Czy dziś miał być konieć świata?

no mam nadzieje ze mi jakieś gry nie zamkną bo wtedy to bym miał koniec świata :P

@Up przez ciebie i ja muszę dodać komentarz. ty mówisz gry hmm.... ja i tak nie mam w co grac to nie mam się co martwic.

A ja będę miał koniec świata jak się naruto skończy wtedy to prawdziwy koniec będzie :P

Wybiła godzina 10:00 oO

BTW: Kolega wyżej ma szybszy upload niż ja download :o

A ja się pytam: Koniec świata o tej, czy tamtej godzinie. Ale według której strefy czasowej?

MAJOWEGO ?? ^_^ tez sie nad tym ostatnio zastanawialem

@night analfabeta ? "bstury", "robio" - ciebie na pewno by na statek nie wpuścili
i fajnie mi się niechce pisac po ja szybko wchodze i wychodze z tej strony

aaaa kurde oby się opóźnił trochę bo jeszcze jeden odcinek sword art online został do końca serii :P

OmG. Ja w to nie wierzę. A podobno Majowie nie odwolali konca swiata ?? Odwolali, dlaczego ? BO sie wystraszyli ze ich pozabijaja...

Przecież koniec świata został przełożony :/ Toyota ma swoją wyprzedaż. WTF?

Oglądał ktoś Apokalipsa 2012? Taki na Discovery Sience. Słońce ma wysłać ogromne fale słoneczne, paręnaście razy większe niż normalnie. Nasze tarcze magnetyczne nie dadzą rady tego pochłonąć i trafi nas i bum.

To wszystko prawda, ale całe szczęście też wtedy oglądałem Discovery i postanowiłem nie zwlekać. W moim tajnym laboratorium opracowałem antytransmiter fal słonecznych, polaryzując fotony emitowane przez słońce do cząstek pozbawionych energii i dzięki temu dalej możemy pisać w internetach.

.... dzięki, nie ma sprawy

Zły dział przenoszę.

Coś w tym jest... Spójrzcie na słońce niezle napieprza po oczach (mocniej niż zwykle) czy mi się tylko wydaje?

koniec świata będzie kiedy tusk zostanie prezydentem !!!!!! tyle mam na ten temat do powiedzenia

Ci którzy wierzą w koniec świata powinien im się wyświetlić komunikat w stylu Poziom idioty przekroczył masę krytyczną.

Jest to niedorzeczne oraz głupie wierzenie w coś co nie ma szans aktualnie nastąpić. To tak samo jak bzdurny sąd ostateczny według katolików.

@peblo11r Gratuluję twojego poziomu inteligencji który tkwi pomiędzy gimnazjum a podstawówką.

@RocketMantastic Brak słów.

Coś w tym jest... Spójrzcie na słońce niezle napieprza po oczach (mocniej niż zwykle) czy mi się tylko wydaje?

nie wiem u mnie zachmurzone niebo a może to zapowiedz ze słońce gaśnie NIEEEEE JA NIE CHCE TAK MŁODO UMIERAĆ...jest jeszcze tyle serii do obejrzenia, tyle komiksów do przeczytania TYLLEEE GIER DO POGRANIA :P

Nom są oznaki końca świata,u mnie dzisiaj woda w klozecie jakoś tak bardziej bulgotała,ta i słońce faktycznie jakby wyraziściej świeciło.A i wczoraj wrona zdechła i spadła na chodnik pod moim blokiem.To chyba są ewidentne oznaki ,temu nikt nie zaprzeczy.

Tak na serio: http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html

@Avitus Twoja wiedza o starożytnych jest na poziomie idioty... To jak mówić że coś niema koloru nie widząc go nigdy w życiu... xd

Jakoś mało ludzi na ulicach.. Mało samochodów ..

Wiedzmy że coś się dzieję ..

Wybaczcie, musiałem.

Końca świata nie będzie, bo toyota wyprzedaje nowe modele!Amen.