@Iean
Auto wall Yasuo, auto odwracanie przodem to Tryndy jak te używa spowolnienia lub auto odwracanie tyłem do Cassio jak ta ultuje.
Co do problemów z niezabiciem to wynika zapewne z niezaktualizowanej bazy info o przedmiotach i skillach.
Wszystko też zależy od tego jak bardzo dopracowany jest skrypt. Te darmowe na 100% nie mają startu do tych, które dostają płacący użytkownicy.
@Samuraj13
Z mojej strony nie ma żadnego bólu tyłka. Nie gram rankedów, bo gram dla funu. Dostałem nie raz w tyłek na linii i ostro przegrałem. W grze da się rozpoznać czy ktoś gra na bocie czy po prostu jest dobry. Pewności 100% nie masz, ale można zwykle takie coś rozróżnić.
@arteas
Płatny program miałby oszukiwać graczy? Nawet nie mówię tu o BoLu, ale są inne też płatne. Oni więcej zarobią na vip abonamencie do takich programów czy ich sprzedaży niż na kradzieży kont.
@Gothur
Dlatego ja nie chciałem nic podawać tylko pisałem ogólnikami. Niestety, ale nawet najlepsi gracze nie potrafią w 0,1s namierzyć gościa i odpalić umiejętności.
@LysyZBrazzers
Te do wbijania lvl są płatne raczej.
Zobaczyłeś kilka darmowych funkcji BoLa i już twierdzisz, że to nic nie warte? Nawet do darmowego są skrypty działające na 3 zasadach:
- automatycznie (np. auto odwracanie się przodem do tryndy gdy ten wali slowa)
- przytrzymaj aby działał (trzymasz np. spacje i gdy program obczai, że dane warunki są spełnione to robi to co ma zrobić)
- włącz/wyłącz (np. auto ks)
Do tego są funkcje płatne (dla VIP userów) no i masa innych botów.
"Nie,nie. Riot nie potrafi zrobić trudniejszych botów(tych na customach), ale koleś myśli że ktoś zrobił doskonałego bota za darmo. No jasne geniuszu."
Też tematu nie czytałeś i nie wiesz o co chodzi. Za darmo? Kto tu o czymś takim mówi? Te programy są płatne, tylko najprostsze funkcje i słabsze skrypty są za darmo... BTW jak nie istnieją skoro nawet w tym temacie ktoś podał nazwę jednego z łatwiejszych do znalezienia!?
@kahirus
Jak już pisałem: "Dostałem nie raz w tyłek na linii i ostro przegrałem." Jednak oczywiście fanbojstwo LoLa (cudowna gra, jak mogą być do niej cheaty) wychodzi z ciebie dość ostro. Czy ja mówię, że każdy dobrze grający gracz ma bota? NIE. Czy ja twierdzę, że jak przegrywam to ktoś ma bota? NIE. Ja twierdzę, że to w grze jest i jest to używane. Ktoś nawet podał nazwę, sprawdzić możesz sam. No ale lepiej wyprzeć się prawdy, odwrócić kota ogonem i twierdzić, że to bronzy płaczą. Bo tak jest prościej, tak? Bo nie trzeba przyznać, że w ukochanej grze da się oszukiwać a Riot ma to gdzieś?
@Pain
Kolejny który nie czytał tematu i myśli, że chodzi o bota do wbijania lvl (albo takiego jak jest zaimplementowany w LoLu dla trybu walki przeciw AI)
@MA1L0
Tu nie chodzi o zastąpienie człowieka przez AI. Tu chodzi o to, że bot wykonuje pewne czynności za nas, z automatu.
@77Swistak
Kolejny co nie czytał o co chodzi...
@FlashGordon
Zależy od skryptu i samego bota. BoL najdoskonalszym nie jest, ale jest najłatwiejszy do znalezienia. Oczywiście nawet skończony debil z botem nie zrobi penty, ale bot odwala bardzo wiele rzeczy za niego (auto odwracanie się, auto ks, auto farmienie, auto harras, auto targetowanie i combo, itd. itd. To są tylko darmowe funkcje, jak wyglądają więc płatne?)
@Hyberius
Kolejny raczej nie czytał o co chodzi.
@TOPIC
Proszę administrację o zamknięcie wątku. Wypowiada się tu za dużo osób, które: 1. Nie czytały tematu, nie wiedzą o co chodzi. 2. Kochają LoLa tak bardzo, że mimo podanej nazwy bota (!) nie wierzą w jego istnienie. 3. Mierzą innych swoją miarą i twierdzą, że to jakiś noob co płacze bo przegrał.
Względzie połączenie którejś z tych "kategorii". To co chciałem to się dowiedziałem, temat można zamknąć, bo po co prowadzić zbędną dyskusję. Ci co nie wierzyli i tak nie uwierzą. Jeśli ktoś ma mi coś w sprawie tematu jeszcze do powiedzenia (jakim to jestem noobem, bo myślę że są boty a nie, że ktoś ma pro skill itp.) to zapraszam na PW.