Od dawna? To jedyny dobry patch od ANet.
Przeczytałem wszystko i wykonali kawał dobrej roboty. Widać brak tego śmieszka wyszło im na dobre. Na wielki plus jest WvW, ale najbardziej podoba mi się Skyhammer. Mimo, że i tak nie lubię tej mapy, to strasznie podoba mi się to, że ANet nie postanowiła usunąć tej mapy, tylko po prostu dostosowała ją do graczy najlepiej jak potrafiła. Te mapa była naprawdę nie fair. Wielki plus za to, co zrobiła. Mam nadzieję, że będę się tego trzymać w przyszłych aktualizacjach w których mogą coś naknocić. I zamiast usuwać tę zawartość, będą słuchali graczy i ją naprawiali.
A proof of heroic jako acc bound, to bardzo dobry pomysł. Nie rozumiałem zagrywki ANet z soulbound, kiedy wszystko inne było zmieniane na acc bound. GW2 zawsze był grą dla casuali i tak powinno pozostać. Jednak ten głupi śmieszek doszedł do wniosku, że jak gra dla casuali, to ich jedyną zabawą może być zbieranie skinów. GW1 było i dla causali, i dla hardcorów. Jednak dla hardcorów był to tryb HM (czyli do wyboru), a nie cały dodatek, jak to zrobił ten głupi śmieszek.