Czytając tutaj wasze wypociny z rana aż uśmiecham się pod nosem.
Riot, jak każda firma chcę zarobić... jest to oczywiste. Lecz jest to też jedyna firma, albo jedna z nielicznych która w swoim storze nie dała rzeczy które ułatwiają Ci rozgrywkę. Co do rekompensat, w lola gram od beta, od tamtego momentu dostałem sporą ilość boostów, sporą ilość rp, 2 darmowe rune page. Co do rozdawanego contentu, szybki przykład skinów za like na facebook czy subskrypcje na youtube.
Co do serverów, każdy wie że lol to popularna gra więc problem serverów był, jest i będzie. Każda gra ma takie problemy więc skończcie z tym (metaforycznie do wszystkich którzy płaczą nad tym) i poprostu poczekajcie.
A co do samego riotu jeszcze, jedyna firma mi znana która funduje nagrody do turniejów małych i mniejszych jeżeli wyślesz im podanie. Znajomy zrobił turniej z pula 20k rp od riotu i skinem do ryze gdzie jeden z paragrafów był opisany że nie może jedynie użyć marki Riotu w reklamie tego turnieju a także że Riot funduje nagrody.
Tak więc Riot nie taki zły jaki się wydaje.
PS.
Dostałem darmowego skinda Xin Zhao Husarz za to że napisałem na polskim forum że Sunfire Cape miało literówkę w opisie.