Czy możecie mnie namówić ? Proszę

Szczerze sam mam podobnie :)

Grałem już 3 razy każdym razem dobijam do 50 lvl i koniec nie mam ochoty na więcej :P

Właśnie jestem w trakcie grania 4 raz .Gram po stronie Asmo serwer: Barus więc jeśli chcesz to możemy pograć razem

Co do prędkości pobierania gry to spokojnie na neostradzie 10 mb/s pobrałem ją w 1 dzień :D

Tutaj to już raczej zależy od prędkości neta...

U mnie niedługo na 30mb/s. Pełną prędkością po odznaczeniu p2p

Tam wszystkiego jest ok 45 giga ? Wracam do chaty o 22 to dziś nie pogram :*

Coś koło 20gb się chyba pobiera. Nie pamiętam dokładnie. Na dysku waży 29.

Mówisz Ryu , że ta twoja TOYA tak śmiga :) . Ja ze Zgierza u mnie tylko neostrada :D Max lvl Panowie w ile wbija się w Aionie ? Pytania nadal są na temat . Służą do przekonania siebie samego do tej gry ;)

A dlaczego tylko "Panowie"? Kobiety też tutaj są ;P

To jak długo będziesz wbijał, zależy od tego, ile masz czasu na grę. Czy chcesz się bawić, czy nastawiasz się na jak najszybsze wbicie max lvl? Czy masz ludzi do pomagania itd.?

Koksowi zajmie to parę dni, a normalnemu może z miesiąc.

Ok gierka się pobiera . Zobaczymy czy tym razem mnie wciągnie na długo . W gold packa inwestować od samego początku czy jednak uzbierać sobie kaskę w grze ?

Na początku gold pack nie jest Ci do niczego potrzebny. Zbieraj kasę i tak na 55+ warto już kupić, a jak nie będziesz mieć wystarczającej kwoty, to pożycz od ludzi z legionu :) Jak będziesz już mieć gp, to możesz zarabiać na początku np. sprzedając srebrne/złote monety.

Czy istnieje jakiś legion, który przygarnie low lvlowego gracza i pomoże z questami ? :). Gdyby była taka możliwość, to proszę o jakiś kontakt. Dopiero co zaczynam grę, robie summonera po stronie ASMO na polskim serverze i chętnie zagram z kimś od początku.

Na pewno zacznę swoją zabawę na polskim Barusie . Tak więc gdyby ktoś jeszcze miał ochotę dać mi kilka wskazówek w samej grze. To będę zaszczycony ;) Z góry dzięki wam za wszystkie odpowiedzi . Myślicie , że pójdzie mi Aion na lapku ? O stacjonarkę się nie martwię bo jest mocno dofinansowana . Jednak wiem , że z wymaganiami na papierze bywa różnie ....

Dane mojego złomka :

*SYSTEM OPERACYJNY
Windows 8
*PROCESOR
Intel Core i3-3120M
*KARTA GRAFICZNA
nVidia GeForce 710M
*WYŚWIETLACZ
15,6 cale/cali
*PAMIĘĆ OPERACYJNA
4 GB
*DYSK TWARDY
HDD 500 GB

karta trochę słaba, reszta powinna dać radę, grałem na podobnym procku ;) ale na wysokie detale, ani dużo fps na siege`ach raczej nie licz :)

Chodziło mi oto czy da się wejść od czasu do czasu coś tam zrobić . Typu mały queścik czy craft. W szkole sporo czasu . Mam kilka przedmiotów które w ogóle nie są związane z moim kierunkiem . Tak więc nie zamierzam się zbytnio wczuwać na tych wykładach :) .

Na pewno zacznę swoją zabawę na polskim Barusie . Tak więc gdyby ktoś jeszcze miał ochotę dać mi kilka wskazówek w samej grze. To będę zaszczycony Z góry dzięki wam za wszystkie odpowiedzi . Myślicie , że pójdzie mi Aion na lapku ? O stacjonarkę się nie martwię bo jest mocno dofinansowana . Jednak wiem , że z wymaganiami na papierze bywa różnie .... Dane mojego złomka : *SYSTEM OPERACYJNYWindows 8*PROCESOR Intel Core i3-3120M*KARTA GRAFICZNAnVidia GeForce 710M*WYŚWIETLACZ 15,6 cale/cali *PAMIĘĆ OPERACYJNA4 GB*DYSK TWARDYHDD 500 GB

Pójdzie bez problemu. Ja mam lapka starszego na c2d i karcie 240m i nie narzekam na grę chodzi bardzo płynnie tylko wiesz... Ja nie potrzebuje żadnych szmerów bajerów w grafice i gram na low-medium. Ale ogólnie bezproblemowo.

Ok gra się pobrała. Na lapku też wszystko ładnie śmiga ( nie koniecznie tylko na low detalach :) ) . Mam nadzieję , że łowca to dobry wybór na początek . No i oczywiście serwer Barus :)

Też gram łowcą i polecam :)

Początkowo jest slaby ale się rozkręci możemy kiedyś pograć razem narazie mam 33 lvl nick :Toraghalt u asmo na barusie

Gra łowca tak jak up do 30 lv jest tak nudna że omg,ale jak wytrwasz to potem dużo masz z nim zabawy :D

Sam zastanawiam się czy zagrać. Jak łowca wypada w porównaniu z gunnerem?

Powiem tak, mój 65 gunner rozpindala każdego łowce... KAŻDEGO

ale to mój tajemniczy build i eq :3 zależy jakie skille używasz...

ja robię tak że wysysam mane pociskami przy okazji też hp i to znacie sporo (po 10x 1000-1900) a jak koleś się nadmiernie leczy to armatka mi pozostaje, podładowany pocisk i u mnie jest tak że każdemu prócz templarowi zabieram więcej niż 70% życia takim hitem

@Up

Każdy kto gra w Aiona, powie Ci, że gunner to przekokszona postać (dobrze, że chociaż wydłużyli mu czas reloadu). Jak gunner zacznie pierwszy, to nikt nie ma szans, co imo jest niefair i w ogóle gdzie tu jakiś balans?

Gunner to najłatwiejsza postać w grze, stworzona dla causali. Ranger wymaga większego ogarnięcia, bo nie ma w ogóle leczenia, a zasięg skilli to 15m (na bestial fury), czyli najkrótszy z wszystkich dystansowców, do tego słaby def i naprawdę trzeba umieć grać, aby sobie poradzić z elitkami. Wg mnie ogarnięty ranger wyciąga większy dps niż gunner. A przynajmniej ja nie mam problemów z przebijaniem agro. Na pvp wystarczy hide, silence i wciskać szybko skille przy włączonym devotion, bf, fs, do tego może jakiś zacny kamyczek.

żeby nie tworzyć nowego tematu.. sam zacząłem grać w aion'a od wczoraj i jest to moje chyba 3 podejście zamierzam grać archerem albo assassinem ale nie mogę się zdecydować, jakieś porady? która postać jest lepsza na pvp? ktorą się gra przyjemniej? :)