Tak jak użytkownicy wyżej, polecam rozsądek.
Link do tematu wyjaśniającego https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/4eig9p/state_of_the_game_april_2016_post/
Tak jak użytkownicy wyżej, polecam rozsądek.
Link do tematu wyjaśniającego https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/4eig9p/state_of_the_game_april_2016_post/
Ja osobiście powiem że Guild Wars 2 jest jedną z najlepszych gier MMORPG naszych czasów. Wniosła do tego gatunku troszkę świeżości i na prawdę świat wraz z klasami i rasami jakimi możemy zagrać. Faktem jest to że WoW jest N1 ale zawdzięcza to niesamowitemu uniwersum które zachwyca po dzień dzisiejszy. GuildWars 2 miało ciężką drogę do przebycia aby być tak na prawdę na szczycie gier MMORPG. Jeżeli ktoś kiedykolwiek zapyta się mnie jaką grę polecasz i widzisz w niej ogromny potencjał odpowiem w 3 znakach GW2.
P.S. To jest moja osobista ocena i prosiłbym o nie krytykowanie mojej oceny. Jestem osobą która grała prawie we wszystkie gry MMORPG i moja ocena jest taka a nie inna.
Masz Xar teraz możesz się podhajpować:
youtube.com/watch?v=9eeICU9d0ZI
Takiego poziomu żenady to ja już dawno nie widziałem od Anet, much content much wow. Gra schodzi na psy...
Masz Xar teraz możesz się podhajpować: youtube.com/watch?v=9eeICU9d0ZI Takiego poziomu żenady to ja już dawno nie widziałem od Anet, much content much wow. Gra schodzi na psy...
No niestety, widać to nawet po łapkach w dół na Youtube, GW2 stacza się i to bardzo szybko, gracze są niezadowoleni, niedługo będzie grać tam tylko Xar i jego wataha
a co jest nie tak bo nie rozumiem ?/
Widać, że jesteś nowy w gw2.
Czego dotyczyły zmiany w tym fejkowym newsie? Pytam z ciekawości.
To był jakiś troll post? Ale dlaczego linkowany był do gw2.com? Czy może strona po prostu udawała gw2.com? Nie jestem na czasie.
Zabawne, że GW2 bronią same randomy. Czyżby Xar został sam na placu boju? Oj.
GW2 miał ciężką drogę do przebycia? Śmieszny jesteś. Ta gra odniosła sukces tylko dlatego, że miała wiernych fanów z GW1. To przede wszystkim oni dokonali pre-purchase GW2 i zakupili ją w dniu premiery. Dużo z nich się nie ostało. Albo wrócili do spamowania na chacie w GW1 (bo przecież ANet zabiła GW1, żeby nie robić sobie konkurencji), albo rozeszła się do innych gier. GW2 jest na szczycie? Chciałbyś. Nawet na nim nie była. A teraz pikuje na samo dno i z uśmiechem patrzę na kolejne faile ANet. Dla mnie najwspanialszym newsem byłby powrót ANet do GW: Beyond i dalsze dodawanie zawartości do GW1. To byłoby przyznanie się do tego, jak bardzo schrzanili GW2. Wystarczyło dodawać nowe mapki, bronie i zbroje, ale ANet postanowiła gonić e-sport, a jak to nie wypaliło, to postanowiła zadowolić każdego. W końcu wyszła z tego jedna wielka kupa.
Mówiłem, że grind w HoT i zawartość ukryta za grindem miały przede wszystkim ukryć brak zawartości w dodatku. Misterny plan ANet by wypalił, ale niestety nie zdążyła wydać następnego, zbuggowanego dodatku. Nie przejmujcie się. Wciąż nad nim pracują. Jest jednak szansa, że i tutaj dodatek zostanie przerobiony na GW3.
A teaster? WOW. Łuk i skrzydełka. Normalnie zawartość godna kwartalnego update'a. Nie powinni się tak przemęczać, bo nie wytrzymają tempa, tak jak przy LS co 2 tygodnie. I co wtedy? Wtedy będą roczne update'y. I tak byle do GW3 w kosmosie.
A ten design łuku. Niesamowity kunszt artystyczny. Widać, że to broń legendary, a nie jakieś piękne świecidełko z gem shopu. Nie dziwię się, że rozwiązali "zespół od tworzenia legendary". Pewnie taki design zbytnio nadwyrężał budżet, a hajs z gem shopu tego bilansował.
Ah, i jest jeszcze re-re-re-re-re-re-redesign fractali. Z pewnością na setny revamp fractali nie poszła ani złotówka.
Czekam na następny news, bo faile ANet sprawiają mi wielką radość. Może niedługo będą zwolnienia w ANet? Albo wprowadzą chiński Royal Club? To by było baaaaardzo ciekawe.
Ale macie nasrane we łbach wszyscy
Mi by się już znudziło pastwienie nad jedną grą przez tyle lat, ileż można. Mam zajebistą radę dla wszystkich, jeżeli coś wam się nie podoba to proponuję olać temat i iść dalej, a nie ciągle wracać do jednego tematu i pisać te same posty od X miesięcy, które do dyskusji wnoszą tyle ile ja do baletu. Ja jak mi się gra nie podoba, znudziła, to po prostu nie gram i tyle, jest tyle lepszych rzeczy do roboty niż whine na forum
Zaczyna się to już żenujące robić.
Odezwal sie... czyzbys nie znalazl nic lepszego i dlatego w kolko powtarzasz jedne i te same brednie? Bo nwm skad masz info ze wiekszosc fanow jedynki odeszla... jak wlasnie w mojej gildii na jakies 100 osob aktywnych na dzien jakies... 80? Gralo w jedynke do upadlego. Ale racja, "wiekszosc" odeszla.. tylko ze rozczaruje cie, swiat nie konczy sie na tobie. I fani gw1 tez nie
Spoko, ale po co mieliby przyznawac sie do klamstwa? I to jeszcze pisanego przez jakiegos podrzednego uzytkownika?
Gra nie byla na szczycie? W jakim swiecie? Bo chyba twoim wlasnym, jakims pokreconym i wypaczonym. Wszedzie Gw2 jest w rankingach w pierwszej trojce, piatce... ale nie, to na pewno same łapówki, oszustwa, szantaże itd
To ze ty jestes zbyt ograniczony na ta gre to juz nie nasze zmartwienie.
Ale macie nasrane we łbach wszyscy Mi by się już znudziło pastwienie nad jedną grą przez tyle lat, ileż można.
Za to hajpowanie tej gry przez tyle lat jest w porządku? To się nazywa hipokryzja ;]
Szanujemy Wasze zdanie. Macie pełne prawo do hajpowania tej gry tymi samymi argumentami od 3.5 roku. Szanujcie też nasze z tego samego powodu.
a co jest nie tak bo nie rozumiem ?/
Siema Fuji! Jak tam, hajs do Tejlona poszedł? W sumie nieistotne. Perm za multi.
1. No tak, bo przecież informowanie o tym, co dzieje się w Guild Warsach - w które się gra - jest jakimś wielkim hypowaniem. Odnoszę wrażenie, że niektórych tutaj strasznie boli fakt, że nadal są gracze spędzający czas w GW2 i śledzący rozwój tej produkcji.
Nie martwcie się, jak nam się znudzi i w naszej opiniii gra się "stoczy", to sobie po prostu z niej odejdziemy. Wielkie mi rzeczy.
2. Avitus, nie żeby coś, ale takie rzeczy raczej powinno się załatwiać na priv. To dział GW2, a twój post nic nie wnosi. Pełno osób dostało perma za coś co właśnie zrobiłeś.
A graczom polecam iść na długo wyczekiwany SAB Bo potrwa jeszcze tylko przez 4 dni.
A mnie się znudziło czytanie tego, co robisz ze swoim życiem. Zwisa mi to i powiewa. Ten temat jest martwy, jeśli się tu nie wypowiadam, więc się ciesz i mnie wielb, bo wreszcie ludzie zaczęli tu zaglądać.
Pastwić się nad tą grą już bardziej nie można. ArenaNet doskonale sobie z tym radzi.
mhmhm, tak, tak, a no i racja - była na "szczycie" listy mmorpg.com, jako najlepsza gra MMORPG. O reputacji tego portalu i jego rankingach dużo pisać nie trzeba. Wystarczy wspomnieć, że trafiają tam przeglądarkowe, azjatyckie shity. Reszty domyśl się sam. Już nawet TESO i FFXIV są wyżej niż GW2.
Jest jeszcze taka ewentualność, że ty nie wiesz, co to znaczy szczyt. Uważam jednak, że osoba tak inteligentna jak ty, wie, czym jest szczyt.
Kisnę.
No tak, bo zawsze wszystko odnosi się twojego posta. Czytanie ze zrozumiem jest jednak bolesne.
Nadchodzi LS3

Oko saurona ?
Na jakiej podstawie uważasz, że to LS3? LS3 będzie wymagać HoT i skoncentruje się prawdopodobnie na Mursaatach, Białej Opończy i Krwawym Kamieniu. Przynajmniej na to wskazuje fabuła w raidach. No chyba że ANet postanowiła opowiedzieć fabułę Mursaatów i Białej Opończy (którzy są w Divinity's Reach i zagrażają królowej) tylko w raidach. Nie uważam, że ich wątek jest aż tak mało ważny, że można go opowiedzieć w czymś takim, ale po zagraniach ANet nic mnie już nie zdziwi. Jest jeszcze wątek smoczego jaja.
Końcówka LS3 ruszy też pewnie wątek Kralkatorrika, żeby LS4 mogło być zapowiedzią dodatku. Poza tym, LS3 będzie albo w czerwcu albo po wakacjach.
I to mi wygląda na portal do raidu. Tylko jak mam przez niego przejść, skoro jest tak wysoko?
@EDIT:
Śmieszniej by było, gdyby to było kolejne zniszczenie LA.
EDIT2:
Ah, to jest ta dziura przez które przelatują statki (w obecnym LA). Teraz w miejsce tej dziury wcisnęli portal.
Śmieszniej by było, gdyby to było kolejne zniszczenie LA.
Ja tam bym nie narzekał Poprzednie LA mi się bardziej podobało :/
Proof of Heroic zdobywane na WvW jest po dzisiejszej aktualizacji Account Bound a więc dzięki tej zmianie odblokowałem wszystkie specjalizacje w przeciągu 2 minut...
Boost na 80 lvl, tego to ja nawet nie skomentuje bo wstyd
Ogólnie Xar tak narzekałeś na WoWa że zmiany robią z niego grę dla casuali, w sumie dziwię Ci się że tak bronisz gw2 które nie ma pomysłu w jakim kierunku ma się rozwijać, dzisiejsze aktualizacje już całkowicie mnie zniechęciły do tej gry, teraz to ta gra powinna nazywać się nie GW2: HoT lecz GW2: Casual. Kto wie, moze właśnie tak będzie się nazywał nowy dodatek do gw2 a w nim autobot do wszystkiego...
Gracze GW2 dostali to czego chcieli, bardzo dobry patch ze strony ANet od bardzo dawna.