Do hardkorowego grindu silvera eystarczy mu wizzard z tri zlotem, duo setem i t4x5 petow. Ew. Piraty z min art2 trading i znowu wizz.
Czyli masz 460GS, to o czym ty piszesz jak ty nie masz w ogole gearu na pvp, tylko nadal do pve.
To co ty mozesz wiedziec o tej grze jak co dziala i jaka przepasc tworzy pakowanie euro nawet po te (po poczatkowych zakupach) 120 euro mc ? (6-8h pracy dla przecietnego gracza zapewne z zachodzu eu lub NA).
Jak masz 460GS, facet 460GS to jest nic, takze skoncz pisac bzdury i sie wypowiadac siedz w swojej lol gildii dla ludzi z takim lol GS i nie pisz o rzeczach, i ktorych nie masz pojecia.
Przy paru godzinach farmy i zostawianiu pc na caly dzien 24/7 on, pakowaniu euro na start w stroje na sell zapewne jak kolega(masz bron tri z tego w ciagu tyg) z dodatkiem tego co z dropa juz po ok 10 dniach mogl ostro farmic z t4 petami.
Pomine fakt, ze na rogueach z t4 petami spokojnie mogl zarobic 10m srebra na godzine + pofarmic tam troche i upnac sie na spoty 15m srebra.
Da sie w 3mc wbic full boss tet i gold acc tri, kwestia tego czy stac cie all gear przerzucic przez artistany, nie korzystac z memorek bez nich oraz czy ci wskocza itemy na sensownych FS.
460GS przeszedles gre, na pewno duzo wiesz.
Ofc da sie grac jak Dreedzik regularnie od startu miec ten Full tet 550gs, tylko ze Dreedzik zapewne wydal rowniez wiecej jak 120-140 euro.
Janusze biznesu, ja nie wiem ta dyskusja sir teraz bezsensowna wydala 3 dni sie klocic z 460gs, lol.
Weź Ty się człowieku w głowę pacnij. Taki ze mnie 460GS, a wiem, że strojów maksymalnie da się 5 wystawiać tygodniowo. To nie jest wystarczająco, aby podbić się na TRI + wrzucić ultimatem całe EQ na żółte. Do tego dochodzi biżuteria, którą też musi kupić, albo wydropić = jeszcze więcej czasu. Raczej do gry też jak wszedł, to od razu wszystkiego nie wiedział. Piraty? Może mi powiesz, że jeszcze miał czas, aby kontrybucje wbijać (bo bez podłączenia nodów, to drop na piratach idzie w dupsko)? Trading na art2? To samo.
Przy paru godzinach farmy i zostawianiu pc na caly dzien 24/7 on, pakowaniu euro na start w stroje na sell zapewne jak kolega(masz bron tri z tego w ciagu tyg) z dodatkiem tego co z dropa juz po ok 10 dniach mogl ostro farmic z t4 petami.
Jasno zaznaczył też, że nie zostawiał kompa 24/7 i nie miał dużo czasu na grę.
Dobra, krótka kalkulacja:
532 GS'a = 15 700 000 000 silver coinsów
Nawet jakby kolega miał farmić od PIERWSZEGO dnia, to wychodzi na to, że musiałby dziennie farmić 174mln, aby wyrobić się w 3 miechy. Ziomek nie zostawia kompa na noc, nie gra też dużo (sam mówił: praca i rodzina), nie ma kontrybucji na łączenie nodów, nie ma nic oprócz swoich pecików na T4. Strojów sprzedaje max. 5 tygodniowo (bo jest limit). Wszystko robi jako początkujący gracz. Widzisz paradoks w tym wszystkim? Ja nie mówię, że to jest nie do osiągnięcia. Owszem, da się, ale przez doświadczonego gracza, który już sam posiada zbliżonego GS'a.
I @Quaku do tego co napisałeś:
Typowy rak BDO z 500+ GSa, który nie wiadomo ile wydał na gierkę i teraz nie pozostało mu nic innego, jak na jakimś randomowym forum hejcić grę w której przesiedział tysiące godzin XD Mało tego, uważa, że kiedy wygrywa na PvP z gościami poniżej 500 to tylko dlatego, iż ma od nich większego skilla (jeszcze większe "XD"). Do tego powiększenie e-penisa +500, bo to on się najlepiej zna na tej grze i trzeba robić jak on każe. Trochę mi Cię szkoda, że został Ci tylko ten hejt. Idź sobie farmić 172mln. na dzień, bo w końcu pety na T4 Ci to umożliwiają (XD x3).