Gram od oficjalnego wyjscia i ani razu nie spotkałem jak to mówicie "bota". JEdyne boty o jakich słyszałem to te do nabijania 30lvla na customach(btw ma ktos namiar na takiego?).Ale ligi wooden 5 wiedzą lepiej.Do tego jesli myslisz ze ludzie z diamentu potrafia grac to mam dla ciebie jedno: "hahahahahhahahahahahhahahha" na diamencie trafiaja sie takie nooby jak wszedzie, bo duza czesc kont byla eloboostowana. Diament 5 to najgorsze gowno jakie mozesz spotkac.A no i "stawianie wardów w idealnie dobrej pozycji." - leże na podłodze przez ciebie, żartownisiuWidziałem na czym polega BoL na youtubie i powiem wam tak. To jest jak pomocnik dla poczatkujacych. Ale za zadnego bota bym tego nie uznal...Ludzie ktorzy potrafia w ta gre grac, znaja to wszystko na pamiec.
Ta, nie uznał. Zagraj sobie na bocie do katy/cassio/ryza. Przestałem grać rankedy ponieważ właśnie czekam na to, aby ktoś coś zrobił z tymi "Czitami".
Jeśli ktoś pickuje na moim elo Katarine/Cassiopeie/Ryze'a to jestem niemal w 90% pewny, że gra na BoL'u. Zaczyna mnie to strasznie boleć. Gdy przebijałem się do diamentu taki osobnik rzadko się trafiał teraz jest ich miliard.
@UP
No jasne, klikasz spacje na katarince a ona wsadza całe combo w przeciwnika w 0.7sekundy po czym gdy zabije(a pisze Ci nad przeciwnikiem czy jesteś w stanie go zabić na kombo) przeskakuje do następnego przeciwnego championa i robi to samo co wyżej. Testowałem na botach. Działa, nawet zbyt dobrze działa. Martwi mnie to :/