yyyyyyyyyyyyyyyyyy wtf ?ja tam nie wierze w te bsturyoni to robio aby zarobić i to wszstko
Jak widać nie tylko w to nie wierzysz, jedną z tych rzeczy jest też słownik.
yyyyyyyyyyyyyyyyyy wtf ?ja tam nie wierze w te bsturyoni to robio aby zarobić i to wszstko
Jak widać nie tylko w to nie wierzysz, jedną z tych rzeczy jest też słownik.
@QQi Zgadzam się ale lajka ci nie dam bo masz ich w opór :x
Właśnie mam pomysł na ankiete.Jaki koniec świata odpowiadał by Tobie?Czy wolałbyś, aby świat skończył się w wyniku wojny nuklearnej.Czy może pasowało by Ci zombi apocalypse(z wojskowych magazynów armi Rosyjskiej wydostają sie do rzeki Wołga toksyczne substancje będące pozostałością po bio genetycznym eksperymencie naukowym),zatrucie rzeki powoduje epidemie na sporym obszarze Rosji.Skutkiem epidemi ,nie jest jednak zwyczajna choroba i powolna śmierć,gorzej zararzeni owszem umierają ,ale po to by po jakimś czasie powrócić do życia lecz już jako krwiożercze istoty żywiące się ludzkim mięsem.A może zwyczajna epidemia ,super zmutowanego virusa sepsy.Czy może preferujecie coś bardziej klasycznego ,uderzenie meteorytu w ziemie,czy przegrzanie się słońca i wiecie wszyscy się smażymy jak frytki na patelni.?Waht do you think,what is your favourite end of the world option ?
Za dużo Walking Dead.
Tak na serio to końca świata nie będzie tak szybko i jedynym prawdopodobnym zdarzeniem jest wygaśnięcie słońca - czyli całkowite spalenie się go. Wtedy przynajmniej połowa naszego układu słonecznego, w tym najbliższych planet (w tym Ziemia) zostanie wyparowana. Będzie trwało to tak szybko, że nawet tego nie poczujesz. Swoją drogą bardzo miły koniec, na pewno bezbolesny.
@bump
Tak studiowałem Fizykę i wiem o tym co nieco. ^^
no to myk do kościoła na tacę zapodać, aby do nieba iść
Otwórzcie oczy.. Jedne w co powinniśmy wierzyć w dzisiejszych czasach to w siebie.
no to myk do kościoła na tacę zapodać, aby do nieba iść
no proszę cie myślisz ze kilka drobnych wystarczy ty całą bazylikę musisz zbudować :]
Życzę Wam Szczęśliwego Końca Świata!
A to na rozluźnienie
Koniec świata będzie wtedy gdy ludzie się między sobą wybiją.
@Avitus Twoja wiedza o starożytnych jest na poziomie idioty... To jak mówić że coś niema koloru nie widząc go nigdy w życiu... xd
Poniżaj się bardziej.
kurde nawet przy końcu świata się musicie kłócić dajcie na wstrzymanie
Naszła mnie taka myśl.Wyobrażcie sobie ,co będzie sie działo,gdy nastąpi oficjalne zamknięcie serwerów World of Warcraft.Jeżeli wogóle fani gry do tego dopuszczą i na to pozwolą.Wyobrażam sobie psycho fanatyków szturmujących siedzibe Blizzarda ,na przykład jakiś świr wbija do gabinetu szefa firmy obłożony ładunkiem wybuchowym(wiecie sentex,C4 te sprawy plus zapalnik w dłoni).Masowa histeria,petycje do trybunału praw człowieka w Strasburgu,Dzieci emo straszące masowymi samobójstwami,w morde jeża to dopiero mogłaby być apocalypsa,strach pomyśleć.
@UP, za dużo telewizji ^^.
Ktoś się orientuje kiedy następny koniec świata, bo nie wiem czy ziemiankę zasypywać ;d.
Właśnie teraz.
Z tego co słyszałem, to Putin ma nacisnąć czerwony guzik i zdetonować jądro ziemi, ale w wyborczej to czytałem więc wiecie, moge sie mylić.
Nie ,żle zrozumiałeś .To Niedzwiedziew ma czerwone jądro,bo go żona kopneła w krocze,a nie że Putin ma nacisnąć czerwony guzik żeby wysadzić jądro ziemi.
http://www.zostalo.pl/ Raczej końca świata nie będzie bo było już takich zapowiedzi mnóstwo
Buhahahahahaha!

ja tam tym starym tumanom jacy są ,, majowie " nie ufam , dla mnie to zwykłe araby
ja tam tym starym tumanom jacy są ,, majowie " nie ufam , dla mnie to zwykłe araby
Sęk w tym że nikt z majów nie mówił o końcu świata, tylko kilka pseudointeligentów którzy nie wiedzieli na czym polega ich kalendarz sobie przy piwko niedawno wymyśliło "apokalipsę" i panika się jakoś rozrosła aż do dzisiaj...
Gdyby majowie nadal żyli to najwyżej by sobie kilka ludzi złożyli w ofierze pierzastemu wężowi by uczcić nowy rok, tyle