Mylisz się mocno. Homoseksualizm to jest wada genetyczna, ale nie jest to nic szkodliwego. Promowanie wad genetycznych jest złe, ale same te wady nikomu nie szkodzą nikomu. Ja jestem niski (170cm - jest to wada genetyczna w pewnym sensie), ale nigdy nie pomyślałem, żeby robić marsz tolerancji dla niskich, bo akurat chcę zarabiać grając w koszykówkę/siatkówkę, a generalnie w tych dyscyplinach preferowane są wysokie osoby (no są drobne wyjątki, ale generalnie niscy mają słabo). Inna sprawa ma się z chłopem który myśli, że jest babą (albo odwrotnie). Tyle, że to jest zupełnie inny temat i NIE MA NIC WSPÓLNEGO z homoseksualizmem, a i również z tą dyskusją. No to wyjedź i 'elo' na drogę. Przestań również używać tego "homofobicznego", "rasistowskiego" i pełnego nienawiści polskiego języka. Dopóki piszesz/mówisz/myślisz po polsku jesteś hipokrytą.
Nie ma czegoś takiego jak gen homoseksualizmu, powtarzasz tylko jakieś plotki albo memy z bestów- podejrzewam że to właśnie zródło twojego bełkotu.
I znowu nawiązanie do marszów homoseksualistów xD Nie ma to jak jechać po stereotypach
No to wyjedź i 'elo' na drogę. Przestań również używać tego "homofobicznego", "rasistowskiego" i pełnego nienawiści polskiego języka. Dopóki piszesz/mówisz/myślisz po polsku jesteś hipokrytą.
Nawet mi szkoda odpowiadać na ten polski bełkot, więc to tyle.