Czy Riot powinien dać odszkodowanie EUNE/W?

Problemy z sererami występują od 2 może 3 dni... A wy się zachowujecie jakby rok trwały.

Skończył się sezon 3, nadchodzi presezon 4 i sam sezon 4. Czego wy się spodziewaliście?

Że patcha wprowadzającego sezon 4 dodadzą w minutę na wszystkie serwery??

Inyenn, odkąd gram w LoLa nie pamiętam, by Riot wystosował jakieś oficjalne przeprosiny, nie licząc felernej akcji, o której wspomniałam. Być może to dlatego, że nie gram w LoLa regularnie i takie akcje zwyczajnie mnie ominęły, więc nie twierdzę uparcie, że czegoś takiego nie było.

A z drugiej strony przecież wczoraj mieliście info w kwadraciku niebieskim z białymi napisami. Iż mogą wystąpić problemyz grą więc kto wam kazał w ogóle grać (z połączeniem też była informacja). I nie możecie wytrzymać jeden dzień bez lola. Przecież inne mmo też mają konserwację serwerów nie ?.

Dokładnie. Tylko tą grę niedługo zniszczy jej społeczność. Powinni trochę zmienić tryb raportów i delikwentów, którzy naprawdę trują rozgrywkę powinni zostać usuwani.

@ Edit

Inyenn, odkąd gram w LoLa nie pamiętam, by Riot wystosował jakieś oficjalne przeprosiny, nie licząc felernej akcji, o której wspomniałam. Być może to dlatego, że nie gram w LoLa regularnie i takie akcje zwyczajnie mnie ominęły, więc nie twierdzę uparcie, że czegoś takiego nie było.

Nie grasz regularnie, czegoś dokładnie nie wiesz to po cholerę się mądrzysz?

Inyenn, odkąd gram w LoLa nie pamiętam, by Riot wystosował jakieś oficjalne przeprosiny, nie licząc felernej akcji, o ktĂłrej wspomniałam. Być może to dlatego, że nie gram w LoLa regularnie i takie akcje zwyczajnie mnie ominęły, więc nie twierdzę uparcie, że czegoś takiego nie było.

To nie odwiedzasz głównej strony bo zawsze po naprawie w problemach masz info iż przepraszają :).

Nie grasz regularnie, czegoś dokładnie nie wiesz to po cholerę się mądrzysz?

O to mi chodzi. Pani moderator stała lub stara się być bardzo ważna od osiągnięcia swojej pozycji... Szkoda słów.

@TOPIC:

Riot zawsze wysuwał przeprosiny wobec graczy za problemy z serwerami. Czy to w formie newsa na stronie czy topicu na och forum, ale nigdy nie zostawili tego w stylu "Udajemy, że nic się nie stało" - by AlphaWolf....

O to mi chodzi. Pani moderator stała lub stara się być bardzo ważna od osiągnięcia swojej pozycji... Szkoda słów.@TOPIC:Riot zawsze wysuwał przeprosiny wobec graczy za problemy z serwerami. Czy to w formie newsa na stronie czy topicu na och forum, ale nigdy nie zostawili tego w stylu "Udajemy, że nic się nie stało" - by AlphaWolf....

1. Już bez przesady, nie hejtuj aż tak za samo to, że osiągnęła moderatora, kipisz zazdrością, ale co jak co ktoś powinien trochę ukrucić, nazwę to, jej temperament, robienie postów na siłę i hejtowanie bez podstawowych informacji po prostu nie pasuje do tytułu moderatora.

2. Taa, dlatego cała ta akcja o petycję jest po prostu niegrzeczna. To jak żebranie.

Jednak rozumiem graczy europy iż nie chcą być gorsi za ameryki. Każdy chce być traktowany równo.

Ale Ameryka też nic nie dostała. Czy się mylę?

Tylko problemy na serwerze amerykańskim były 10x większe niż na polskim. Poza tym nie jestem pewien, ale za serwer Amerykański odpowiada inna ekipa niż za EUNE

Wytłumaczy mi ktoś nie tak chaotycznie jak autor o co dokładnie chodzi ?

Wytłumaczy mi ktoś nie tak chaotycznie jak autor o co dokładnie chodzi ?

o to chodzi że gracze domagają się RP za to że były problemy z serverami i nie mogli grać.

a najlepsze jest to że to gra F2P XDD

O to chodzi że za jakieś problemy serwerami gracze podpisuja petycje bo chca odszkodowania dostac wysokosci 2000 rp za problemy z serwerami

Jak dla mnie to jest idiotyczne kto ci da o tak o 2k rp ta gra jest full f2p nie musicie wydawac pieniedzy na ta gre zeby cos osiagnac no to porownajcie sobie firmy gameforge z riotem kto jest gorsza firma

up i up2 dzięki za szybką odpowiedź

zwykły wyzysk, darmowymi rp bym nie pogardził, ale na siłę petycja dla rp i tyle

Jedyne dobre co mogli by zrobic dla ludzi ktorzy pykali rankedy podczas tych masowych lagow i dcow, to przegranemu teamowi wklepac Loss Forgiven zamiast defeat, a nawet tego nie ogarneli, przez co pojechalo mi 26 LP. Fakt faktem duzym problemem to nie jest, choc troche dolujace ze 2 winy w tyl z powodu wady serwera.

Jako odszkodowanie to nie, ale jesli by dali darmowe rp jako np prezent swiateczny nie pogardzil bym.

Czytając tutaj wasze wypociny z rana aż uśmiecham się pod nosem.

Riot, jak każda firma chcę zarobić... jest to oczywiste. Lecz jest to też jedyna firma, albo jedna z nielicznych która w swoim storze nie dała rzeczy które ułatwiają Ci rozgrywkę. Co do rekompensat, w lola gram od beta, od tamtego momentu dostałem sporą ilość boostów, sporą ilość rp, 2 darmowe rune page. Co do rozdawanego contentu, szybki przykład skinów za like na facebook czy subskrypcje na youtube.

Co do serverów, każdy wie że lol to popularna gra więc problem serverów był, jest i będzie. Każda gra ma takie problemy więc skończcie z tym (metaforycznie do wszystkich którzy płaczą nad tym) i poprostu poczekajcie.

A co do samego riotu jeszcze, jedyna firma mi znana która funduje nagrody do turniejów małych i mniejszych jeżeli wyślesz im podanie. Znajomy zrobił turniej z pula 20k rp od riotu i skinem do ryze gdzie jeden z paragrafów był opisany że nie może jedynie użyć marki Riotu w reklamie tego turnieju a także że Riot funduje nagrody.

Tak więc Riot nie taki zły jaki się wydaje.

PS.

Dostałem darmowego skinda Xin Zhao Husarz za to że napisałem na polskim forum że Sunfire Cape miało literówkę w opisie.

Gra jest za darmo i tyle... Dla osób nie płacących odszkodowań nie powinno być wcale.

Ja nie raz sms wysłałem i jak w jakimś tam stopniu ich wspieram i jestem aktywnym graczej to korona im z głowy nie spadnie jak mi coś czasem za darmo podrzucą .

W każdym bądź razie niczego nie wymagam, a jak ktoś nie płaci to niech za wiele nie wymaga

Ta petycja to śmiech na sali. Granie w LoLa jest darmowe, więc powinniśmy im wybaczyć pewne problemy ze stabilnością serwerów. Osobiście gram od Brand'a (lub Rumbla, nie pamiętam). Od tej pory dostałem ok 950RP, kayle'a + skina i jakieś tam boostery, nawet nie wiem za co. Teraz pytanie: Skąd ta informacja o 2k RP dla NA ?

Teraz pytanie: Skąd ta informacja o 2k RP dla NA ?

na elohell'u ktoś dał posta o tym że na NA dawali jako rekompensatę za wyłączone servery RP - chociaż nie dał żadnego konkretnego dowodu że tak było

oczywiście EU gracze (gimbusiarnia) w to wszystko uwierzyli na słowo i stąd całe halo o nic tak naprawdę.

a Gniot (riot :

Ehh, ale niektórzy ludzie mają problemy. Gra nie działa kilka godzin? Od razu odszkodowania, toż to jakiś skandal jest, ba jeszcze może jakieś przeprosiny i całowanie po rękach? Riot nie jest pazerny, to gracze są tacy. Wszystkiego by chcieli za darmo, tak jakby Riot po stworzeniu LoL'a nie musiał wydawać żadnych pieniędzy na utrzymanie gry. LoL nie jest P2W, więc nie wiem czemu wszyscy się tak bulwersują.