakiegoś kalendarza no bo co to jest...o.o @NightDragons. Czy ja wiem. Wiadomo znajdą się osoby które będą chciały wykorzystać wszystkich spanikowanych ludzi :D

@Facos. Tylko że nasz rząd to idioci ^_^

Popieram nasz rząd to idioci

A pomyśleliście, że koniec świata tak jak już mówił Niewiara może być niewidoczny ? Np. jakaś śmiercionośna bakteria wydostanie się z jakiegoś laboratorium. :D

Resident_evil_umbrella.jpg

Musiałem XD

@Night Amerykanie, ruscy i chinole (największe mocarstwa świata) Nie wpuściliby do swoich statków takich ludzi jak Tusk..

Emm do jakich statków ?

miało być że oni statki przygotowojo na ewakuacje lol

@UP

Kosmicznych. Obama, Putin i Miedwiediew mieli spędzić święta na "Pandorze" i oglądać sobie stream z końca świata na Twitchu :)

Pierwsze słyszę :).

wierze w te bsturyoni to robio aby zarobić i to wszstko
Popieram nasz rząd to idioci

I Ty nazywasz kogoś idiotą? Boże, widzisz i nie grzmisz.

A koniec świata będzie, i to dzisiaj! Zobaczymy! Ten się śmieje, co się śmieje ostatni (czy jakoś tak).

Ha... ha... HA... MUAUAHUAHAUAHAUHAUAHUAH!!

omg

ale z ciebie nooob

yyyyyyyyyyyyyyyyyy wtf ?

ja tam nie wierze w te bstury

oni to robio aby zarobić i to wszstkoo tak jest

warn_ico.png
Widzę ,że ktoś pozmieniał rozmowę. Narazie ostrzeżenie słowne. - crracked

Może będzie może nie.

Jeżeli tak to super bo będę miał spokój.

Jeżeli nie to będzie tak jak teraz...

@night analfabeta ? "bstury", "robio" - ciebie na pewno by na statek nie wpuścili :)

każdy z nas będzie miał kiedyś swój koniec świata ;) nikt nie żyje wiecznie