Czy możecie mnie namówić ? Proszę

Obie na początek trudne. Obyś się nie zraził :) Łatwiejszy będzie ranger. Do sina musisz już mieć troszkę pojęcia o grze i mieć dobrego neta przede wszystkim - ping u tej postaci ma duże znaczenie :)

Co nie zmienia faktu, że powinieneś picknąć postać, którą preferujesz (zwarcie lub dystans).

Jakaś szybka wypowiedź na temat woja ? Pomyślałem , że pierwszą postać do dokładnego zapoznania gry wybiorę łopatologiczną .

Glad albo Templar do wyboru. Gladek bardziej dps, templar tank. Obie klasy na PvP w porządku. Powinieneś być zadowolony jak na początek. :)

Można zmieniać wygląd postaci już po jej utworzeniu ? nawet przy opcji PREMIUM :P ?

Kupuje się ticket na zmianę wyglądu z shopu. Ale za kinah też można. Jak sprzedawałem kiedyś jednego, to poszedł za 40kk - nie wiem ile teraz to warte.

Przefarbowac sobie wlosy czy skore to mozna za pare kinahow. A co do ticketa to raczej to jest przewaznie jakies 5-10 baniek drozszy niz goldpack z tego co zauwazylem patrzac na ceny innych serverow. Nie wiec naprzyklad na serverze nexus(tam gdzie ja gram) ticket chodzi w cenach +-70 baniek. Ale zapewne bedziesz grac na Barusiu wiec nie wiem jakie tam sa ceny, ale warto sprawdzac brockera caly czas.

Przefarbowac sobie wlosy czy skore to mozna za pare kinahow. A co do ticketa to raczej to jest przewaznie jakies 5-10 baniek drozszy niz goldpack z tego co zauwazylem patrzac na ceny innych serverow. Nie wiec naprzyklad na serverze nexus(tam gdzie ja gram) ticket chodzi w cenach +-70 baniek. Ale zapewne bedziesz grac na Barusiu wiec nie wiem jakie tam sa ceny, ale warto sprawdzac brockera caly czas.

45kk ...na 65 lvlu to kwestia paru godzin :)

Nie bierz glada... Będziesz marudził ;) Mało znam zadowolonych gladów. Lepszy templar, nawet na pvp wg mnie lepszy dzięki tym wędkom.

A też zagram jeśli macie miejsce w Legionie chętnie dołączę :)

Nie bierz glada... Będziesz marudził Mało znam zadowolonych gladów. Lepszy templar, nawet na pvp wg mnie lepszy dzięki tym wędkom.

Ja gram gladem i nie jest zle... ale faktem jest to ze jednac z sm na pvp jest lipa ale ogolem to jest za***iscie... jest ciekawie bo nie ograniczasz sie do jednej roli... nieraz robisz jako dps a nieraz jako tank. To samo jest z Clerem bo mozna jako heal albo dps. Glad tez jest dosyc latwy w levelowaniu i robieniu garniakow w katalam. No i oczywiscie masa AOE skilli z czego jeszcze niektore lecza cie i sa przydatne na instach 65.

To może tak jak kolega wyżej proponował zrobimy jakiś legion ?

To ja dodam czy cos sie zmienilo z dostawaniem nagrod za lv? Widze ze teraz wiecej tych rozowych jest ale juz nie dostaje np ankiet itd. Chyba na 2 lv dostalem 40 scroli do biegania i to wszystko. Gdzies sa zapisane te zmiany i co sie teraz dostaje na konkretny lv czy poprostu jakiegos buga zlapalem?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S9686IM2ateN6FU-HDpNYqHs1RinLbgrl9NiA5b7jUk/pubhtml#

Witam.

Miałem już dwa podejścia do Aiona . Niestety grałem max do 20 lvl'a . Trudno mi uzasadnić czemu . Gra niby mi się znudziła ale nadal ciekawi . Czy mógłby mnie ktoś namówić do tego tytułu ? Na rynku gier MMO ( na chwilę obecną ) nie ma nic dla mnie . A chciałbym właśnie spożytkować trochę wolnego czasu na jakąś gierkę tego typu . Tak po prostu nawet w kilku słowach zareklamujcie mi Aiona .