Zgadzam się gra totalna porażka,robiona z myślą o 12 latkach.Ja wydałem 200zł których teraz żałuję.
Jednak D1 oraz D2 to były HITY,D3 to już nieudany odgrzewany Kotlet,który z dnia na dzień traci graczy.
Zgadzam się gra totalna porażka,robiona z myślą o 12 latkach.Ja wydałem 200zł których teraz żałuję.
Jednak D1 oraz D2 to były HITY,D3 to już nieudany odgrzewany Kotlet,który z dnia na dzień traci graczy.
Klucz PoE 30 złotych+ torchlight2 80 zł, suma 110 złotych, Masz 2 gry znacznie lepsze od D3 i 90 zeta zapasu na wóde, dziwki i lasery, wybór chyba oczywisty
Grałem jakoś w D1 i D2 i posiadam D3 i nie czuje się zawiedziony . Polecam ci kupić D3 jest warte tych 200 zł.
Mi się D3 znudziło po pół godzinie grania w niego..., każdą bronią każdy mob leży po jednym ciosie..., nuda na maxa i łatwizna..., grafika cukierkowata tyle że kolory w niej mroczne a tak wogólę to wygląda cukierkowato... i strasznie casualowata... nie radzę kupować..., lepiej kup TERE Online
Widać ogromny z Ciebie fan hack'n'slashy i z pewnością pokonałeś D3 na poziomie inferno że się wypowiadasz o poziomie trudności.
A jeżeli uważasz że D3 jest cukierkowe to zobacz poziom Whimsyshire w D3 - zrobili go z myślą o tobie.
Klucz PoE 30 złotych+ torchlight2 80 zł, suma 110 złotych, Masz 2 gry znacznie lepsze od D3 i 90 zeta zapasu na wóde, dziwki i lasery, wybór chyba oczywisty
True.
Jak myślisz że klimat Cię nie wciągnie to odpuść. Jak dla mnie gra jest świetna a fala hejtu wyszła od pro gamerów którym nie spodobał się end game kończący się po tygodniu - ta fala przeszła po nich i trafiła na podatny grunt składający się z tłumu dzieci którzy piszą tylko "D3 SSIE, D2 TO COŚ!!!11oenoeneoneone"
Ja to polecam poczekać na Torchlighta 2
200zł to nie cena za taką grę. Mam wszystkie postacie na 60 lvl i stwierdzam, że gra jest po prostu nudna.
Wypuszczono niedopracowaną grę w, której ludzie dorobili sie na exploicie, a reszta gryzie biede.
Ten kto kupił diablo dla ładnej grafiki i jeszcze nie grał w poprzednie gry z tej serii ma chyba klapki na oczach i idzie
do przodu wraz z trendami wyznaczanymi przez ludzi o podobnych przekonaniach.
Pozdrawiam
200zł to nie cena za taką grę. Mam wszystkie postacie na 60 lvl i stwierdzam, że gra jest po prostu nudna.Wypuszczono niedopracowaną grę w, której ludzie dorobili sie na exploicie, a reszta gryzie biede.Ten kto kupił diablo dla ładnej grafiki i jeszcze nie grał w poprzednie gry z tej serii ma chyba klapki na oczach i idziedo przodu wraz z trendami wyznaczanymi przez ludzi o podobnych przekonaniach.Pozdrawiam
Zrób lepszą grę!
Zrób lepszą grę!
ee
on nie studio ktore slynie z najlepszych gier... a blizzard taki byl bo diablo zrobili slabe i nie dopracowane
Właśnie. Ja słyszałem tyle negatywnych opinii, że postanowiłem poczekać aż wyjdzie więcej łatek i cena trochę zejdzie. Osobiście najbardziej lubię Diablo 1. Najmroczniejsza część chyba.
nie czekaj na żadnego torchlighta 2 to jest po prostu taka gra praktycznie bez fabuły jak mmorpg idziesz zabic x potwórków i wracasz , zero wczucią się w grę po prostu idziesz i trzymasz lewy albo prawy przed siebie . Dlatego diablo 3 kosztuję 200 zł a taki trochligh 2 80
nie czekaj na żadnego torchlighta 2 to jest po prostu taka gra praktycznie bez fabuły jak mmorpg idziesz zabic x potwórków i wracasz , zero wczucią się w grę po prostu idziesz i trzymasz lewy albo prawy przed siebie . Dlatego diablo 3 kosztuję 200 zł a taki trochligh 2 80
Ja tam poczekam. Jedynka bardzo mi się podobała. Fabuła też ciekawa była, a jaką ma dwójka oceniać nie można bo gra jeszcze nie wyszła i nikt jej nie przeszedł.
nie czekaj na żadnego torchlighta 2 to jest po prostu taka gra praktycznie bez fabuły
Widać że ktoś grał w języku w którym nie rozumie ani słowa i komentuje bo fabuła jest i nie jest zła.
Osobiście kupiłem diablo 3 i żałuje wydania 200zł ponieważ po przejściu na normalnym poziomie trudności już mi się znudziła.
@DOWN
Nie jestem fanboyem tylko twierdze że nie masz racji a argument jak argument poprawny...
o widać że ktoś jest fanboyem i musiał podać argument który nie jest prawdziwy
Nie wiem czy warto, ale jeśli ktoś czeka aż cena z 200 złotych zejdzie do 140 złotych, to sobie dobre kilka lat poczeka. Starcraft 2, 2 lata po premierze jest jeszcze w cenie około 160 złotych (schodził z takiej samej co Diablo 3). Lubię Diablo, uwielbiam Diablo 2, a na Diablo 3 czekam aż potanieje, bo GW2 i kilka innych gier, dobrze zmniejszyły zawartość portfela. Pewnie jak już kupię, to załapię się na arenę PvP, patche, które mają poprawić niedoróbki i zawartość, no i coś, nad czym pracuje Blizzard, żeby end game nie był taki nudy.
Nie wiem czy warto, ale jeśli ktoś czeka aż cena z 200 złotych zejdzie do 140 złotych, to sobie dobre kilka lat poczeka. Starcraft 2, 2 lata po premierze jest jeszcze w cenie około 160 złotych (schodził z takiej samej co Diablo 3). Lubię Diablo, uwielbiam Diablo 2, a na Diablo 3 czekam aż potanieje, bo GW2 i kilka innych gier, dobrze zmniejszyły zawartość portfela. Pewnie jak już kupię, to załapię się na arenę PvP, patche, które mają poprawić niedoróbki i zawartość, no i coś, nad czym pracuje Blizzard, żeby end game nie był taki nudy.
Tylko, że starcraft II jest bardzo dobrą grą a D3 już niekoniecznie. Cena może spasc szybciej niz SC
Jak dla mnie inwestycja opłacalna mam za sobą 200+ godzin gry i dalej jest co robić.
Ciekawe co masz do roboty po 200 godzinach grania? Jeżeli lubisz cały czas farmic na tych samym potworach itemy to fakt jest co robic. Gre na wszystkich poziomach trudnosci przechodzi sie w okolo 100 godzin.
Nie polecam diablo, sam kupiłem niedawno, mam 70 godzin gry za sobą, i już tym rzygam, cały czas to samo, w niezbyt dobrej oprawie gameplayowej. Gre ratuje tylko co-op, co chyba nie jest zbyt dobrą reklamą.
Warto.
d3 to najwieksze rozaczarowanie z jakim mialem do czynienia w calej mojej "gierkowej historii". nie kupuj, nie polecam. gra dobra na kilka godzin. inferno jest bardziej frustrujace niz interesujace. koszty naprawy ekwipunku jakie ostatnio zostaly zaprezentowane siegaja zenitu - wiecej wydajesz niz zarabiasz. dodatkowo balans miedzy klasami melee a range wlasciwie nie istnieje. zeby grac powyzej aktu pierwszego inferno potrzebujesz itemow z aktu 3 i 4 inferno - bez AH sie nie obejdzie. ja osobiscie zaluje ze wydalem pieniadze na ta gre. juz od dobrych 2 tygodniu nie logowalem sie na konto i jakos nie mam ochoty sie logowac.
kilka osob wspomnialo w tym temacie GW2 - jesli lubisz mmo lepiej poczekac te poltora miesiaca i wydac kase na gw2 niz d3. jesli lubisz h&s to sprobuj lepiej wspomnianego takze w temacie path of exile lub czekaj na torchlighta 2.
pozdro.
edycja: jeszcze zapomnialem najwazniejszego co trzymalo d2 w ryzach - itemy. w diablo 3 itemy legendarne (=unique z d2) sa poprostu tragiczne. dodatkowo nie ma zadnych ciekawszych atrybutow niz +milion pińcet sto dziewięćset do vit lub str itp itd. nudaaaa.