Co o tym sądzicie? Czy Riot powinien wyznaczyć jakieś odszkodowanie dla użytkowników serwerów Europejskich? Czy waszym zdaniem to bezsens?
Moim skromnym zdaniem, uważam, że każdy serwer powinien być traktowany równo. Widziałem petycję i uważam, że kłamstwem daleko nie zajdziemy, drodzy przyjaciele. Nie wiecie o co mi chodzi? Kłamstwem jest to, co popieracie. NA Nigdy nie dostało 2000 RP! zdajecie sobie z tego sprawę? Dostaliśmy tyle samo co oni, czyli kiedyś 450 RP, kilka IP Boost'ów. Moim zdaniem, petycję podpisują między innymi użytkownicy, którzy grają w League of Legends może hmm.. Miesiąc? Fakt, nie mam na myśli wszystkich, absolutnie nie, tylko naprawdę, zanim coś podpisujecie, przeczytajcie całość oraz troszkę doinformujcie się w kwestii przedstawionych tam argumentów, czy rzeczywiście zgadzają się z prawdą, czy jednak nie bardzo.
Teraz wasza kolej, co o tym wszystkim sądzicie? Może jednak w swojej odpowiedzi napisałem coś nie tak? Piszcie śmiało, ale naprawdę przemyślcie to co piszecie.